Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

E canım seni de ekleyelim Topiğimize ,niye yoksun ki sen?

Evet t:)) eşimle ona karar verdik irem hanim la görüşüp ali bende bu gün genel muayene oldum şükür ii şimdilik bakalım adetin 2.günü gel dedi

Evet t:)) eşimle ona karar verdik irem hanim la görüşüp ali bende bu gün genel muayene oldum şükür ii şimdilik bakalım adetin 2.günü gel dedi
Canım çok sevindim,sen de inşallah Tuana gibi efelerini alıp geleceksin.
Dualarınnizda bana da yer verin olur mu :) AEO igc
Meryem okuyorum,sana da okuyacağım canım...
Ekliyorum topiğe tatlım...

Uğurlu TOPİĞİMİZ...hepimize uğur getirecek inşallah..12 kişi olduk,41 kere maşallah bize...:nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46:
AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Aralık veya Ocak'15
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme negatif/2.deneme Ocak'15

Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında

Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

Legacy12 Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim dualarım sizinle bende yarın başlıcam...sonra görüşmek üzere ii geceler...
Canım öpüyorum seni,iyi geceler tatlım..Allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:
Uğurlu TOPİĞİMİZ...hepimize uğur getirecek inşallah..12 kişi olduk,41 kere maşallah bize...:nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46:
AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Aralık veya Ocak'15
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme negatif/2.deneme Ocak'15
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

Legacy12 Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14

Arkadaşlar öncelikle hamile olanları kutluyorum. Benim ismim Mehtap ve dört yıldır hastane hastane evlat arıyorum. Eşimin bıyıkları bir günde beyazladı başkası söylese inanmazdım. Çünkü dört buçuk aylık bebeğimizin dawwn sendoromlu olduğunu öğrendik. Acı acı acı..
Gelinen noktada elbette ben de sizinleyim. Yanız buradakiler acaba gerçekten hamile mi yoksa dr'lere hasta bağlayanlar mı? Affınıza sığınıyorum ve bana yardım edin. Deyin ki biz gerçeğiz biz de yaşadık ama geçti. Çünkü az bir zaman sonra ben de gideceğim tedaviye. Umutlu gideyim ben de kalanlara umut olayım...
canım benim de zaman zaman bu soru aklıma geliyor ama böyleleri kendini çok belli ediyor.daha yeni üye oluyor ondan sonra tek bir doktoru göklere çıkartıyor diğerleri de kötülüyor.benim burdan tanıştığım ve görüştüğüm birkaç kişi var.kesinlikle yalnız değilsin bunu bil artık çağımızın hastalığı bu çok var böyle insan.ben de buraya gelmeden önce tek ben böyleyim herhalde diyodum ama değilmişim,bunlar insana moral oluyor.umutla git canım,burda tanışıp anne olanlar çok var.hepsi sahte değil bir kaçı o da dediğim gibi kendini belli ediyor.aslında hepsi aşağı yukarı aynı işi yapıyor sen içine hangisi sinerse ona git.

Hepimiz için geri sayım başladı ...
Rabbim hepimizin ilk denememizde(olmayanların ikinci denemede) sağlıklı ve hayırlı evlatarımızı 9 ay sorunsuz bir hamilelikten sonra kucağımıza almamızı nasip et ,AMİN..

canım yumurta toplama işleminden önce igne yaparken zaten için su dolu gibi oluo yani karnın şiş gibi oluyor sonra bebekler konuluyor ya konulduktan sonra sanki agırlaşıosun artık ilaçlardanmı nedense benim agzımın tadı bozuldu hasta gibi oldum ilaçlar agır sanki ya

kızlar bugün tsh larıma baktırdım hamilelikte şart ya gitmişken nasıl olsa kan alıolar betama da baktırdım yükselmişşşşşşşşşşşşşşş 19.20 olmuş birgünde şükür tsh 4 olması gerkirken 9 olmuş irem hanım güldü bebekler birden fazla olabilir tshlarını oynatmışlar dedi:) hemen bi endokrin uzmanına git yada dahiliye doktoruna dedi kızlar sanırım gerçekten hamileyim...inşallah devam eder yükselmeye kızlar dua ediyorum benimki devam etsin saglıklıca burda olan olmayan farketmez bu kapıda el açan kim varsa müjdesini alsın Alalhım amin

Canım senin test tarihin ne zaman,çok merak ediyorum,hadi ikiz inşallah oğulların canım benim?

kızlar bugün tsh larıma baktırdım hamilelikte şart ya gitmişken nasıl olsa kan alıolar betama da baktırdım yükselmişşşşşşşşşşşşşşş 19.20 olmuş birgünde şükür tsh 4 olması gerkirken 9 olmuş irem hanım güldü bebekler birden fazla olabilir tshlarını oynatmışlar dedi:) hemen bi endokrin uzmanına git yada dahiliye doktoruna dedi kızlar sanırım gerçekten hamileyim...inşallah devam eder yükselmeye kızlar dua ediyorum benimki devam etsin saglıklıca burda olan olmayan farketmez bu kapıda el açan kim varsa müjdesini alsın Alalhım amin
Cnm hadi gözün aydın inşallah kucagınada alırsın..şimdi içim gerçekten rahatladı demekki pgt çokta fark etmiyo :)

canım ben iki yıldır araştırıyorum pgt yapılıp a kalıte 5.güne gelirse tutunmaya daha hazır oluyormuş benim 6 yumurta vardı 6 emriyo oluştu ama ikisi 5.güne ulaşamamış birtaneside pek kaliteli degilmiş ama üçü a kalite çıkmıştı şükür

Back
X