Tuana bizle deneyimlerini paylasirmisin biz baya acemiyiz transfer oncesi v sonrasi bize düşen görevler ve zaman daraldikca endise oluşuyormrb kızlar gelişmeler olmaya başlamış yeni anne adayları var liste yenilenecek:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuana bizle deneyimlerini paylasirmisin biz baya acemiyiz transfer oncesi v sonrasi bize düşen görevler ve zaman daraldikca endise oluşuyormrb kızlar gelişmeler olmaya başlamış yeni anne adayları var liste yenilenecek:)
mesaj atın kendisine her daim yardımcı olur müsait olduğunda mutlaka döner sizeben kanbar hanımın tecrübelerinden yararlanmak istiyorum ama kendisi topikte yokk![]()
hosgeldınnn aramızaÇok teşekkürler arkadaşım, evet vazgeçmedim, hep yapıcam dedim ben de anne olucam dedim. iyi ki de vazgeçmedimde irem hanım gibi güzel insanları ve sizi tanıma şansına eriştim. Hem firdevs hanım hem irem hanım hakkında öyle güzel şeyler okuyorum ki kararımdan bir kez daha emin oluyorum.
Senin de hayırlı olsun arkadaşım. Sende yumurta donsyonu mu yaptıracaksın? Ne zaman gideceksin kıbrısa?
canım tedavin hayırlı olsun,inş herşey ama herşey cok güzel olur...![]()
Merhaba arkadaşlar,Tuana bizle deneyimlerini paylasirmisin biz baya acemiyiz transfer oncesi v sonrasi bize düşen görevler ve zaman daraldikca endise oluşuyor
ArKadadasim havaalani ilw kolan hastanesi arasimi 50 tl.50 ye raziyim 250 tlden bahsediliyor.ucun besin hesabini yapniyalim diyorum ama bu is yol bel 17 bini bulur gbMerhaba arkadaşlar,
Sakin olun, size Düşen adet gününüzü haber vermek. 2 gün sonra ilaçlarınızı başlamak. Protokolü İrem gönderir. Havaalanı taksi ücreti 50 tl idi. Şimdi biraz artmış. Kıbrıs'a gideceğiniz gün tam olarak belli olunca Irem Hanım'a söylersiniz, otel konusunda yardımcı olur. Paket alsanızda, almasanızda her konuda yardım edecek kişi İrem Hanımdır.
Sizler yolun başındasınız daha, üzmeyin kendinizi. Zaten başladınızmı hiç anlamadan test Gününü bekleme heyecanı başlar.
Canım özelden de buradan da yazabilirsin,görür görmez mutlaka cevaplarım.ben kanbar hanımın tecrübelerinden yararlanmak istiyorum ama kendisi topikte yokk![]()
Öncelikle aramıza hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun canım.Doktoruna güven,olacağına inan,bol dua et,doktorunun tavsiyelerine birebir uy,Rabbim inanan ve vazgeçmeyenin mükafatını veriyor.merhaba msjlarınızı baştan sona okudum bende firdevs hanımın hastasıyım temmuzun ilk haftası kıbrısa yolculuğum var.Biraz korku var maddi olarak çok zor toparlayabidik tedavi ücretini ve tedavinin olumsuz olmasından korkmaktayım lütfen bana bilgi verirmisiniz bana düşen görevler hakkında
Canım çok çok önceden alamıyorsun,çünkü önce eşin sperm veriyor,sperm ve yumurtalar dölleniyor.Her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım,döllenme olmaz,3.ya da 5.güne gitmez vs.vs.olmaz ya , Firdevs Hn.ve ekibinin mutlaka B Planı da oluyor,ama son birkaç günden önce bilet almak çok mantıklı değil.Çükü zaten İrem Hanımlar geleceğiniz kesin tarihi de zaten birkaç gün önce net olarak bildiriyor,embriyoların durumuna göre,gelişimine göre..kızlar ben paket gidemiycem sanırım hem euronun tavan yapmasından jem eşimin iş yerinde başkalarının mecburi izinlerinden dolayı sıkıntı çıktı. 17 sinde eşim kendisi orada olacak aynı gün dönecek .Transfer günü 22 si oluyor bir gece kalıp dönmeyi düşünüyoruz .Bizim gibi gidenler için soruyorum uçak biletlerinizi önceden mi aldınız yaz dönemi olduğu için fiyatlar uçmuş. İrem hanım transfer günü kesin belli olmaz dedi o yüzden 22 sine bilet alamıyorum .siz nasıl yaptınız
Ben de inanıyorum canım.Sesi beni yanıltmamış demek ki :) İnşallah ben de görünce sıkı sıkı sarılıcam irem hanıma. İkisini de çok merak ediyorum kanbarcım. İnşallah firdevs hanımın uğurlu elleri beni de sizin gibi anne yapacak inanıyorum.
