spermde ıncelenmıyor mu transfer oncesı .?
Tabii ki inceleniyor,tedavi öncesi spermografi çektiriyoruz ve spermin morfolojisine bakılıyor.
Transfer esnasında da en iyi yumurta ve spermler seçiliyor.
Ancak DNA bozukluğu olabilir erkekten gelen spermlerde,bu da embriyolara PGT yapılarak anlaşılabilir.
mrb arkadaşlar. ben foruma yeni katıldım .sorularımda yardımcı olursanız sevinirim. malüm bu konuda insanın beyninde milyonlarca soru oluyor. biz temmuzda embriyo donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz. bizim durumumuzda olan varmı bilmiyorum ama sunu sormak istiyorum. sperm donörünü secebiliyoruz ama yumurta donörü hakkında bi bilgi alamıyormuyuz. bu konuda çok endişeliyiz.çok kötü söylentiler okuyorum ama başka çaremiz de yok.bu konuda irem hanıma ve firdevs hanıma güveniyormusunuz. herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun...
Topiği baştan sona okumanı tavsiye ederim.O zaman görebilirsin,tabii ki bizler Firdevs Hanıma güveniyoruz.
İster sperm,ister yumurta donasyonu olsun,her iki durumda da tabii ki de donör hakkında bilgi veriliyor.
Konu başlığı altındaki tüm topikleri okumanı tavsiye ederim.Araştırmanı yap,bu konuda net ve emin olduktan sonra bence ,doktoruna ve merkezine tam güvenerek işlemi yaptır.Pozitif olmasında senin doktoruna güvenmen,içinde soru işaretleri olmaması ve olacağına inanman çok önemli.
Doktorunla iletişimin çok iyi olmalı ve kafandaki tüm soruları sormalısın.Bizler öyle yaptık.
Hayırlı kapılar açılsın sana da anne olma yolunda inşallah.