Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de Firdevs Hanıma mı gelecektin tatlım?Cinsiyet tayini canım yaş 31 :)
Canım çok sevindim,sen de inşallah Tuana gibi efelerini alıp geleceksin.Evet t:)) eşimle ona karar verdik irem hanim la görüşüp ali bende bu gün genel muayene oldum şükür ii şimdilik bakalım adetin 2.günü gel dedi
Meryem okuyorum,sana da okuyacağım canım...Dualarınnizda bana da yer verin olur mu :) AEO igc
Canım öpüyorum seni,iyi geceler tatlım..Allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah.Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim dualarım sizinle bende yarın başlıcam...sonra görüşmek üzere ii geceler...
inş Kanbarcım bizde sizler için dua ediyoruzTuana,Özlem çok sevindim ikinize de , o kadar mutlu oldum ki anlatamam,sabırsızlanıyorum ,Mucizem,Kardelen ve diğer arkadaşlar,biz de gidip hayırlısıyla bebeklerimizi alıp geleceğiz ve bizim de topikte hamile yazacak inşallah...
![]()
canım benim de zaman zaman bu soru aklıma geliyor ama böyleleri kendini çok belli ediyor.daha yeni üye oluyor ondan sonra tek bir doktoru göklere çıkartıyor diğerleri de kötülüyor.benim burdan tanıştığım ve görüştüğüm birkaç kişi var.kesinlikle yalnız değilsin bunu bil artık çağımızın hastalığı bu çok var böyle insan.ben de buraya gelmeden önce tek ben böyleyim herhalde diyodum ama değilmişim,bunlar insana moral oluyor.umutla git canım,burda tanışıp anne olanlar çok var.hepsi sahte değil bir kaçı o da dediğim gibi kendini belli ediyor.aslında hepsi aşağı yukarı aynı işi yapıyor sen içine hangisi sinerse ona git.Arkadaşlar öncelikle hamile olanları kutluyorum. Benim ismim Mehtap ve dört yıldır hastane hastane evlat arıyorum. Eşimin bıyıkları bir günde beyazladı başkası söylese inanmazdım. Çünkü dört buçuk aylık bebeğimizin dawwn sendoromlu olduğunu öğrendik. Acı acı acı..
Gelinen noktada elbette ben de sizinleyim. Yanız buradakiler acaba gerçekten hamile mi yoksa dr'lere hasta bağlayanlar mı? Affınıza sığınıyorum ve bana yardım edin. Deyin ki biz gerçeğiz biz de yaşadık ama geçti. Çünkü az bir zaman sonra ben de gideceğim tedaviye. Umutlu gideyim ben de kalanlara umut olayım...
amin amin aminÖzlemcim tuanacigim inşallah Rabbim sağlıklıca kucağıniza almayı da nasip eder. Darısı buradaki arkadaşlara ve bana olsun diyorum. Tebrik ediyorum sizi...![]()
Cnm hadi gözün aydın inşallah kucagınada alırsın..şimdi içim gerçekten rahatladı demekki pgt çokta fark etmiyo :)kızlar bugün tsh larıma baktırdım hamilelikte şart ya gitmişken nasıl olsa kan alıolar betama da baktırdım yükselmişşşşşşşşşşşşşşş 19.20 olmuş birgünde şükür tsh 4 olması gerkirken 9 olmuş irem hanım güldü bebekler birden fazla olabilir tshlarını oynatmışlar dedi:) hemen bi endokrin uzmanına git yada dahiliye doktoruna dedi kızlar sanırım gerçekten hamileyim...inşallah devam eder yükselmeye kızlar dua ediyorum benimki devam etsin saglıklıca burda olan olmayan farketmez bu kapıda el açan kim varsa müjdesini alsın Alalhım amin