Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel anlatmissin cocuguna uzun omurler diliyorum canim kucaktan bencede indirme ozlemini cok cektik onlarin :) firdevs ve irem hanimin basarisi tartisilmaz bende 3bucuk aylik ikizlere hamileyim rabbimin izniyle finale cok yaklastik Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu duygulariTabiiikisi bu sayfanın temellerini atan ve sürekli destek ve yardımları esirgemeyen tatlı ikizlerin tatlı annesi kanbarada sonsuz teşekkürler sanada hep duacıyım tatlım.
Slm.oncelikle donör seciliyor eşinizin ozelliklerine göre.sac rengi göz kan grubu v.s.daha sonra yumurta geliştirici ignelerle yumurtalar buyutuluyor.yumurta toplama işlemi olacak sizde.5.gun transfer yapılacak.biz firdevs hanımda yaptırdık iyiki de orda yaptırdık ilk denemede oldu ve şuan 4 aylık ikizlerim var.cok guleryuzlu içten ve işinde çok iyi bi dr.firdevs hanımın asistanı irem hanım hele çok şeker birisi.7-24 ne sorarsan cevaplıyor.bıkmadan usanmadan.ben çok sevdim gerçekten.arkadaşlar mrb yeniyim buralarda bende sperm donasyon düşünüyorum fakat beni neler bekliyo neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim yardımcı olurmusunuz bu yollardan geçmiş birileri yol gösterebilirmi bana rica etsem? firdevs hanım geçiyor içimden fakat eşim başka bir yer düşünüyor kararsızım açıkçası![]()
Canımsın güzel kızını güzel yanaklarından öp benim için.Allah sizi bir ömür ,sağlıklı,mutlu yaşatsın...Çok zorluklar aşmışsın ama şimdi en güzel günleri.Bizimkiler de diş çıkarıyor,kızım 2 tane çıkardı,oğlumun da yakındır,çok hareketliler neredeyse yürüyecek konuşacak gibilerTabiiikisi bu sayfanın temellerini atan ve sürekli destek ve yardımları esirgemeyen tatlı ikizlerin tatlı annesi kanbarada sonsuz teşekkürler sanada hep duacıyım tatlım.
arkadaşlar ben de Firdevs hanım a gittim bugün transferimin 8. günü umarım Rabbim herkesle birlikte bizim de kucağımızdan bebeğimizi eksik etmesin... Görüşmeye başladığım andan itibaren her soruma kolayca yanıt buldum içime sinen cevaplarla. İrem hanım ın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Yapılması gereken herşeyi layıkıyla yaptıklarına eminim Allah korusun nasip etmeyip de olmazsa bile yine gözüm kapalı giderim çünkü ben biliyorum ki ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Rabbim den tek duam isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Hayırlı olsun senin yerinde olsam bütün formu okurum çok faydalı bilgiler bulacaksın.Sanırım artık kimse formu kullanmıyor..arkadaşlar bayram ertesi kıbrıstayım..1 aydan biraz fazla var..hazırlık aşamasında neler yaptınız paylaşırsanız çok sevinirim..neler yediniz neler içtiniz?özel bir şeyler varmı yapmam gereken..pozitif sonuç alan arkadaşlar lütfen arkanızdan gelenleride bilgilendirin:)bu arada umarım herkes iyidir ve de mutludur..sevgiyle ve bebişlerinizle kalın:)
Hayırlı olsun senin yerinde olsam bütün formu okurum çok faydalı bilgiler bulacaksın.
Senin adına çok sevindim insallahhhh pozitifi görürüz hep birlikte özellikle yediğim birşey yoktu sadece transfer sonrası maydanoz yemedim halada yemiyorum hayırlı haberlerini bekliyorumSanırım artık kimse formu kullanmıyor..arkadaşlar bayram ertesi kıbrıstayım..1 aydan biraz fazla var..hazırlık aşamasında neler yaptınız paylaşırsanız çok sevinirim..neler yediniz neler içtiniz?özel bir şeyler varmı yapmam gereken..pozitif sonuç alan arkadaşlar lütfen arkanızdan gelenleride bilgilendirin:)bu arada umarım herkes iyidir ve de mutludur..sevgiyle ve bebişlerinizle kalın:)
Ben hep takipteyim :) ikiz gebeyim baya sorunlar yaşadım ara ara kanamalarim oldu hastanede yattım bikac kez hepsindede bebeklerin sağlığı iyiydi sukur 4ay bulantilarla basım dertteydi serumla beslendim şimdide mide yanması başladı onun dışında kasık agrim çok oluyordu doktor erken doğum riskine karşı magnezyum ve dusuk riskine karşı Protestan verdi ikiz olduğu için biraz riskli maalesef onun dışında iyiyiz sukur 19 haftalık olduk :)Arada sonuçları yazarsanız sevinirim binlerce merakta kalıyoruz herkes hamileliğin de pozitif görünce bırakmıyor yazmaya ama tecrübelerini aktarsalar iyi olur
Ben hep takipteyim :) ikiz gebeyim baya sorunlar yaşadım ara ara kanamalarim oldu hastanede yattım bikac kez hepsindede bebeklerin sağlığı iyiydi sukur 4ay bulantilarla basım dertteydi serumla beslendim şimdide mide yanması başladı onun dışında kasık agrim çok oluyordu doktor erken doğum riskine karşı magnezyum ve dusuk riskine karşı Protestan verdi ikiz olduğu için biraz riskli maalesef onun dışında iyiyiz sukur 19 haftalık olduk :)
Allah uzun ömürler versin insallah canım hepimizin cocuklarinaAllah Yardımcın olsun canım inşallah sağsalim doğarlar benim de ikiz kızlarım var 6 yaşındalar