Canım ya manevi ve fiziksel olarak zaten zor bir durum,maddi olarak ta çok maliyetliymiş,Allah hepimizin yardımcısı olsun.Mrb canım geçmiş olsun.benim de 3 kesesi ama birinde kalp atışı oluşmadi.o yüzden gerek kalmadı şükür...evet türkiyede 12 haftada yapıyor.yaptıracak da iyi bir perinatalog bul.Maslak Acıbadem de Prof ibrahim bildiriciyi araştırmistm.400 muayene ve 4200 işlem ücreti.firdevs hanim da yapıyormuş sanırım oda yaklaşık aynıydı.ama 7.haftada yapabiliyorms.türkiyede daha erken yasak.araştırma hastanelerinde heyet raporuyla işlem uygulanıyor birde sanırım ama yine 12. Hafta falan....bildikleri bunlar canım.Rabbim herseyi gönlüne göre versin inşallah...
Ayyyy canım Tuanammmm öyle çok istiyorum ki herkese olumlu bir haber vermek...mrb kızlar heyecanla bakıyoum siteye pozitifi gören oldumu diye her elimi uzattıgımda heytecanlanıyorum hadiiiiiiiiiii listeler yenilenecek ikiler gelecek seyhanımında tek yüregi atacak bidicigi olacak inşallahhhhhhhhhhh amin
Canım inşallah ,Amin,amin,amin o kadar istiyorum ki müjdemi vermeyi,bu benim son şansım çünkü.Herkese selam canlarım,Kanbarciğim tez zamanda inş hayırlı haberlerini alırız...Arkadaşlar buradaki hastanede yaptırdığımız ön hazırlık aşamasında ücret ödüyor muyuz?Bir de gittiğinizde donörle ilgili bilgi verildi mi sizlere?
Merhaba Legacy, ne güzel sende gerek kalmamış. Geçen haftada bir kesede kalp atmıyordu, bugün atmaya başladı, böylelikle üçüz oldu. Ben yurtdışında yaşıyorum, burada üniversite hastanesinde yapıyorlarmış. Biraz araştıracağım. Çok sağol bilgilendirme için. Sende hiç kanama olmadı değilmi? Üçüncü kese duruyor mu?Canim yaa, bencede tüp bebekle cok fazla sansi zorlamamak lazim. Benim bedenimde co yorulmustu
legacy canim senin ücüzdü degilmi? Bendede üc kese görüldü, kalp atislarinida gördük. Cok mildem bulaniyor. Hic iyi hissetmiyorum. Ben üc tane doguramam ki, üc düsügüm var gecmiste. Burda reduksiyonu 12. haftalik olunca yapiyorlarmis. Kanama alani halen var icerde ama kanamam kesildi. Biraz canim sikildi.
Can 7.haftayı gittiğimde bundan sonra oluşmaz dedi Dr ..inş olmaz sonradan...o kese boş görünüyordu....bakalım.hayırlısı canım ...hepimiz için inş gerek kalmaz sene deMerhaba Legacy, ne güzel sende gerek kalmamış. Geçen haftada bir kesede kalp atmıyordu, bugün atmaya başladı, böylelikle üçüz oldu. Ben yurtdışında yaşıyorum, burada üniversite hastanesinde yapıyorlarmış. Biraz araştıracağım. Çok sağol bilgilendirme için. Sende hiç kanama olmadı değilmi? Üçüncü kese duruyor mu?
Hatirliyoruz tabiki canim yaa. Anlatsana nasil gidiyor annelik? Emziriyormusun? Cok merak ediyorum. Ben üc düsükten sonra tekrar hamileyim. Insallah Senin gibi saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz.selam kizlar beni hatirlayan varmi acep ? eskilerdenim firdevs hanimin hastasiydim simdi 9 aylik oglum var darisi tüm isteyenlere insallah...
canım güzel anne nasılsın hatırlamazmıyız hiç bende buralardayım.bende hamileyim çok şükür Rabbime.sizin deneyimlerinize ihtiyacımız var.güle güle sağlıcakla büyüsün oğluşun....selam kizlar beni hatirlayan varmi acep ? eskilerdenim firdevs hanimin hastasiydim simdi 9 aylik oglum var darisi tüm isteyenlere insallah...
