Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Canım goruş.ihmal etme.bende de estrofem yapıyor çarpıntı.baş dönmesi bulantı bu ilaçlar bizi mahvediyor yaaa....
Canım zaten işler yoğun,yılsonu kafamı kaldıramıyorum,stres vs.tavan hepimizde,bir de bu yan etkiler bittim vallahi,ben bu ilaca devam edemeyeceğim,şimdi yoğunum,akşam arayacağım doktorumu...
Zaten akşam alıyorum,buna rağmen bu kadar kötüyüm..Gündüz aldığımda hastanelik oldum...

Son düzenleme:
Kanbarcim ayni şekilde mucizemede boyle yapmisti sorun baska birsey verebilir dr
Canım zaten işler yoğun,yılsonu kafamı kaldıramıyorum,stres vs.tavan hepimizde,bir de bu yan etkiler bittim vallahi,ben bu ilaca devam edemeyeceğim,şimdi yoğunum,akşam arayacağım doktorumu...
Zaten akşam alıyorum,buna rağmen bu kadar kötüyüm..Gündüz aldığımda hastanelik oldum...

Arkadaşlar,Yasmin ilacı bende çok ağır yan etkiler yaptı,doktoru arayacağım,sizde de yaptı mı?
Aşırı miğde bulantısı,karın ağrısı,baş dönmesi,halsizlik,gündüz terleme,gece titreme,göğüs daralması,kalp krizi geçirir gibi sıkışma,bacaklarımda şişme,gerginlik vs.daha da var...
Prespektüpünde diyor ki bunlardan birini görseniz bile müşahade altına alınıp,ilacı bırakmanız gerekiyor...
Asla çıtkırıldım biri değilim,acıya vs.dayanıklıyımdır.Ama bu ilaç beni mahfetti..
o zaman ara doktoru ya bak üzüldüm şimdi sonucu yaz ne kadar çok etkilenmişsin ya

Kanbarcim ayni şekilde mucizemede boyle yapmisti sorun baska birsey verebilir dr
Verir inşallah,çünkü ben artık dayanamıyorum canım.
Ins canim sağ salim şu 9 ayı geçiririz
İnşallah tatlım yaa...
o zaman ara doktoru ya bak üzüldüm şimdi sonucu yaz ne kadar çok etkilenmişsin ya
Tamam canım,yoğunluktan arayamıyorum,akşam iş çıkışı arıycam,ben de zannettim 1 hafta /10 gündür hastayım,dur bakıyım dedim bugün ilacın prespektüpüne,maaşallah bende biri değil hepsi var...

geçmiş olsun kanbarcım,bu kadar etki ediyorsa bırak ilacı

kanbarcım beni firdevs hanım listesinden çıkar canım biz merkezi değiştirdik:KK51::KK51:

cumatesi günü doktor randevum vardı,pıhtılaşma testinin sonucunuda gösterdim ve hemen kan sulandırıcı iğneye başlattı
pıhtılaşman çok fena diyor ve bu şartlarda bebeğin yaşamaz dedi dr

kanbar naptın merak ettim ben de. doğum kontrol hapı bende de aynı etkiyi yapıyordu ama sonradan alışmıştım hatta o zamanki dr.uma söylediğim halde değiştirmemişti ilacımı en etkilisi bu diye. ilacın adını unuttum yasmin değildi ama.

kanbar naptın merak ettim ben de. doğum kontrol hapı bende de aynı etkiyi yapıyordu ama sonradan alışmıştım hatta o zamanki dr.uma söylediğim halde değiştirmemişti ilacımı en etkilisi bu diye. ilacın adını unuttum yasmin değildi ama.
Ah canım ne olsun ilacı bıraktım iyi olacağım inşallah ...Yok bendeki yan etkiler ağır olanlardan,bir çok kişide hafif etkiler olabiliyormuş,benim ki kısmetime biraz ağır etki gösterdi...Bırakmamız gerekiyormuş öyle dedi Firdevs ,İrem Hanımlar ,hemen ilgilendiler sağolsunlar,hemen bıraktırdılar,hele o İrem Hanım birtanem MELEKLERİM onlar benim,..

