Merhaba Incikul,
Merakini elimden geldigince ben gidereyim :)
Ben daha yeni döndüm ve ne tesadüftür ki servis söförü muhabbet esnasinda transfer ücretini söyledi. Biz Paket aldigimiz icin, klinikle anlasmis oldugu ücreti söylemedi ama eger kendimiz havaalani-otel transfer isteseymisiz fiyat 250 TL gidis, 250 TL dönüs olurmus ve bu fiyat her transfer araci ve taxi icin fixmis.
Havalanindan sizi otele tasiyacak otobüs, minibüs veya havas servisi yok bildigim kadariyla, zaten ben de görmedim. Hava alani-otel arasi da genelde 45 Dk- 1 saatlik mesafeler ( otelin yerine göre degisiyor tabi) Hasta Koordinatörü ile iletisime gecip komple paket fiyati talep edebilirsiniz.
Eger ki yine kendi imkanlariniz ile Girne'deki Otel'den Lefkose'deki Hastaneye transfer ile gidecekseniz, 1 defa kendimiz ödedigimiz icin biliyorum, gidis 130 TL- dönüs 130 TL tuttu. Fakat Paket aldiginiz takdirde tüm muayene esnasindaki transferleriniz icin extra ödemiyorsunuz.
Kalis süresine gelince, ilk defa Firdevs hanima gidiyorsan, adet süresinin ilk günü orada olmak itibari ile ( belki o gün dinlenmek istersin), adetin 2. günü firdevs hanim muayene ediyor ve ilac dozlarini ona göre ayarliyor , yumurta toplama, yumurta transferi, transfer sonrasi 1-2 gün de otelde dinlemeyi eklersen 17-21 gün arasi orada kalman gerekecektir. Otel fiyatlari da degisik, size birkac otel secenegi sunacaklar 4 yildiz veya 5 yildiz, tercih size kalmis :) Biz esimle, 4 yildiz bir otelde delux oda sectik extralar ile yaklasik 1500 Euro ( Kahvalti- Aksam yemegi fiyata dahil) tuttu.
Bize 1 defalik tüp bebek maliyeti ( Yurtdisi ucak bileti- Otel- Transfer - Tüp bebek tedavisi - tedavi öncesi ilaclar ve transfer sonrasi ilaclar ,yumurta dondurma islemi ) komple olarak yaklasik 8000 Euro mal oldu.