Firdevs hanım yolcuları hepinize merhaba,
Topiğinizi baştan sona okudum sayılır. Birbirimizi yüzyüze görmesekte neler yaşadıklarınızı çok iyi bilenlerdenim. Ben Firdevs hanımı 3-4 yıl önce aradım. Uzun zaman düşündüm. Sonunda karar verdim ve 2013 yılının son günlerinde gittik. Transferimiz gerçekleşti ( 5. Gün ve 3 adet). Transfer sonrası bir gün dinlendim ve ertesi gün uzun bir yolculuk yaptım. 12 gün sonra hamileydim. Bebeğim çok güzel gelişiyordu. 4.5 aylık iken uzun uçak yolculuğu yaptım ve malesef yüksek tansiyona bağlı düşük yaptım. Çok zor günler geçirdim. Biraz toparlandım ve 2.
tüp bebek denedik. Sonuç negatif. 3. Tüp bebek denedik, yine negatif. Bu süre zarfında onlarca hormon yüklemesi beni hem fiziksel hemde ruhsal hemde maddi olarak çok yıprattı.
Rahim içi kalınlığı alt sınırlarda idi. İlk gebeliğimde ise 11 lerde idi. Bunun üzerine Firdevs hanımın isteği üzerine histeroskopi oldum. Şimdi zayıflamaya, spor yapmaya başladım. Vücudum yeni yeni eski haline gelmeye başladı.
Firdevs hanım yolcuları.... Sizlerin kullandığı ilaçların hepsini kullandım. Olmuyorsa olmuyor da değil. Mutlaka bir yerlerde hata oluşuyor. Önemli olan eksik olanı bulmak ve transfer öncesi halletmek. Yoksa her şey çöpe gidiyor. İlk gebeliğimde çok acemi olmama rağmen her şey normal gitmişti. 2. ve 3. transferlerde çok daha dikkatliydim ama olmadı.
Histeroskopimi yapan dr a neden olmadı diye sordum. Kendisi tüp bebek uzmanı. Transfer öncesi rahmin kalınlığı çok önemli dedi.
Kısa ve özetle kıbrısa gitmeden önce kendi dr nuzu çok iyi seçmeniz.
Bende gelecek ay transfer yaptırmayı istiyorum. Bu defa inşallah bir aksilik çıkmaz. Ve son defa Kıbrıs ziyaretimiz olur.
Bu arada bütün anne adayları, hamileğinizin keyfini çıkarın. Kanbercik, inşallah güzel haberlerin gelir, fazlada stres yapma.
Hepinize tekrar merhaba.