Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

mrb arkadaşlar. ben foruma yeni katıldım .sorularımda yardımcı olursanız sevinirim. malüm bu konuda insanın beyninde milyonlarca soru oluyor. biz temmuzda embriyo donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz. bizim durumumuzda olan varmı bilmiyorum ama sunu sormak istiyorum. sperm donörünü secebiliyoruz ama yumurta donörü hakkında bi bilgi alamıyormuyuz. bu konuda çok endişeliyiz.çok kötü söylentiler okuyorum ama başka çaremiz de yok.bu konuda irem hanıma ve firdevs hanıma güveniyormusunuz. herkesin Allah yardımcısı olsun...

unnamed (8).webp

Merhabalar,
Bir aksilik olmaz ise ben de Haziran sonu gibi Kıbrıs'a gideceğim.Yumurta donasyonu sonucunun olumlu olma ihtimalini %80 veriyorlar ki bence bu çok yüksek bir ihtimal. Benim merak ettiğim %20lik negatif ihtimali yaşayan oldu mu hiç aranızda?

mrb arkadaşlar. ben foruma yeni katıldım .sorularımda yardımcı olursanız sevinirim. malüm bu konuda insanın beyninde milyonlarca soru oluyor. biz temmuzda embriyo donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz. bizim durumumuzda olan varmı bilmiyorum ama sunu sormak istiyorum. sperm donörünü secebiliyoruz ama yumurta donörü hakkında bi bilgi alamıyormuyuz. bu konuda çok endişeliyiz.çok kötü söylentiler okuyorum ama başka çaremiz de yok.bu konuda irem hanıma ve firdevs hanıma güveniyormusunuz. herkesin Allah yardımcısı olsun...
merhabalar doktorunuz firdevs hanımsa donor hakkında İrem hanım size bilgi verecektir.Ona sorularnızı sormaya çekinmeyin. Çünkü son derece yardımcılar .

Merhabalar,
Bir aksilik olmaz ise ben de Haziran sonu gibi Kıbrıs'a gideceğim.Yumurta donasyonu sonucunun olumlu olma ihtimalini %80 veriyorlar ki bence bu çok yüksek bir ihtimal. Benim merak ettiğim %20lik negatif ihtimali yaşayan oldu mu hiç aranızda?
Merhaba canım bu tedaviye başlamadan önce öncelikle pozitif olmak lazım .Tabikide her iki sonuçda olabilir .Ben ikinci tüp bebek denememde senin gibiydim doktoruma ya olmazsa ya olmazsa en sonunda doktorum ne yapalım peki canım denemeyelim mi dedi.Bizimde hayattaki sınavımız buymuş oturup buna üzülmektense çarelerin hepsini zorlayacağız.Ama biliyoruzki Allah ne isterse o olur.Onun için bol dua et .Bu sayfada herkes birbiri içinde dua ediyor.Sana tavsiyem bu sayfayı en başından sonuna kadar okuman birgünde okumak zorunda değilsin günlere böl oku .Seni çok rahatlatacağına eminim.Ben çok kararsızdım ama bu sayfa benim kesin kararımı vermeme yardımcı oldu.Her fırsatta yazıyorum kanbardan Allah razı olsun. Napıyoruz pozitif oluyoruz :) İnşallah senide listede hamiş görürüz.

Pozitif85 Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.

Merhaba canım bu tedaviye başlamadan önce öncelikle pozitif olmak lazım .Tabikide her iki sonuçda olabilir .Ben ikinci tüp bebek denememde senin gibiydim doktoruma ya olmazsa ya olmazsa en sonunda doktorum ne yapalım peki canım denemeyelim mi dedi.Bizimde hayattaki sınavımız buymuş oturup buna üzülmektense çarelerin hepsini zorlayacağız.Ama biliyoruzki Allah ne isterse o olur.Onun için bol dua et .Bu sayfada herkes birbiri içinde dua ediyor.Sana tavsiyem bu sayfayı en başından sonuna kadar okuman birgünde okumak zorunda değilsin günlere böl oku .Seni çok rahatlatacağına eminim.Ben çok kararsızdım ama bu sayfa benim kesin kararımı vermeme yardımcı oldu.Her fırsatta yazıyorum kanbardan Allah razı olsun. Napıyoruz pozitif oluyoruz :) İnşallah senide listede hamiş görürüz.
Süpersin,beni aratmıyorsun.

evet kanbar senınayende cok cok bılgı sahıbı oldum meger neler varmıs bılmedıgım cok sagol bızı bılgılendırdıgın ıcın her aşamada
Rica ederim,gücüm yettiğince de yazacağım ceylin,Rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebekleriyle doldursun inşallah.Ben de bir parça yardımcı oluyorsam,ne mutlu bana.:KK200:

mesajım silinemiyor . üzgünm siz firdevs hanımın hastaları toplanmışssınız. bhcg değerini araştırırken yanlışlıkla yazdım. neyse hepinize sağlıklı gebelikler
Canım hiç farketmez,hangi doktor olursa olsun,yeter ki anne olalım.Hepimize bir uğurlu el anne olma yolunda vesile oluyor,Allah onlardan razı olsun.Bu mutluluğun ne tarifi,ne maddi karşılığı yok.

