Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kızlar bugün transferimin 8. Günüydü, kan verdim ve sonuç 201 çıktı.. Mutluluktan birkac saat kendime gelemedim. O kelimeyi sonunda yaziyorum HAMILEYIM :)) Rabbim insallah devamını da getirir. Dualarınızı esirgemeyin. Dilerim bu duyguyu hepiniz yasarsiniz kaderdaşlarım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Benim de kasım gibi ben de çok heyecanlıyım sadece yumurta donörü ile ilgili yeterli bilgi alamadım biz seçiyoruz uygun olanı dediler tamam siz seçin karışmayalım da hiçbir bilgisini paylaşmamaları garip geldi sizin isteklerinize uygun diyolar sadece siz nasıl yaptınız

Kızlar benim Perşembe sonucum 12. Günüm ama ben 8. Gün kan verdim 1.6 negatif çıktı ilaçları bıraktırmadılar 12. Gün yine test yapılacak ama umutsuz ama ben yine gidicem aynı ekibe benimle birlikte olan arkadaşların hepsinin tuttu bende bu sefer histroskopi çektiricem birde rahim çizdirme yaptırıcam öyle gidicem

Kızlar benim Perşembe sonucum 12. Günüm ama ben 8. Gün kan verdim 1.6 negatif çıktı ilaçları bıraktırmadılar 12. Gün yine test yapılacak ama umutsuz ama ben yine gidicem aynı ekibe benimle birlikte olan arkadaşların hepsinin tuttu bende bu sefer histroskopi çektiricem birde rahim çizdirme yaptırıcam öyle gidicem
Canım çok üzüldüm ama ihtimal çok az da olsa belli olmaz allahın işi ilaçlarını al mutlaka

Bir sebep söylediler mi ya da senin fikrin var mı neden olmadığına dair
Bir sebebi yok rahim iyiydi kalınlığı 11 mm di 4 süper kalite embriyo kilom yok yaşım genç ama olmadı nasip gülüm rabbim ol dicek zamanı var demekki sizin umutlarınız kırılmasın sakın çok insanın tuttu ekipden memnun olmasam gitmem derdim ama yine aynı merkeze gidicem güveniyorum onlara çok destek oluyorlar

Benim de kasım gibi ben de çok heyecanlıyım sadece yumurta donörü ile ilgili yeterli bilgi alamadım biz seçiyoruz uygun olanı dediler tamam siz seçin karışmayalım da hiçbir bilgisini paylaşmamaları garip geldi sizin isteklerinize uygun diyolar sadece siz nasıl yaptınız

Sen hangi merkezde yaptırıyorsun ki öyle bilgi vermediler?

Firdevs hanımda yaptırıyprum herşey normal görünüyor ama rahim kapalı bir kutu sonrasında neden tutmuyor bilemezler

Size 4 embriyo verilmişti değilmi bana üç verildi ikisi donduruldu bende histereskobi olup gidicem allah yardımcımız ılsun çok zor bi süreç ve çok masraflı
Aynen öyle canım histroskopi olmak şart oldu bir rahim çizdirme yaptır mutlaka rahmi canlandırıyorlar

Back
X