Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar.ama moralim bozuldu bugun.yumi toplandi tam 7 tane ve iclerinden sadece 1 tanesinin ici dolu.sadece 1...:KK43: neyse moral bozmayalim dedim ins o iyi cikar dedim ve beklemedeyim.lutfen bana dua edin.herzamankundende cok ihtiyacim var....
canım hiç moralini boma biliyosun moral çok önemli bu konulada olabildiğince pozitif düşünmelisin....bir kişinin olması için bir yumurtada yeter canım yeter ki Rabbim izin versin

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim,tum iyi dilekleriniz icin...simdili o tek yumurta dollenmis.beklemedeyiz...transfer gunune kadar buyuyecek ins...A kalite oldugunda transfer edilecek...ama tutma olasiligi yuksek olmasi icin dua ediyorum...Allahtan herseyin hayirlisi...

canım benim bana 3 tane a kalite yumurta verildi ve firdevs hanım bir tanesi tomurcuklanma aşamasında dakilarla yarışıyor onun tutması çok büyük ihtimal dedi bak o tuttu sanırım digerleri yok çünkü..inşallah oyumiş hırslıdır seni bırakmaz annesinin biricigi oluverir:)

Kızlar dua edin bana,önümüzdeki hafta hayırlısıyla transferim olacak,günlerim sayılı...
İnşallah güzel haberlerimi vereceğim sizlere buradan,size de umut olacağım inşallah...
Hepimiz diliyorum ki 2015 anneleri olalım...
Kucaklarımız bebeklerimizle,meleklerimizle dolsun inşallah...:anneadayı::KK46::nazar::KK68:

İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar.ama moralim bozuldu bugun.yumi toplandi tam 7 tane ve iclerinden sadece 1 tanesinin ici dolu.sadece 1...:( neyse moral bozmayalim dedim ins o iyi cikar dedim ve beklemedeyim.lutfen bana dua edin.herzamankundende cok ihtiyacim var....
Onemli olan kalitelisini secmekti bir tanesi dollenmis tutunma sansi var demek ki bir suru yumurta toplaniyir sonucta ya biri ya ikisi ya da hicbiri tutmuyor onun icin uzulme canim allah gonlune gore versin insllh

Kızlar dua edin bana,önümüzdeki hafta hayırlısıyla transferim olacak,günlerim sayılı...
İnşallah güzel haberlerimi vereceğim sizlere buradan,size de umut olacağım inşallah...
Kucaklarımız bebeklerimizle,meleklerimizle dolsun inşallah...:anneadayı::KK46::nazar::KK68:
insllh bebeklerine kavusursun bu son tedavin olur inslh.

aminnn inşallah kanbarcım
rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

iyi akşamlar, bende yarın akşam gidiyorum kıbrısa dualarınızı bekliyorum

inşallah ablacım.dualarımız senınle

Herkese Günaydın. Cumartesi Kıbrısdaydım. Halil Bey ile de Şevket Bey ile de görüştüm.(Firdevs Hanım yoktu) Kesinlikle Halil Bey daha kararlı .Rahim Filmimi ; test sonuçlarımı tek tek inceledi ; rahim kalınlığımı-yumurtalarımı dikkatlice inceledi ; hatta rahim kalınlığım 8 mm olması gerekirken 7 mm olduğu için işlemden önce 5 gün fizik tedavi dedi. Ama Şevket Bey test sonuçlarıma da ; rahim filmimi de de çok dikkatli bakmadı. Doğuş Tüp Bebeği biraz da ticari buldum. Örneğin paket sunması (benim kendi düşüncem) oraya tatile gelmişiz ; olumsuz bir durumda yine gelirmişiz izlenimi yarattı. (Ama Doğuş Can Bey çok ilgili , araştırmacı ve sıcak. )Ayrıca Halil Bey çatlama olduktan sonra yumurtaları alıp ; diğer ay transfer yapacağını iletti. Sizce bu işlemin olumsuz olma ihtimali daha yüksek değil mi? Yumurtaları alır almaz döllemek mi lazım ; 1 ay dondurup öbür ay transfer etmek de kaybımız büyük mü? Ben 1 ay daha kaybetmek istemiyorum ama doğrusu oysa değer...

Back
X