Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

mrb kızlar kanbar canım inşallah yarın 2 kese müjdesi alacagız cemzura kardeşim bebeişlerine sıkı sıkı sarıl liste yenilenecek yine :) inşallah....kardeşlerim benim rabbim bize merhyamet etsin gönlümüzdekini hayırlı kılıp duamızı kabul etsin inşallah....dua edelim birbirimize benide unutmayın ne olur başka çaremiz yokki umut duadan başka
Amin canım,hepimiz birbirimize duaya devam edelim.
Simdiden hayirli olsun kanbar ablam.ins hersey yolunda gider.irem bana ayin 12 sinde git dedi.daha dogrusu transferden 12 ve 14. Testi yaptirdim.ne zaman dr gideyim dedigimde 10 gun sonra dedi.sana erkenmi git dedi...
Teşekkür ederim canım.yok canım ben de test tarihinden 10 gün sonra yani bugün keseleri gördüm canım.
Kanbarcım kontrolün kaçta güzel haberler verin bana moral olsun
Canım saat 9 daydı randevum,ameliyatı vardı doktorum 20 dakika kadar bekledim,sonra mutlu haberi aldık eşimle..
Arkadaşlar hepinize ilgi ve alakamızda. Dolayı teşekkür ediyorum. Allah herkese güzel ve mutlu haberler versin benim üzüntümü kimseye yaşattmasın ....uzun bîr süre yazacağımı sanmıyorum hoşça kalın
Canım , biz burada iyi ve kötü günde kader birliği yaptık bunu lütfen unutma.
Iyi ve kötü zamanlarınızda birbirimizin yanımızdayız daima.Kızkardeşler zaten böyle değil midir?
Yalnız kalmak istiyorsan bir süre kalabilirsin,ama seni merak ettiğimizi ve senin için endişenlediğimizi bilerek,lütfen ne olduğu konusunda bizleri kızkardeşlerini durumundan haberdar et lütfen.
Unutma ki senin yanında en büyük ödülün ,Meleğin kızın var canım benim,Ona sıkı sıkı sarıl.
En kısa zamanda aramıza dön.

kanbar arkadaşım çoktandır buralarda yoktum ama müjdeli haberler var galiba çokkkk sevindim herşey senin için hayırlı olur inşallah

Merhaba bayanlar. bende mürüde hanım ile tedaviye başlıyorum. daha önce doktor mürüde hanıma giden varsa yorum alabilir miyim?

kızlar 9.gün testi yaptırdı cemzura bacımız test degeri negatif çıktı ondan dolayı üzgün.. aramış 12.güne kadar yükselebilir belki demişler..oyya

FACEBOOK KULLANAN ARKADAŞLAR BANA ADRESLERİNİ VEREBİLİRLER Mİ?? BURADA HALA KAFAM KARIŞIYOR ALIŞAMADIM.. KANBAR ÖZELLİKLE SENİNLE DE FACEDEN KONUŞMAK İSTERİM. sibelcimen78@hotmail.com adresime ekleyebilirsiniz.

Hayirli olsun cok sevindim
Seyhancım çok teşekkür ederim,Allahım kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah,Amin.
kanbar arkadaşım çoktandır buralarda yoktum ama müjdeli haberler var galiba çokkkk sevindim herşey senin için hayırlı olur inşallah
Hoşgeldin Fisay'cım,Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.
Merhaba bayanlar. bende mürüde hanım ile tedaviye başlıyorum. daha önce doktor mürüde hanıma giden varsa yorum alabilir miyim?
Bildiğim kadarıyla Cemzumra onda tedavi görmüştü.
FACEBOOK KULLANAN ARKADAŞLAR BANA ADRESLERİNİ VEREBİLİRLER Mİ?? BURADA HALA KAFAM KARIŞIYOR ALIŞAMADIM.. KANBAR ÖZELLİKLE SENİNLE DE FACEDEN KONUŞMAK İSTERİM. sibelcimen78@hotmail.com adresime ekleyebilirsiniz.
Miğde bulantılarım ve başdönmelerim çok yoğun,fırsat bulur bulmaz eklerim Fridacım,neden olmasın.

