Merhaba şuan orada tedavi sürecim başladı. Çok ilgili ve yardımcı oluyorlar ben ist yaşıyorum pazar gidicemMerhaba arkadaşlar british tüp bebek merkezinde tedavi gören ve gitmeyi düşünenler bilgilerimizi bu sayfa altında paylaşalım ben british hastanesiyle sperm donasyonu için görüşüyorum
Evet bende başladım önünüzdeki ay oradayım inşallahMerhaba şuan orada tedavi sürecim başladı. Çok ilgili ve yardımcı oluyorlar ben ist yaşıyorum pazar gidicem
Ön tedaviniz bitti mi toplama işlemi için mi gideceksinizMerhaba şuan orada tedavi sürecim başladı. Çok ilgili ve yardımcı oluyorlar ben ist yaşıyorum pazar gidicem
Merhaba ben de sün görüştüm british tüp bebek merkezi ile çok ilgili gibiler . Bir çok merkez araştırdım içime sinen şuan için burası . Ben de sanırım burada başlıcam yumurta donasyonu için .Merhaba arkadaşlar british tüp bebek merkezinde tedavi gören ve gitmeyi düşünenler bilgilerimizi bu sayfa altında paylaşalım ben british hastanesiyle sperm donasyonu için görüşüyorum
Evet bir sürü merkez var daha uygun fiyatlıları da var ama his meselesi benimde içime burası sindi inşallah olumlu sonuç lar ile ayrılırızMerhaba ben de sün görüştüm british tüp bebek merkezi ile çok ilgili gibiler . Bir çok merkez araştırdım içime sinen şuan için burası . Ben de sanırım burada başlıcam yumurta donasyonu için .
Acaba british tüp bebek de yumurta donasyonu yapıp sonucu pozitif olan var mı ? Varsa yazabilrse çok seviniriz
Maliha24 umarım bebişini alırsın kucağına canımEvet bir sürü merkez var daha uygun fiyatlıları da var ama his meselesi benimde içime burası sindi inşallah olumlu sonuç lar ile ayrılırız
Hepimizin yüzü gülsün inşallahMaliha24 umarım bebişini alırsın kucağına canımBenim de öyle enerji sanırım.
Aa çok sevindim inşallah memnun kalırız ikimizde :)Evet bende başladım önünüzdeki ay oradayım inşallah
Evet yumurta toplamaya gideceğim bitti. Bu süreçte çok yardımcı oldular :)Ön tedaviniz bitti mi toplama işlemi için mi gideceksiniz
Çok heyecanlı yarın mı gidiyorsun Umut ol bize inşallahAa çok sevindim inşallah memnun kalırız ikimizde :)
Evet yumurta toplamaya gideceğim bitti. Bu süreçte çok yardımcı oldular :)
Evet canım yarınÇok heyecanlı yarın mı gidiyorsun Umut ol bize inşallahmuhtemelen toplayıp bir sonraki adete transfer yaparlar genelde o şekil ilerliyorlarmış anne adayının durumuna göre.Kaç tane yumurtan gelişti bende adet olmayı bekliyorum iğne tedavisi için
Bir kaç eksik tahlilim var onları attıktan sonra öneride bulunmalarını istedim onlar yönlendirecekler sen nasıl yaptınEvet canım yarınUltrasona göre 10 tane falan vardı ama belli değil. Bir sonraki ay transfer olucak valla gerçekten heyecanlıyım ama bastırmak için tatile gider gibi haxırluyorum kendimi İst yumurta takibini kim yapıcak
Yarın gidip toplama işleminden sonra dönecekmisiniz yoksa kalcakmısınız bir kaç gün ben gidip hemen dönmeyi planlıyorumEvet canım yarınUltrasona göre 10 tane falan vardı ama belli değil. Bir sonraki ay transfer olucak valla gerçekten heyecanlıyım ama bastırmak için tatile gider gibi haxırluyorum kendimi İst yumurta takibini kim yapıcak
Pazar olucak canım sabah gidip akşam dönücem. Ben özel muayenesi olan bşr doktora gittim o yaptı takibiYarın gidip toplama işleminden sonra dönecekmisiniz yoksa kalcakmısınız bir kaç gün ben gidip hemen dönmeyi planlıyorum
Onlar mı önerdi yoksa sen mi tercih ettinPazar olucak canım sabah gidip akşam dönücem. Ben özel muayenesi olan bşr doktora gittim o yaptı takibi
Bende tüp bebeğe baslicam. 7 haziranda dosya doldurmak için çağırdılar. İlaçlarımı aldım ama 7 sinde Dr la goruscem. Ama 4 Haziran 19.00 regl oldum. Yetişir mi acaba bu aya ilaçlara reglinin kaçıncı günuAa çok sevindim inşallah memnun kalırız ikimizde :)
Evet yumurta toplamaya gideceğim bitti. Bu süreçte çok yardımcı oldular :)
Merhaba adetin 2 inci günü başlatılıyor iğnelere ilk olarak alttan muayene ediyorlar sonrasında gün aşırı her gün göbekten iğne oluyorsunuzBende tüp bebeğe baslicam. 7 haziranda dosya doldurmak için çağırdılar. İlaçlarımı aldım ama 7 sinde Dr la goruscem. Ama 4 Haziran 19.00 regl oldum. Yetişir mi acaba bu aya ilaçlara reglinin kaçıncı günu
başladınız siz
Rica ederim umarım her şey istediğiniz gibi olur şans diliyorum sizeTeşekkür ederim
Merhaba, insallah iyi haberler olmuşturPazar olucak canım sabah gidip akşam dönücem. Ben özel muayenesi olan bşr doktora gittim o yaptı takibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?