Kanbar'cım benin de ekleyebilirsin. 12. gün 311 14. gün 908 15. gün >1364 salı günü kese ve bebeği görmeye gidiceğim. Dünta Tüp bbek Berk bey yaptı tranferimi . yumurta donasyonu nemem kimyasal gebelik. 2. dondurulmuş embriyo 6 mayıs .inşallah bebiş tutumuşturda salı görürüm
Bizim sana da,herkese de kapımız açık tatlım.Hayırlı olsun,çoğul gebelik gibi görünüyor katlama oranlarına bakılırsa.
Bugün kese göreceksin,inşallah Rabbim kalbine göre versin,tek istiyorsan tek,ikiz istiyorsan iki kese görürsün canım
Sağlıkla da kucağına alırsın inşallah,seni ekliyorum topiğimize.

• Beğen
Reactions: AED
:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
28 kişiyiz,16 annemiz hamile çok şükür:anneadayı::nazar::KK46:,6 tane ikizimiz var,darısı hepinizin başına...:nazar:
:nazar:Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek:anneadayı::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi):anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek:anneadayı::nazar:
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek:anneadayı::nazar::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile:anneadayı::nazar:
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı::nazar:
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile :anneadayı::nazar:
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar:
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile:anneadayı: :nazar:
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile:anneadayı::nazar:
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Günaydin herkese,
Benim sonucum maalesef negativ.
Bütün arkadaslara Allah yolunuzu acik etsin diyorum, rabbim kimsenin emegini bos cevirmesin.
Canım bunu zaten Perşembe günkü mesajında yazmıştın.
Bu konuda ben ve diğer arkadaşlar sana mesajlar yazdık,onları okumanı tavsiye ederim.

spermde ıncelenmıyor mu transfer oncesı .?
Tabii ki inceleniyor,tedavi öncesi spermografi çektiriyoruz ve spermin morfolojisine bakılıyor.
Transfer esnasında da en iyi yumurta ve spermler seçiliyor.
Ancak DNA bozukluğu olabilir erkekten gelen spermlerde,bu da embriyolara PGT yapılarak anlaşılabilir.
mrb arkadaşlar. ben foruma yeni katıldım .sorularımda yardımcı olursanız sevinirim. malüm bu konuda insanın beyninde milyonlarca soru oluyor. biz temmuzda embriyo donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz. bizim durumumuzda olan varmı bilmiyorum ama sunu sormak istiyorum. sperm donörünü secebiliyoruz ama yumurta donörü hakkında bi bilgi alamıyormuyuz. bu konuda çok endişeliyiz.çok kötü söylentiler okuyorum ama başka çaremiz de yok.bu konuda irem hanıma ve firdevs hanıma güveniyormusunuz. herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun...
Topiği baştan sona okumanı tavsiye ederim.O zaman görebilirsin,tabii ki bizler Firdevs Hanıma güveniyoruz.
İster sperm,ister yumurta donasyonu olsun,her iki durumda da tabii ki de donör hakkında bilgi veriliyor.
Konu başlığı altındaki tüm topikleri okumanı tavsiye ederim.Araştırmanı yap,bu konuda net ve emin olduktan sonra bence ,doktoruna ve merkezine tam güvenerek işlemi yaptır.Pozitif olmasında senin doktoruna güvenmen,içinde soru işaretleri olmaması ve olacağına inanman çok önemli.
Doktorunla iletişimin çok iyi olmalı ve kafandaki tüm soruları sormalısın.Bizler öyle yaptık.
Hayırlı kapılar açılsın sana da anne olma yolunda inşallah.

Merhabalar,
Canım topiğe bakarsan pozitif oranı çok çok yüksek.1 veya 2 kişi negatifti sanırım.
Onların da inşallah pozitif olacak bir sonraki denemelerinde.
Sen olacağına inan,şansımız o kadar yüksek ki.

merhaba arkadaşlar. ben ayla. ben 35 yaşındayım. geç evlendim. eşimle çocuk sahibi olmak istiyoz. doktora gittik. doktor yumurtaların bitti dedi. anne olamazsın dedi. her gece dua ettim. allahıma yalvardım anne olmak istiyom ben de. eltimin arkadaşı kıbrısa gitmiş çocuk sahibi olmuş. bana yardım edin. ben de çocuk sahibi olabilermiyim?

merhaba arkadaşlar. ben ayla. ben 35 yaşındayım. geç evlendim. eşimle çocuk sahibi olmak istiyoz. doktora gittik. doktor yumurtaların bitti dedi. anne olamazsın dedi. her gece dua ettim. allahıma yalvardım anne olmak istiyom ben de. eltimin arkadaşı kıbrısa gitmiş çocuk sahibi olmuş. bana yardım edin. ben de çocuk sahibi olabilermiyim?
slm hosgeldin aramiza,tabiki olabilirsin Anne Allah in izniyle.bu topigi bastan sona okumani tavsiye ederim.takildigin bisey olursa ozelden de sorabilirsin.bizimde sperm donasyonu ve Ben ilk denememde hamileyim.senin yumurta donasyonu olacak.firdevs hanim cok iyi bi doktor gercekten Bu konuda.arastirmalarini yap ve kararini ver.

Back
X