Tedaviye henüz başlamayan,başlayacak olan ve başlamış olan tüm arkadaşlarım ve bana ,Rabbim gönlümüzdeki güzel dileğimizi ,canımızdan çok sevdiğimiz eşimizle anne/baba olmayı nasip et.Rabbim yavrumuz bize sıkı sıkı tutunsun 9 ay yeter ki,biz o dünyaya geldiğinde ona öyle sıkı sıkı sarılıp,sahip çıkacak,daima onu karşılık beklemeden sevecek,iyi ve kötü gününde bir gölge gibi arkasında olacağız.Rabbim bu mübarek Cuma günü kollarımı açtım senden diliyorum:Sen koruyansın,sen gözetensin,sen benim dularımı kabul et,bu topikte yeralan ve Yüreği çocuk hasretiyle yanan tüm inançlı kadınlarımıza ve bana evladının cennet kokularını koklamayı nasip et.Rabbim sen yoktan var edersin,bizim de evlerimizi çocuk kahkahalarıyla şenlendir...Evladımızın okul hayatını,doğum günlerini,Sünnet düğününü,düğününü Görmeyi,en önemlisi anneler Günü'nde anneler günün kutlu olsun canım annem deyip,sarılıp öpen cennet kokulumuzu bağışla bize,anneler Günü'nde yanımızda evladımız olsun....Rabbim sen bizi canımız ,kanımız,meleğimize kavuştur.Amin....işte öyle birşey....