- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- Konu Sahibi limonatammm
Herkese selam kızlar.bu konuyu açma sebebim yakın zamanda kıbrıs bahçeci de yumurta donasyonu için gidicem ve burdan benim gibi gitmek isteyen veya gidenlerin yorumlarını bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi olur hemen tasirmisiniz acabaKonu en kısa zamanda ilgili bölüme taşınacaktır, bilginize..
TeşekkürlerKonu en kısa zamanda ilgili bölüme taşınacaktır, bilginize..
Henüz konu tasinmamiz en kısa zamanda taşırsanız çok memnun olucam ilginiz için şimdiden teşekkürlerKonu en kısa zamanda ilgili bölüme taşınacaktır, bilginize..
Canım hayırlı olsun topigin.Ne zaman gidiyorsun Kıbrıs a belli oldu mu?Arkadaşlar yorumlarinizi tecrubelerinizi deneyimlerinizi bekliyorum bahçeci gurubuna giden arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi paylasimlarinizi bekliyorum ve bahceciye gitmeyi düşünenler buraya bekliyorum.haydi arkadaşlar yumurta donasyon u için giden ve gidecek arkadaşlar buraya
Çok sağol canım allah kısmet ederse nisanda yolcuyuz yüce mevlam nasip eder insallah şimdilik adet düzenleyici kullanıyorum 2 hafta sonra donasyon için gerekli prosedürü konuscaz doktorumlaCanım hayırlı olsun topigin.Ne zaman gidiyorsun Kıbrıs a belli oldu mu?
Çok sağol canım bu topigi açma amacım hem bahçeci gurubu hakkında bilgilenmek gen donasyon yaptıranların deneyimlerindrn faydalanabilmek canım inşallah tecrubelerimiz bize ve bizden sonraki anne adaylarına faydalı olurgüzel bi başlık cnm, gerekliydi.. inşallah sonuda iyi olacak..
topiğin hayırlı olsun:)
Sevgili espoirs senin belli mi tarihCanım hayırlı olsun topigin.Ne zaman gidiyorsun Kıbrıs a belli oldu mu?
Canım benim histeroskopim yapıldı ,iki ay beklemedeyim ve mayısta inşallah tedavim olacak,sabırsızlıkla bekliyorum bakalim,.Sevgili espoirs senin belli mi tarih
Hayırlısı olsun canım histeroskopi sonucun nasıl çıktı peki umarım bir sorun yoktur sen hangi merkezi dusunuyorsun aklımda biter var mi şuan ve şuan ictigin bir ilaç var miCanım benim histeroskopim yapıldı ,iki ay beklemedeyim ve mayısta inşallah tedavim olacak,sabırsızlıkla bekliyorum bakalim,.
Canım rahmin üstünde cokukluk varmış ,düzeltildi.bunun dışında bir sorun yok dedi doktorun.Ben Firdevs Hanıma gidicem cnm,kararını verdim ve aradım İrem hanımı.Hakkımızda hayırlısı olsun bu süreçte inşallah.Hayırlısı olsun canım histeroskopi sonucun nasıl çıktı peki umarım bir sorun yoktur sen hangi merkezi dusunuyorsun aklımda biter var mi şuan ve şuan ictigin bir ilaç var mi
Canım bir sorun olmamasına çok sevindim inşallah hakkımızda hayırlısı olur.firdevs hanimi da çok duydum inşallah bebislerimize kavusuruz tez zamandaCanım rahmin üstünde cokukluk varmış ,düzeltildi.bunun dışında bir sorun yok dedi doktorun.Ben Firdevs Hanıma gidicem cnm,kararını verdim ve aradım İrem hanımı.Hakkımızda hayırlısı olsun bu süreçte inşallah.
Slm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum. Benim yaşım 37 ve 7 tüp bebek denemesinden sonra bende yumurta donosyonuna karar verdim. Bana önerebileceğiniz doktorlar varmı?Herkese selam kızlar.bu konuyu açma sebebim yakın zamanda kıbrıs bahçeci de yumurta donasyonu için gidicem ve burdan benim gibi gitmek isteyen veya gidenlerin yorumlarını bekliyorum
Canim.. birseyi cok merak ediyorum ki.. hem allahın yardimini umuyorsun..hem de allahın izin vermedigi bir yolla cocuk sahibi olmaya calisiyorsun. Bebek,Sadece nikah bağı olan kari kocaya izin verilmistir ayette.. Sana hic bir sekilde ait olmayan. Kan ve genetigi senden farkli bir cocuk dunyaya getirmeye nasil cesaret ediyorsun? kocan baska bir kadindan cocuk yapmasiyla bir farki yok..Çok sağol canım allah kısmet ederse nisanda yolcuyuz yüce mevlam nasip eder insallah şimdilik adet düzenleyici kullanıyorum 2 hafta sonra donasyon için gerekli prosedürü konuscaz doktorumla