Kıbrıs british tüp bebek merkezi

maliha24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
118
82
48
33
Merhaba arkadaşlar british tüp bebek merkezinde tedavi gören ve gitmeyi düşünenler bilgilerimizi bu sayfa altında paylaşalım ben british hastanesiyle sperm donasyonu için görüşüyorum

Merhaba arkadaşlar british tüp bebek merkezinde tedavi gören ve gitmeyi düşünenler bilgilerimizi bu sayfa altında paylaşalım ben british hastanesiyle sperm donasyonu için görüşüyorum
Merhaba şuan orada tedavi sürecim başladı. Çok ilgili ve yardımcı oluyorlar ben ist yaşıyorum pazar gidicem

Merhaba ben de sün görüştüm british tüp bebek merkezi ile çok ilgili gibiler . Bir çok merkez araştırdım içime sinen şuan için burası . Ben de sanırım burada başlıcam yumurta donasyonu için .
Acaba british tüp bebek de yumurta donasyonu yapıp sonucu pozitif olan var mı ? Varsa yazabilrse çok seviniriz

Evet bir sürü merkez var daha uygun fiyatlıları da var ama his meselesi benimde içime burası sindi inşallah olumlu sonuç lar ile ayrılırız

Aa çok sevindim inşallah memnun kalırız ikimizde :)

Evet yumurta toplamaya gideceğim bitti. Bu süreçte çok yardımcı oldular :)
Çok heyecanlı yarın mı gidiyorsun Umut ol bize inşallah muhtemelen toplayıp bir sonraki adete transfer yaparlar genelde o şekil ilerliyorlarmış anne adayının durumuna göre.Kaç tane yumurtan gelişti bende adet olmayı bekliyorum iğne tedavisi için

Evet canım yarın Ultrasona göre 10 tane falan vardı ama belli değil. Bir sonraki ay transfer olucak valla gerçekten heyecanlıyım ama bastırmak için tatile gider gibi haxırluyorum kendimi İst yumurta takibini kim yapıcak

Bir kaç eksik tahlilim var onları attıktan sonra öneride bulunmalarını istedim onlar yönlendirecekler sen nasıl yaptın

Yarın gidip toplama işleminden sonra dönecekmisiniz yoksa kalcakmısınız bir kaç gün ben gidip hemen dönmeyi planlıyorum

Aa çok sevindim inşallah memnun kalırız ikimizde :)

Evet yumurta toplamaya gideceğim bitti. Bu süreçte çok yardımcı oldular :)
Bende tüp bebeğe baslicam. 7 haziranda dosya doldurmak için çağırdılar. İlaçlarımı aldım ama 7 sinde Dr la goruscem. Ama 4 Haziran 19.00 regl oldum. Yetişir mi acaba bu aya ilaçlara reglinin kaçıncı günu
başladınız siz

Merhaba adetin 2 inci günü başlatılıyor iğnelere ilk olarak alttan muayene ediyorlar sonrasında gün aşırı her gün göbekten iğne oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…