Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım Allah yardımcın olsunYarın gireceğim Endeskobi ve Kolonoskobi operasyonunda dualarınızı bekliyorum,temiz çıkmasını ve sağlıkla tedâvime devam etmeyi diliyorum...
Sağol canım.Bu ne güzel bir Avatar yoksa kızımız mı geliyor?inş canım Allah yardımcın olsun
inş kız istiyoruz ama tabiki Allah bilir canım, kız olsun erkek olsun yeter ki sağlıklı olsun yeterSağol canım.Bu ne güzel bir Avatar yoksa kızımız mı geliyor?
Cnm arkadaşım inşallah sağlıklı bi şekilde alıcaksın bebişlerini çünki sen çok güçlü bi bayansın bina inan endeskopin ve kolonozkopin temiz çıkacak bütün dualarımız seninle..Yarın gireceğim Endeskobi ve Kolonoskobi operasyonunda dualarınızı bekliyorum,temiz çıkmasını ve sağlıkla tedâvime devam etmeyi diliyorum...
Kanbar avlacim Allah yardimcin olau. İnsllah hersey yolunda gider ablaYarın gireceğim Endeskobi ve Kolonoskobi operasyonunda dualarınızı bekliyorum,temiz çıkmasını ve sağlıkla tedâvime devam etmeyi diliyorum...
insallah Allah in izniyle temiz cikcak ablacimYarın gireceğim Endeskobi ve Kolonoskobi operasyonunda dualarınızı bekliyorum,temiz çıkmasını ve sağlıkla tedâvime devam etmeyi diliyorum...
ne oldu ablacim.sen cikarsan bidaha bennde girmem Bu topigeArkadaşlar kendime ait özel sebeplerden ötürü artık Kadınlar Kulübü'ne ve hiçbir topiğe girmeme kararı aldım.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Topiği kim devam ettirmek isterse ettirsin,benim de ismimi silersiniz.
Hoşçakalın.
Allah hepimizin duasını kabul etsin insallah bu zorlu yollarda sizleri mutluluğa ulaştirsinAnnenin o mübarek ellerinden öpüyorum,ne güzel bir kalbi var ki bu kadar güzel bir söz söylemiş,bayıldım...
Allah hepimizin dualarını kabul etsin,hele ki sen Oruçlu Oruçlu bize dua edip bebek diliyorsun ya Allah ta senden razı olsun canım benim.
Allah yardimcin olsun abla hersey gonlun kaşar güzel olsunYarın gireceğim Endeskobi ve Kolonoskobi operasyonunda dualarınızı bekliyorum,temiz çıkmasını ve sağlıkla tedâvime devam etmeyi diliyorum...
inşallah temiz çıkarda sağlığına bir an önce kavuşursun ablacım,daha sanrada yavrucaklarına Allah ın izniyle....ben de az önce okudum diğer topikteki yazıyı bazı kendini bilmez insanlar yalan yanlış yazıyor işte sen boşver onları,biz senin gerçek olduğunu,nasıl temiz bir kalbinin oluğunu biliyoruz.daha 1-2 gün önce diğer topikte hit in adresini vermiştin hatta ben de yorum yazmıştım.tek Firdevs hanımın hastalarına yardımcı olmuyosun ki herkese yardım ediyosun.sakın öyle bir şey yapıp burayı bırakma biz burdaki kader arkadaşlarımızla tek yumruk olduk,hepimize dualar ediyoruz pozitif enerji veriyoruz destek veriyoruz birbirimize.en yakınımızla paylaşamadığımız şeyleri burdan paylaşıyor,dertleşiyoruz.bizi yalnız bırakma.şimdi ben orayada yorum yazıyorum sen merak etme.....Yarın gireceğim Endeskobi ve Kolonoskobi operasyonunda dualarınızı bekliyorum,temiz çıkmasını ve sağlıkla tedâvime devam etmeyi diliyorum...
Ablacimm ne oldu kanbar abla sen yoksan bizde yokuz abllacim lutfen uzme biziArkadaşlar kendime ait özel sebeplerden ötürü artık Kadınlar Kulübü'ne ve hiçbir topiğe girmeme kararı aldım.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Topiği kim devam ettirmek isterse ettirsin,benim de ismimi silersiniz.
Hoşçakalın.
çok sevindim ablam boşver sen onları seni bilen biliyor zaten,boşuna moralimizi bozmaya gerek yok....biz de senin nasıl yardımsever olduğunu biliyoruz,sakın bizi bırakma....yarın sonucun çıkanca haberdar et bizi.Allah yardımcın olsun...Bırakmıyorum topiğimin başındayım kızlar merak etmeyin.
Yumurta ve sperm donasyonu topiğinde bana iftiralar atan o Limon 1975 ve bhyn06 nın da cevabını siz de verin lütfen,ortamı onlara bırakıp,gitmiyorum,buradayım.
ASLAN GİBİYİM.
Hepimiz anne olana kadar,sizi seviyorum...
çok sevindim ablam boşver sen onları seni bilen biliyor zaten,boşuna moralimizi bozmaya gerek yok....biz de senin nasıl yardımsever olduğunu biliyoruz,sakın bizi bırakma....yarın sonucun çıkanca haberdar et bizi.Allah yardımcın olsun...
Kendini bilmezler yüzünden neden vazgeçesin canım....Boşver...Sıkma canını...Bırakmıyorum topiğimin başındayım kızlar merak etmeyin.
Yumurta ve sperm donasyonu topiğinde bana iftiralar atan o Limon 1975 ve bhyn06 nın da cevabını siz de verin lütfen,ortamı onlara bırakıp,gitmiyorum,buradayım.
ASLAN GİBİYİM.
Hepimiz anne olana kadar,sizi seviyorum...