Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ben turkcel kullanmiyorum,benim sirket hattim var avea,biz gittigimizde sadece musteri hizmetlerinden hattimizi yurtdisina actirdik.hicbirsekilde anlasilmiyor,sadece seni ararlarsa senden de tl gidiyor okdr.yani anlasilmiyor,hem senden hem karsidakinden gidiyor tl canim
Tamam canim sagolasin turkcelli aradim onlarda anlasilmaz dedi.tesekkur ederim

Kızlarrrrr,bugün dayanamayıp 10.günümde test yaptırdım.Değerim 127,42 çıktı.Laboratuvar görevlisi "Hayırlı olsun hamilesiniz." dedi.Kendimi tutamayıp ağladım.Yüce mevlam bu duyguyu yaşamayı herkese nasip eyler inşallah.
Arkadaşımmm! Hayırlı olsun canım benim ne güzel ne harika bir haber :) sabah sabah içim açıldı. firdevs hanım ve irem hanım sana da uğur getirdi canım benim. Darısı bizlerin başına işallah

Negatif sonuç aldıktan sonra Dr hanım zahmette bulunup mesajlara cvb bile yazmıyor artık 5 deneme yaptım 5 de aynı iş bittikten sonra kimse senin yüzüne bakmıyor bile neyse arkadaşlar tüm hamile olan test günü bekleyen tedaviye başlayan canlara bol şans uğur sağ selamet hayırlı bebekler dilerim. Kaldı bana 6. Denemeye bursada ağustosta başlıcam daha adet olmadım Rabbimden hayırlısını diliyorum

Kızlarrrrr,bugün dayanamayıp 10.günümde test yaptırdım.Değerim 127,42 çıktı.Laboratuvar görevlisi "Hayırlı olsun hamilesiniz." dedi.Kendimi tutamayıp ağladım.Yüce mevlam bu duyguyu yaşamayı herkese nasip eyler inşallah.
hayırlı olsun canım ne güzel bir haber darısı bizim başımıza inşallah bizim test günümüze de 6 gün kaldı

umutnur sana yazıyorum 6.deneme yapacam yazmışsıun sen hamile degilmiydin geçmiş sayfalarda 12. gün degerim yükseldi yazmışsın ne olduya

:anneadayı::nazar::KK73:haydi hayırlısı :KK68:

Canım çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.
Negatif sonuç aldıktan sonra Dr hanım zahmette bulunup mesajlara cvb bile yazmıyor artık 5 deneme yaptım 5 de aynı iş bittikten sonra kimse senin yüzüne bakmıyor bile neyse arkadaşlar tüm hamile olan test günü bekleyen tedaviye başlayan canlara bol şans uğur sağ selamet hayırlı bebekler dilerim. Kaldı bana 6. Denemeye bursada ağustosta başlıcam daha adet olmadım Rabbimden hayırlısını diliyorum
Umutnur umudunu kaybetme lütfen,bir üzüldün,bir sevindin,yine üzüldün,ama eğer sağlıksız bir gebelikse zaten devam etmeyecekti,bir de böyle düşün,o kadar zahmet çekip kaybetmektense,böylesi daha hayırlıdır inan bana.
Ben inanıyorum ,lafta değil gerçekten inanıyorum,sen de bu topikteki tüm kardeşlerimiz de anne olacaklar.

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
32 kişiyiz,19 annemiz hamile :anneadayı::nazar::KK46:, 7 tane ikizimiz var,2 tane oğlumuz doğdu çok şükür:anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar:,darısı hepinizin başına...:nazar:
:nazar:Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Masmaviderin(eski nicki:Özlemts) /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek/10.Temmuzda nurtopu gibi bir oğlumuz oldu:KK46::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)Haz.15-22 haftalık Bebeklerini kaybetti,:KK43:en kısa zamanda anne olacağına inanıyoruz.Dualarımız seninle.:KK200:
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek:nazar:)15.Temmuzda nurtopu gibi bir oğlumuz oldu:KK46::nazar:
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek:anneadayı::nazar:
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek:anneadayı::nazar::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile/Bebeklerimiz üçüzdü ikize indirgendi.:anneadayı::nazar::nazar:bir erkek/bir kız
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı:Bebeğimiz kız
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Temmuz'2015 Hamile:anneadayı::nazar:
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile :anneadayı::nazar:
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile/Bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi/Haziran'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası/Hamile:anneadayı::nazar:
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile:anneadayı: :nazar:
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  29. İncikul/Elazığ/37 yaş/7 tüp bebek denemesi/ilk yumurta donasyonu/Firdevs Uğuz Tip/Temmuz'15 İlk Haftası/Temmuz'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  30. Princessinromance/45 yaş/yumurta rezerv azlığı/Firdevs Uğuz Tip/Yakında
  31. Ourdreams/35 yaş/ Yumurta rezerv azlığı / 1 tüp bebek denemesi /Firdevs Uğuz Tip/18.Haziran.2015 tedavi/Temmuz'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  32. Umutnur/Antalya/42 yaş/tiroid haşimoto/3 başarısız tüp bebek ankarada 1 antalyada/5.tup bebek denemesi Firdevs hanım/5.Temmuz.15 Pazar günü transfer/Temmuz'15 Negatif(inşallah bir dahaki sefere)
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

kızlar merhaba benim bugün 8. günüm ama bu sabah kalktığımda bir lekelenmem olduğunu fark ettim çok üzüldüm böyle birşey başına gelen var mı ireme haber verdim telaşlanmayın dedi bana acil cevap yazar mısınız

kızlar merhaba benim bugün 8. günüm ama bu sabah kalktığımda bir lekelenmem olduğunu fark ettim çok üzüldüm böyle birşey başına gelen var mı ireme haber verdim telaşlanmayın dedi bana acil cevap yazar mısınız
Hamilesindir cnm,iki hamileligimdede 8.gun lekelenmem oldu ve azalarak kesildi,sadece o lekelenmeden hamile oldugumu anladim:)baskada hic bir belirti yasamadim.

7.ve 8.gün oldu ve ikizlere hamileyim.
Fisaycım inşallah hamilesin sende,bebişler rahminin derinliklerine tutunurken oluyor canım.

Merhaba kizlar yarin nenim test günüm internetim.olmadigi icin pek giremiyorum nete dualarinizi eksik etmeyin bana buarada.benim hic.kanama gibi lekelenme olmadi bu normalmi

Merhaba kizlar yarin nenim test günüm internetim.olmadigi icin pek giremiyorum nete dualarinizi eksik etmeyin bana buarada.benim hic.kanama gibi lekelenme olmadi bu normalmi
Icini ferah tut arkadasim ilk lekelememde ireme yazdim.beklememi soyledi.yuzde yuz belirti sayilmazmis.cok okudum.bende hiccc belirto yoktu yala yok.sadece kadilmalar az var. Anlatilan hicbisey yoktu.uzulmustumde. yazmistimda hatta.ama Rabbim e şükür yani.yaron gör bak sen de yazacaksin sende inanamiyacaksin .Güzel haberlerle geleceksin.opuyorum

Benim 12 gün boyunca ara ara ama hergün sancim oldu bazisi baya adet sancisi gibi hatta acaba adetmi olacam simdi kanama gelecek gibi hissettirdi bana hep insallah hep hayra yordum ben Allahin izniyle bende güzel haber verecegim burada

Arkadadim allah yardimcin olsun inşallah güzel haberler vereceksin bize ben inanıyorum gönlünü ferah tut hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım tabiki de normal,illaki olacak veya olmayacak diye bir şey yok.

Back
X