Seyhancım çok teşekkür ederim,Allahım kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah,Amin.

Hoşgeldin Fisay'cım,Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.

Bildiğim kadarıyla Cemzumra onda tedavi görmüştü.

Miğde bulantılarım ve başdönmelerim çok yoğun,fırsat bulur bulmaz eklerim Fridacım,neden olmasın.
hamilesin galiba kanbar :) çok sevindim canım yaa.. allah kucağına almayı da nasip etsin.. darısı başımıza.. çok mutlu oldum..

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.21 kişiyiz,9 annemiz hamile çok şükür:anneadayı::nazar::KK46:,bir oğlumuz var,darısı hepinizin başına...:nazar:
:nazar:Çok şükür ben de hamileyim,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar:
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile :anneadayı::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile:anneadayı::nazar:
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar:(Bebeğimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile :anneadayı::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı::nazar:
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile:anneadayı::nazar:
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında

merhaba arkadaşlarım, evvelki günkü kanamamda bana moral veren arayan soran sevgili arkadaşlarım, kızkardeşlerim Kanbar, Mucizem, Tuana çok teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız canlarım
Canım kızkardeşim iyi ki sen de varsın,Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın,kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

O topikte benimde nazar boncuğum olacak diye hayal ederken negatifi okumak birden koydu ne bileyim kendimi cok kaptırmıştım demekki
Kanbarcım sırf seni kırmamak için yazıyorum hepinizin desteğine özelliklede tuana arkadaşımın desteğine cok teşekkür ederim.dün cok kötü idim ama bugün daha iyiyim kader herşey Rabbimin hikmeti vermedi ise vardır bir bildiği deyim kabullenmekten başka bir çarem yok .bebişlere iyi bakın.
Buarada 9. Gün 1.20 çıktı

merhaba arkadaşlarım, evvelki günkü kanamamda bana moral veren arayan soran sevgili arkadaşlarım, kızkardeşlerim Kanbar, Mucizem, Tuana çok teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız canlarım
Sende sgl cnm ne demek herzaman birbirimizin yanında olacagız tabi.mümkün olsada fazlasını yapabilsek..

O topikte benimde nazar boncuğum olacak diye hayal ederken negatifi okumak birden koydu ne bileyim kendimi cok kaptırmıştım demekki
Kanbarcım sırf seni kırmamak için yazıyorum hepinizin desteğine özelliklede tuana arkadaşımın desteğine cok teşekkür ederim.dün cok kötü idim ama bugün daha iyiyim kader herşey Rabbimin hikmeti vermedi ise vardır bir bildiği deyim kabullenmekten başka bir çarem yok .bebişlere iyi bakın.
Buarada 9. Gün 1.20 çıktı
Canım teşekkür ederim,hepimiz senin iyi olmanı istiyoruz.Biz burada kader birliği yaptık.Hepimiz bir küçücük umudun Peşine takılıp gelmedik mi buralara?Bu yol öyle uzun ki,her anı öyle zorlu ki...
Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımıza meleklerimizi.
Senin en büyük şansın yanındaki kızın,Meleğin,ona sımsıkı sarıl ve neyin peşinden gittiğini ve ne istediğini,şansının olduğunu ve bunun gerçekleşebileceğini,ve bunun yani oğlunu kucağına aldığında yaşayacağın mutluluğun ne denli büyük olacağını hatırla lütfen,canım kızkardeşim.
Birkez daha araştır,senin için en doğru merkezde,en doğru doktorla hayallerine kavuş canım,bizler Savaşçı kadınlarız,asla vazgeçemeyiz değil mi canım kızkardeşim?
Seni çok seviyoruz ve daima yanındayız,seni mutlu görmek istiyoruz ve bunun için çabalamanı,vazgeçmemeni ve hayallerine kavuşmanı istiyoruz.Biz de senin mutluluğuna sevinmek istiyoruz..Lütfen asla vazgeçmemeni istiyorum.

Back
X