Duruada canım çok teşekkür ederim canım,seni burada görmek ne güzel,çok mutlu ettin beni.KANBAAAARRRR süper nasıl sevindim şuan anlatamam bebişler geliryor Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin içimdeki sevinci tarif edemem sağlıkla kal mutlu kal yeğenlerimize iyi bak
Kivfa çok zor bir durum.Umarım çok kısa sürede atlatırsın canım.Merhaba Legacy, ne güzel sende gerek kalmamış. Geçen haftada bir kesede kalp atmıyordu, bugün atmaya başladı, böylelikle üçüz oldu. Ben yurtdışında yaşıyorum, burada üniversite hastanesinde yapıyorlarmış. Biraz araştıracağım. Çok sağol bilgilendirme için. Sende hiç kanama olmadı değilmi? Üçüncü kese duruyor mu?
Canım ben sizleri takip ederek bugünlere geldim,iyi ki varsınız,bize de rehber oldunuz..selam kizlar beni hatirlayan varmi acep ? eskilerdenim firdevs hanimin hastasiydim simdi 9 aylik oglum var darisi tüm isteyenlere insallah...
Canım çok sevindim,inşallah güzel haberlerini alacağız senin de..Arkadaşlarım şükür şuan evime yeni girdim ve hepinize haber edeyim dedim yumurtalar bugün toplandı 21 kaliteli yumurta varmış 2 saat hastahanede yattım sonra otele gectik ve 8 uçağı ile Türkiye'de idim şimdide sakaryada evimdeyim Cumartesi olmasını iple çekiyorum herkeze selamlar
sevgili arkadasim bende sizi biraz zor buldum ama bulduguma sevindim en ufak bir yardimimiz olduysa ne mutlu bana oglum masallah Tatli ama bir o kadarda yaramaz butun gun yurutecle yardiriyor tabi bende pesinde kosturuyorum ama bir gülüs atiyo bir öpüyor yorgunluk falan kalmiyor rabbim sanada isteyen herkese de versin evlat baska seyCanım ben sizleri takip ederek bugünlere geldim,iyi ki varsınız,bize de rehber oldunuz..
Oğlunu Allah bağışlasın,canım ne tatlıdır,ne çok seviyorsundur kimbilir,onunla geçen hergün,her dakika mucize gibidir..
Seni gördüğüme o kadar mutlu oldum ki anlatamam,eski dostlar candır...
İnşallah ben de,isteyen herkes te anne olma mutluluğunu yaşar canım.
Kendine ve bebişine çok iyi bak,sevgiyle ve sağlıkla kal.
Amin amin amin.ins hayirlisiyla saglikli bi sekilde dunyayada getirirsin canim....allahim olmayan herkese nasip eder ins....mrb bayanlar bugün doktora gittim 13 haftalık olmuş oglum ...şükür kesede iyi kalp atışıda güzel doktorum şuana kadar herşey yolunda dedi sonuda mutlu biter inşallah:)....canım rabbim bekleyen kardeşlerimede mutluluk versin amin
Evet cnm gercekten yıpratıcı manevi maddi ruhen insan çok yoruluyor mevlam bu yolda çabalayanlara yardım etsin bende seninle beraber heyecanla bekliyorum test sonucunu inan içimden inşlh olacak diye geçiriyorumGeçen hafta da ben senin gibiydim,seni çok iyi Anlıyorum,herşey güzel olacak,güzel haberlerini alacağız inşallah canım.
Amin canım yapıldı evet,herşeye rağmen pes etmedim,inşallah Rabbim emeklerimin sonunda eşimle bana pozitifi görmeyi,kalp atışlarını duymayı,sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder,dualarınız çok önemli benim için..
Firdevs Hanım da öyle uygun buldu,ben de öyle istedim 4 tane olmasını Sevinç.
Canım inşallah,öyle zor ve uzun bir bekleyiş ki anlatamam..İnşallah içinden gelen ses doğru çıkar ve ben de 11 yıl sonra anne olurum.
Mşllh oğluşuna uslu uslu büyüsün annesinin karnında 9 ayını doldurup sonunda annecine babacına merhaba desinmrb bayanlar bugün doktora gittim 13 haftalık olmuş oglum ...şükür kesede iyi kalp atışıda güzel doktorum şuana kadar herşey yolunda dedi sonuda mutlu biter inşallah:)....canım rabbim bekleyen kardeşlerimede mutluluk versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?