Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hiç moralini boma biliyosun moral çok önemli bu konulada olabildiğince pozitif düşünmelisin....bir kişinin olması için bir yumurtada yeter canım yeter ki Rabbim izin versinİyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar.ama moralim bozuldu bugun.yumi toplandi tam 7 tane ve iclerinden sadece 1 tanesinin ici dolu.sadece 1...neyse moral bozmayalim dedim ins o iyi cikar dedim ve beklemedeyim.lutfen bana dua edin.herzamankundende cok ihtiyacim var....
Allahım inşallah yüzünüze güler kucaginizi evlatsiz birakmasin ya Rabbim kulları müminler e dua edecekki kabul olsun ya rabbim sen kabul eyle hayirlisiylaİnsallah canim cok tesekkur ederum.bekleyecem tarnsfere kadar...
Onemli olan kalitelisini secmekti bir tanesi dollenmis tutunma sansi var demek ki bir suru yumurta toplaniyir sonucta ya biri ya ikisi ya da hicbiri tutmuyor onun icin uzulme canim allah gonlune gore versin insllhİyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar.ama moralim bozuldu bugun.yumi toplandi tam 7 tane ve iclerinden sadece 1 tanesinin ici dolu.sadece 1...neyse moral bozmayalim dedim ins o iyi cikar dedim ve beklemedeyim.lutfen bana dua edin.herzamankundende cok ihtiyacim var....
insllh bebeklerine kavusursun bu son tedavin olur inslh.Kızlar dua edin bana,önümüzdeki hafta hayırlısıyla transferim olacak,günlerim sayılı...
İnşallah güzel haberlerimi vereceğim sizlere buradan,size de umut olacağım inşallah...
Hepimiz diliyorum ki 2015 anneleri olalım...
Kucaklarımız bebeklerimizle,meleklerimizle dolsun inşallah...![]()
aminnn inşallah kanbarcımKızlar dua edin bana,önümüzdeki hafta hayırlısıyla transferim olacak,günlerim sayılı...
İnşallah güzel haberlerimi vereceğim sizlere buradan,size de umut olacağım inşallah...
inşallah ablacım.dualarımız senınleKızlar dua edin bana,önümüzdeki hafta hayırlısıyla transferim olacak,günlerim sayılı...
inşallah sende bebisleri alıp gelirsin..iyi akşamlar, bende yarın akşam gidiyorum kıbrısa dualarınızı bekliyorum
kardelennurcum test tarihin ne zamandı yaklaştı heralde, inş hayırlı haberler verirsincanım hiç moralini boma biliyosun moral çok önemli bu konulada olabildiğince pozitif düşünmelisin....bir kişinin olması için bir yumurtada yeter canım yeter ki Rabbim izin versin
inşallah canım....dua et bana.....kardelennurcum test tarihin ne zamandı yaklaştı heralde, inş hayırlı haberler verirsin
canım hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin,hayırlı haberlerini bekliyoruz,Allah yardımcın olsunCan arkadaslarim bugun 10 da tranferim var dualarinizi bekliyorum .allah hepimizin yardimcisi olsun.
canım nasıl geçti transferin,çıktın mı hastaneden?kaç gün kalacaksın?Can arkadaslarim bugun 10 da tranferim var dualarinizi bekliyorum .allah hepimizin yardimcisi olsun.