Teşekkür ederizaramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah hepimiz bebişlerimizi alarak dönücez kıbrıstan iyi düşünelim herşey iyi olsun
Ben kardelennur hanima cok üzüldüm ben bu topigin sayfalarinin bastan beri okudum kendim icin notlar almak deneyimlerinizden yararlanmak icin özellikle kanbar hanimin kardelennurun birbirlerine ve saydaki digerr anne adaylarina dua edislerini cok begenmis ve takdir etmistim Allahim kimseye boyle bir aci ile sinamasin evlat acisi cok acidir acaba ozel degilse kanbar hanim sorun neyden kaynakliydiSevgili arkadaşlar,hayatta hep mutluluk yok maalesef.Sevinçler ve üzüntüler hep içiçe.Anne olma yolunda burada benim birbirimize destek olmak ve tecrübelerimizden yararlanmamız için kurduğum topikte kızkardeş gibi olduk , hep birbirimizin sevincini,zaman zaman da derdini,üzüntüsünü paylaştık.
Son zamanlarda aldığımız pozitif sonuçlar hepimizi mutlu etti.Çok şükür ki giden çok yüksek yüzdeyle hamile dönüyorlar Firdevs Hanımdan.
Ancak anne olduğumuz yolda verdiğimiz bu mücadele , 9 ayın sonunda sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza almadan maalesef bitmiyor.
Aslında son 1 haftadır çok üzgünüm.Çok sevdiğim arkadaşım topikten Kardelennur maalesef ikizlerini kaybetti.Bunu yazmaya bir türlü elim gitmedi,gönlüm elvermedi.Çok üzgünüm.Ama inanıyorum ki canım arkadaşım en kısa sürede toparlanacak ve inançla tekrar deneyecek ve bu kez Rabbim anne olmayı nasip edecek ona.Her zaman yanındayım arkadaşımın,çok büyük bir acı yaşadı,yaşadık,ama bir sonrakinde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah canım.
Hepberaber hamilelerin sağlıkla bebeğini kucağına alması,tedaviye başlamış ve başlayacak olanların,negatif görenlerin,bebeğini kaybedenlerin de anne olması için kendimize ve birbirimize dua edelim canlar..
Haklısın canım, insan kendini aptal gibi hisseder.ArKadadasim havaalani ilw kolan hastanesi arasimi 50 tl.50 ye raziyim 250 tlden bahsediliyor.ucun besin hesabini yapniyalim diyorum ama bu is yol bel 17 bini bulur gb
Bende duyunca çok üzüldüm, benimde Başıma aynı şey geldi. Acısını hala yüreğimde. Kolay değil 5 aylık bir canı kaybetmek. Ölmek istemiştim. Bir hafta yemek yemeyi ret etmiştim. Allah yardımcısı olsun. Diyecek söz bulamıyorum.Ben kardelennura cok üzüldüm
Ben kardelennur hanima cok üzüldüm ben bu topigin sayfalarinin bastan beri okudum kendim icin notlar almak deneyimlerinizden yararlanmak icin özellikle kanbar hanimin kardelennurun birbirlerine ve saydaki digerr anne adaylarina dua edislerini cok begenmis ve takdir etmistim Allahim kimseye boyle bir aci ile sinamasin evlat acisi cok acidir acaba ozel degilse kanbar hanim sorun neyden kaynakliydi