Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karacacım canım benim şahsimfikrim şudur:Öncelikle Rabbim o güzel,temiz yüreğine göre versin ,eminim verecektir de...Bana kalırsa yine kız çocuk istiyorsan ,gönlünden iste...Ama Rabb'ime bırak.Neden dersen bence birincisi en hayırlısını o bilir,ikincisi düşünsene aslında ne fark eder ,ikisi de evlat...Hem belki kız olur...belki erkek...belki bir kız,bir erkek olur...hem erkek olursa ,birkaç sene sonra beraber Firdevs Hanım'a kız çocuk almaya geliriz işte o zaman Tuana gibi,ama ilk evladında cinsiyet seçimi yaptırma,Rabbim bir sağlıklı,hayırlı evlat versin de Önceliğimiz şu an bu Olmalı tatlım...Ayrıca PGT az da olsa embriyoya zarar veriyor,Prof.lara danıştım canım,benim fikrim bu ...Selam ablalarim bi konuda fikrinizi almak istiyorum.biz hep kiz cocugumuz olursa diye hayaller kuruyoruz.ozellikle esim.cinsiyet secimi yapmalimiyim.ama bi yandan korkuyorum ya ters teperse.ne bilim.tabiki oncelik saglikli hayirli bir evlat olmasi.ama icimde hep bi kiz cocugu.bana benzesin,saclarini tarayim,beraber takim giyinelim...ama korkuyorum iste Allah in isine karismak ta istemiyorum kafam da karisik.yorumlarinizi bekliyorum.ozellikle kanbar ablacim.nedendir bilmiyorum seni kendime cok Yakin hissediyorum,iyi bi insan oldugunu umuyorum...
cok tesekkur ederim fikrin icin kanbar ablacimKaracacım canım benim şahsimfikrim şudur:Öncelikle Rabbim o güzel,temiz yüreğine göre versin ,eminim verecektir de...Bana kalırsa yine kız çocuk istiyorsan ,gönlünden iste...Ama Rabb'ime bırak.Neden dersen bence birincisi en hayırlısını o bilir,ikincisi düşünsene aslında ne fark eder ,ikisi de evlat...Hem belki kız olur...belki erkek...belki bir kız,bir erkek olur...hem erkek olursa ,birkaç sene sonra beraber Firdevs Hanım'a kız çocuk almaya geliriz işte o zaman Tuana gibi,ama ilk evladında cinsiyet seçimi yaptırma,Rabbim bir sağlıklı,hayırlı evlat versin de Önceliğimiz şu an bu Olmalı tatlım...Ayrıca PGT az da olsa embriyoya zarar veriyor,Prof.lara danıştım canım,benim fikrim bu ...
Cnmm inşallah o güzel haberleri vermek hepimize nasip olur..evet biz tekrar denemeye karar verdik..Mucizem Canım iyi akşamlar...
Senden de güzel haberler var biliyorum...
Karaca arkadaşım inşallah yüce rabbim gönlündekini karnına koyar..bende kanbara katılıyorum bende yaptırdım yeni hatta geçtimiz ay,fakat biz genetik tanı amaçlı yaptırdık aradan cinyetide çıktı ikisi aynı işlem zaten bi kızım var getik bi problemi oldugu için saglıklı emriyo olsun diye olmadı aslında tuttuda sonra bebebini bilemedimiz bi nedenle degerim düşmeye başladı.şimdi tekrar gitcez inşallah bu sefer olur..iki gün önce burdaki druma gittim konuşmak için ondada 3tüp denemem var beni az çok tanıyo.aynen şöyle söyledi cnm bırakalım doga karar versin hem cinsiyetini hemde anomalli olmasını zaten sorunlu emriyoysa rahim kabul etmiyo zaten.kısacası cnm azda olsa emriyo zarar görüyo çok güçlü olmaları lazım emriyoların dedi pgt işlemi için.şimdi tabikide sen bilirsin ama ben bu sefer allaha emanet edicem bebeklerimi....Selam ablalarim bi konuda fikrinizi almak istiyorum.biz hep kiz cocugumuz olursa diye hayaller kuruyoruz.ozellikle esim.cinsiyet secimi yapmalimiyim.ama bi yandan korkuyorum ya ters teperse.ne bilim.tabiki oncelik saglikli hayirli bir evlat olmasi.ama icimde hep bi kiz cocugu.bana benzesin,saclarini tarayim,beraber takim giyinelim...ama korkuyorum iste Allah in isine karismak ta istemiyorum kafam da karisik.yorumlarinizi bekliyorum.ozellikle kanbar ablacim.nedendir bilmiyorum seni kendime cok Yakin hissediyorum,iyi bi insan oldugunu umuyorum...
