Kıbrıs’ta tüp bebek yapmayı düşünen kararsız kalan arkadaşlar ben yaptım size adım adım elimden geldiği kadar yardımcı olurum Allah herkesin kucağını doldursun inşallah
Doç. Dr. Ali Ender Telli bu ve benzeri birçok konuda çok deneyimli bir hocamız manevi desteği ve sohbetiylede bu zor dönemde gereken tüm desteği veriyor tavsiye ederim inş bu güzel duyguları yaşarsınız...
Sizlerde bu yolda birçok araştırma yapmışsınızdır zor yolunuza bir ışıkta ben yakmak isterim çünkü yaşayan bilir kıbrısın tek doçent doktoru kıymetli Ali Ender Telli hocama ulaşın kendisi fazlasıyla tecrübeli ve başarılı bir hocamız araştırdıgnızda ihtisasıve bugüne kadar yaptıgı işlerle sizde görüceksiniz şimdiden hayırlısıyla bebeğinizi kucagınıza almanız dileğiyle...
Sizlerde bu yolda birçok araştırma yapmışsınızdır zor yolunuza bir ışıkta ben yakmak isterim çünkü yaşayan bilir kıbrısın tek doçent doktoru kıymetli Ali Ender Telli hocama ulaşın kendisi fazlasıyla tecrübeli ve başarılı bir hocamız araştırdıgnızda ihtisasıve bugüne kadar yaptıgı işlerle sizde görüceksiniz şimdiden hayırlısıyla bebeğinizi kucagınıza almanız dileğiyle...
Merhaba bizde moğusa tıp merkezi ile iletişime geçtik tahlil lerimi yolladım ocak ayında yaptırmaya gideceğiz ama endişelerim var nasıl bir hastane diye. Serap kağan Dr adı iyi şeyler yazıyor. Sen nerede yaptırmıştı ve bebeğiniz oldumu canım