Kanbar canım ne yaptın aradın mı doktoru? keşke başka bir ilaç verseydi:KK43:
Canım başka ilaç yok,bıraktık acilen,çünkü bende ağır etki yaptı şansıma..Kimisinde hiç yan etki yapmıyor,benim kısmetine,vardır bunda da bir hayır ne diyeyim tatlım...
kanbar aradınmkı canım haber ver bizede nasıl oldun
Canım işte dediğim gibi şimdi sabah ter döküp,ter terden sırılsıklam oluyordum,göğsüm de sıkışıyordu,sanki kalp krizi,gece Üşüme titreme nöbetleri,başladı yine şimdi,inşallah geçecek...:KK57:
geçmiş olsun kanbarcım,bu kadar etki ediyorsa bırak ilacı
Canım işte dediğim gibi birumutcum tatlım,bir geçse etkileri de rahatlasam..
kanbarcım beni firdevs hanım listesinden çıkar canım biz merkezi değiştirdik:KK51::KK51:
Canım Hayırlısı olsun,sana bebeklerini getirsin inşallah,çok memnundun hayırdır neden değiştirdin tatlım?Üzüldüm bizim topikte olmayacağına.Ama senin için en hayırlısını dilerim tatlım,sen bilirsin.

cumatesi günü doktor randevum vardı,pıhtılaşma testinin sonucunuda gösterdim ve hemen kan sulandırıcı iğneye başlattı
pıhtılaşman çok fena diyor ve bu şartlarda bebeğin yaşamaz dedi dr
E tatlım bak ben şimdi çok üzüldüm,ne olacak şimdi?
Sen hangi doktora gittin ki?
Peki bunu bugüne kadar anlamadılar mı?
Firdevs/İrem Hanımlar zaten bu testi istediler,ben de verdim..
Üç tüp bebek denememde de benden istemişlerdi zaten...
Senden de istemişlerdir mutlaka...
Hatta bu sorunu Firdevs Hanımlar tesbit etti sende diye hatırlıyorum.
Sen o zaman niye değiştirdin tatlım merkezini ben hiç anlamadım,buradan ya da özelden yaz canım çok çok merak ettim seni ve durumunu canım arkadaşım.

Canım başka ilaç yok,bıraktık acilen,çünkü bende ağır etki yaptı şansıma..Kimisinde hiç yan etki yapmıyor,benim kısmetine,vardır bunda da bir hayır ne diyeyim tatlım...

Canım işte dediğim gibi şimdi sabah ter döküp,ter terden sırılsıklam oluyordum,göğsüm de sıkışıyordu,sanki kalp krizi,gece Üşüme titreme nöbetleri,başladı yine şimdi,inşallah geçecek...:KK57:

Canım işte dediğim gibi birumutcum tatlım,bir geçse etkileri de rahatlasam..

Canım Hayırlısı olsun,sana bebeklerini getirsin inşallah,çok memnundun hayırdır neden değiştirdin tatlım?Üzüldüm bizim topikte olmayacağına.Ama senin için en hayırlısını dilerim tatlım,sen bilirsin.
evet memnundum ama değiştirmek zorunda kaldım,inan bende üzgünüm:KK43:

E tatlım bak ben şimdi çok üzüldüm,ne olacak şimdi?
Sen hangi doktora gittin ki?
Peki bunu bugüne kadar anlamadılar mı?
Firdevs/İrem Hanımlar zaten bu testi istediler,ben de verdim..
Üç tüp bebek denememde de benden istemişlerdi zaten...
Senden de istemişlerdir mutlaka...
Hatta bu sorunu Firdevs Hanımlar tesbit etti sende diye hatırlıyorum.
Sen o zaman niye değiştirdin tatlım merkezini ben hiç anlamadım,buradan ya da özelden yaz canım çok çok merak ettim seni ve durumunu canım arkadaşım.
evet firdevs hanım sayesinde pıhtılaşma olduğunu öğrendim
daha önce hiç bakılmadı bilmiyordum,bebeklerimi bu yüzden kaybettim demekki:KK43:

evet memnundum ama değiştirmek zorunda kaldım,inan bende üzgünüm:KK43:
Canım anlamadım sebebini,ama biliyorum ki Firdevs Hanımlardan sen de çok memnundun, seçiminin onlarla bir ilgisi yok demek ki başka çok özel bir sebebi var,hayırlısı olsun senin için ,bak izliyorsundur,Firdevs Hanım'a gidenler de hep maşallah hamile döndüler,bir tek Mucizem onun da pozitif oldu da değeri düştü,Ocak ta inşallah onun da pozitifi olacak tatlım..
evet firdevs hanım sayesinde pıhtılaşma olduğunu öğrendim
daha önce hiç bakılmadı bilmiyordum,bebeklerimi bu yüzden kaybettim demekki:KK43:
Tatlım çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene birtanem,ama şöyle düşün,demek ki hayırlısı buymuş.Allah sana bir an önce sağlıklı bebeklerini nasip edecek inşallah,dualarım da hep sen de varsın...Firdevs,İrem hanımlar bir tane sağolsunlar bak ilk anlayan onlar oldu Allah razı olsun,sana da faydaları olmuş,tatlım benim sana yardımcı olacağım bir nokta ,her ne olursa olsun yaz özelden,elimden geleni yaparım,inşallah en yakın zamanda bebeklerine kavuşacaksın,bak bebeklerine diyorum tatlım,Allah mı söyletti ne ?:KK36:

Canım anlamadım demek başka çok özel bir sebebi var,hayırlısı olsun,çünkü biliyorum çok memnundun sen Firdevs Hanım'dan,bak izliyorsundur,gidenler de hep maşallah hamile döndüler,bir tek Mucizem onun da pozitif oldu da değeri düştü,Ocak ta inşallah onun da pozitifi olacak tatlım..

Tatlım çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene birtanem,ama şöyle düşün,demek ki hayırlısı buymuş.Allah sana bir Sn önce sağlıklı bebeklerini nasip edecek inşallah,dualarım da hep sen de varsın...Firdevs,İrem hanımlar bir tane sağolsunlar bak ilk anlayan onlar oldu Allah razı olsun,sana da faydaları olmuş,tatlım benim sana yardımcı olacağım bir nokta ,her ne olursa olsun yaz özelden,elimden geleni yaparım,inşallah en yakın zamanda bebeklerine kavuşacaksın,bak bebeklerine diyorum tatlım,Allah mı söyletti ne ?:KK36:
amin allah razı olsun canım:KK60:
inşallah hepiimiz kavuşacağız bebeklerimize

amin allah razı olsun canım:KK60:
inşallah hepiimiz kavuşacağız bebeklerimize
Canım hayırlısı olsun,güzel haberlerini bekliyorum,habersiz Bırakma bizi,bu Topiğini kapısı herkese açık,sana da sonuna kadar açık biliyorsun...

Eğer elimde olsa Yarın işe gitmeyecektim,ama yıl sonu işler yoğun,mecburen gideceğim yine hasta hasta,eee ne yapalım para lazım tüp bebeğe kızlar,Allah bu çektiğimiz eziyetlerin mükâfatını sağlıklı bebeklerimize kavuşmak olarak versin,Amin ...
Sağolun herkes merak etmiş ,Allah razı olsun,sizi habersiz bırakmamak için buradayım,ama artık dayanacak gücüm kalmadı,zaten Üzerimde iki battaniye ,elimde Ipad ,eşim de kızdı hadi ben dinleneyim artık...

Back
X