Cnm inşallah saglıcakla alıp gelirsin bebişlerini dualarımız seninle..şimdiden hayırlı olsun cnm..iyi geceler güzel annelerherkese mutluluk sağlık huzur ve hayırlı evlatlar diliyorum
kısmetse bu ay yolcuyum dualarım sizlerle
![]()
canım hayırlı olsun gerçekten zor bir süreç dilerim hepimiz ulaşırız amacımıza mutlu haberleri duymak umuduylaYok on görüsmeye gitmedim.2 senedir forumlarda netten 2 kişi arasında kaldım.cinsiyet tayini için.firdevs hanimda karar kıldım...İletişimIn sağlıklı olmasi sebebiyle....hit in sekreteri ile görüştüm.iletişim kopuk geldi bana.belkide bende öyle oldu.
.2 kızım var Allahım bağışlasın inş
.Ali Bey de ön muayene oldum geçen ay...bugün adetin 2. Günü hormon testleri vs istedi kan verdim....şimdilik hersey normal dedi şükür bakalım.ilk ignemi oldum.Allahım boşa çıkarmasını inş....hepimizi amacımıza ulastirsin.
canım ilk denemense ve hiç bebegin yoksa bence pgt yaptırma çünkü 5.güne ulaşan bebek az oluyor gerçi 5. güne ulaşan bebek saglıklı oldugunu hırslı oldugunu kanıtlıyor ama normalde pgt yapılmadan direk döllenip konulursa şansın daha çok diye biliyorum yanlış bişey yazdıysam özür dilerim iki yıldır araştırdıgımdan dolayı ben bu sonuca ulaştım sen yinede araştır..ayrıca ben şuan çokda iyi degilim diger bebeklerimde doğal yolla kaldıgımdan dolayı aman beta hcg yaptırayımmı yok deger anarmal yok kalbi başladımı bilmiodum bile bunları ama böle bi işleme girince herşeyi aşama aşama yaşıosun ve hep diken üstündesin yok hamilemiyim yok kan degerim niye anormal yok kese varmı kalbi atıomu ilk üç ay oldumu bişey söyliyeyimmi ben buynları şuan yaşadıgım için hiç anne olmayıp anne olmak için çabalayanları o kadar iyi anlıyorumkiiiiii insan el açıp aglamamak için sizler için kendimm için yalvarmamak için vicdansız olması gerek...bacılarım ne olur hakkınızı helal edin beni bizi anlayın aslında bazende bunalıma giriyorum ben ne yapıyorum erkek bebek için bu kadar degermi diye bazende laf söz bıktım eşimde oglan sevsin deger diyorum şu durumu bi atlassam şuan kızlarımı ne kadar çok sevdigimi bir kez daha anladım eşim diyor ne oluyor ellerini bırakmıosun koynunda uyutuyosun çok şımartmayalım diodun ne oluyo sana ama anladımki anne olmak güzel hele sizlerde bunca zahmeten sonra olacaksınız ya ben sönük kalacagım yanınızda emin olunSelam ablalarim bi konuda fikrinizi almak istiyorum.biz hep kiz cocugumuz olursa diye hayaller kuruyoruz.ozellikle esim.cinsiyet secimi yapmalimiyim.ama bi yandan korkuyorum ya ters teperse.ne bilim.tabiki oncelik saglikli hayirli bir evlat olmasi.ama icimde hep bi kiz cocugu.bana benzesin,saclarini tarayim,beraber takim giyinelim...ama korkuyorum iste Allah in isine karismak ta istemiyorum kafam da karisik.yorumlarinizi bekliyorum.ozellikle kanbar ablacim.nedendir bilmiyorum seni kendime cok Yakin hissediyorum,iyi bi insan oldugunu umuyorum...
