- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.641
- 448
Amin canım,hepimiz birbirimize duaya devam edelim.mrb kızlar kanbar canım inşallah yarın 2 kese müjdesi alacagız cemzura kardeşim bebeişlerine sıkı sıkı sarıl liste yenilenecek yine :) inşallah....kardeşlerim benim rabbim bize merhyamet etsin gönlümüzdekini hayırlı kılıp duamızı kabul etsin inşallah....dua edelim birbirimize benide unutmayın ne olur başka çaremiz yokki umut duadan başka
Teşekkür ederim canım.yok canım ben de test tarihinden 10 gün sonra yani bugün keseleri gördüm canım.Simdiden hayirli olsun kanbar ablam.ins hersey yolunda gider.irem bana ayin 12 sinde git dedi.daha dogrusu transferden 12 ve 14. Testi yaptirdim.ne zaman dr gideyim dedigimde 10 gun sonra dedi.sana erkenmi git dedi...
Canım saat 9 daydı randevum,ameliyatı vardı doktorum 20 dakika kadar bekledim,sonra mutlu haberi aldık eşimle..Kanbarcım kontrolün kaçta güzel haberler verin bana moral olsun
Canım , biz burada iyi ve kötü günde kader birliği yaptık bunu lütfen unutma.Arkadaşlar hepinize ilgi ve alakamızda. Dolayı teşekkür ediyorum. Allah herkese güzel ve mutlu haberler versin benim üzüntümü kimseye yaşattmasın ....uzun bîr süre yazacağımı sanmıyorum hoşça kalın
Iyi ve kötü zamanlarınızda birbirimizin yanımızdayız daima.Kızkardeşler zaten böyle değil midir?
Yalnız kalmak istiyorsan bir süre kalabilirsin,ama seni merak ettiğimizi ve senin için endişenlediğimizi bilerek,lütfen ne olduğu konusunda bizleri kızkardeşlerini durumundan haberdar et lütfen.
Unutma ki senin yanında en büyük ödülün ,Meleğin kızın var canım benim,Ona sıkı sıkı sarıl.
En kısa zamanda aramıza dön.