Tuanacım seni kesinlikle yanlış anlamıyorum ben kendi adıma söyleyeyim..yerinde ben olsaydım bende yapardım belkide bu sadece erkek evlat için deyilki belkide 4 oglun olsa kız için yapacaktın kim bilir ..bizler haksızlık edipte ilk kızım yada oglum olsun demiyoruz,,sen hiç canını sıkma veren yine allah istemese vermez.canım ilk denemense ve hiç bebegin yoksa bence pgt yaptırma çünkü 5.güne ulaşan bebek az oluyor gerçi 5. güne ulaşan bebek saglıklı oldugunu hırslı oldugunu kanıtlıyor ama normalde pgt yapılmadan direk döllenip konulursa şansın daha çok diye biliyorum yanlış bişey yazdıysam özür dilerim iki yıldır araştırdıgımdan dolayı ben bu sonuca ulaştım sen yinede araştır..ayrıca ben şuan çokda iyi degilim diger bebeklerimde doğal yolla kaldıgımdan dolayı aman beta hcg yaptırayımmı yok deger anarmal yok kalbi başladımı bilmiodum bile bunları ama böle bi işleme girince herşeyi aşama aşama yaşıosun ve hep diken üstündesin yok hamilemiyim yok kan degerim niye anormal yok kese varmı kalbi atıomu ilk üç ay oldumu bişey söyliyeyimmi ben buynları şuan yaşadıgım için hiç anne olmayıp anne olmak için çabalayanları o kadar iyi anlıyorumkiiiiii insan el açıp aglamamak için sizler için kendimm için yalvarmamak için vicdansız olması gerek...bacılarım ne olur hakkınızı helal edin beni bizi anlayın aslında bazende bunalıma giriyorum ben ne yapıyorum erkek bebek için bu kadar degermi diye bazende laf söz bıktım eşimde oglan sevsin deger diyorum şu durumu bi atlassam şuan kızlarımı ne kadar çok sevdigimi bir kez daha anladım eşim diyor ne oluyor ellerini bırakmıosun koynunda uyutuyosun çok şımartmayalım diodun ne oluyo sana ama anladımki anne olmak güzel hele sizlerde bunca zahmeten sonra olacaksınız ya ben sönük kalacagım yanınızda emin olun
buralardayım tuanacım iş ev yorgunluk vs derken pek giremiyorum buraya ama arada yazamasam da bakıyorum haberlerinizi almak için ve her akşam dualarım seninle...Hepimiz için ayrı ayrı dua ediyorum akşamları.
buralardayım tuanacım iş ev yorgunluk vs derken pek giremiyorum buraya ama arada yazamasam da bakıyorum haberlerinizi almak için ve her akşam dualarım seninle...Hepimiz için ayrı ayrı dua ediyorum akşamları.
saol anlayışın için sanki burda olan herkes kalu beladan arkadaş gibi sımsıkı birbirine rabbim güzel yerlerdede buluştursun inşTuanacım seni kesinlikle yanlış anlamıyorum ben kendi adıma söyleyeyim..yerinde ben olsaydım bende yapardım belkide bu sadece erkek evlat için deyilki belkide 4 oglun olsa kız için yapacaktın kim bilir ..bizler haksızlık edipte ilk kızım yada oglum olsun demiyoruz,,sen hiç canını sıkma veren yine allah istemese vermez.