Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı uğurlu olsun tedavin,hadi sıra sende,bebişlerimin al da gel ,dualarımız seninle..iyi geceler güzel annelerherkese mutluluk sağlık huzur ve hayırlı evlatlar diliyorum
kısmetse bu ay yolcuyum dualarım sizlerle
[/QUOTE=
Canım rica ederim,senin için en doğru kararı vereceğinden eminim,güzel haberlerini bekliyoruz.cok tesekkur ederim fikrin icin kanbar ablacim
Sanırım MFÖ nın biraz dinlenmeye ihtiyacı var.Eminim yakında aramızda olacaktır.kanbar mazhar fuat nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım herşey güzel olacak ve sen ne yaparsan yap olacağına varacak,onun için rahatla ve herşeyin çok güzel olacağını düşün,hep olumlu düşün ,bu seni daha mutlu edecektir tatlım.istemese vermez tabi ben bu kararı ilk aldıgımda zor olacagını biliodum ama içine girince tıp ne kadar ilerlerse ilerlesin her aşamada insanoglunun acizligi ön planda yumurta sayım az çıktı 6 tane 2 side küçük toplandı embriyo oldumu olacakmı diye yalvardım embriyo oldu içinden a kalite istedigimiz çıksın die yalvardım transfer oldu testte çıksın die akla karayı seçtim teste çıktı degerler yükselsin diye el açtım şimdi kese gözüktü içi dolsun kalbi atsın die el açıyorum soruyorum size hangi aşamasında kesinlik var firdevs hanım bana biz elimizden geleni yaparız gerisi takdir bakalım kucagıma alırsam burda yazacagım tabi 9 ay saglıklı gelişirse inşallah
Sen iyi misin esas önemli olan o ,MFÖ?Allah hepimize ama hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin,önemli olan da bu değil mi canım,seni anlıyorum zor bir süreç,ama evlatlarını kucağına aldığında,herşeyi unutup,onlara bağlanacaksın,unutma sen de onlar da Mucizesiniz ve çok değerlisiniz,o yüzden kendinize çok iyi bakın,kendini özletme artık...buralardayım tuanacım iş ev yorgunluk vs derken pek giremiyorum buraya ama arada yazamasam da bakıyorum haberlerinizi almak için ve her akşam dualarım seninle...Hepimiz için ayrı ayrı dua ediyorum akşamları.
Sevinç hoşgeldin canım aramıza,tedavin hayırlı ve uğurlu olsun.Hepinize merhaba ben yeni uye oldum surekli takip ettigim bu foruma benide kabul ederseniz cok sevinirim.bebek bekliyenler bebeklerinizi kucaginiza almayi da nasip etsin Rabbim.tedavi olanlar da insallah pozitifleri gorursunuz.
Çok sevindim seni de 2015 te inşallah hamileBende bir asilama ve 2 tup bebek tedavisinden sonra firdevs hanima gitmeye karar verdim.kendisiyle cuma aksami tlf. gorustum.nisan-mayis gibi gidicez allah nasip ederse.
çocuğunu kucağına sağlıkla alacaksın ve yaşadığın tüm sıkıntıları bir anda unutacaksın,hep tatlı bir Hatıra olarak gülümseyerek hatırlayacaksın,seni de ekliyorum Topiğimize hoş geldin,sefalar getirdin.Benim yasim 40 istanbul pendikte ikamet ediyorum.benim ilk evliligimden cocugum var.esimin ilk evliligi benimle 4 yil once evlendim.iki ay sonra gebe kaldim oglum 27 haftalik dogdu 2,5 ay kuvezde kaldi fakat akciger yetmezliginden kaybettik bebegimi.bir ay sonra tekrar gebe kaldim fakat 8 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum .bir daha da kendiliginden gebe kalamadim.asilama denedik kadikoy sifada sonuc negatif.ilk tup denememiz amerikan hastanesinde bulent beye yaptirdik.gebelik olustu fakat 8 haftalik kalbi durdu bebegimin.ikinci denemeyi 7 ay sonra tekrar ayni hst. Ayni dr. Bu sefer negatifle sonuclandi.yasim ilerledi esimde baba olmak istiyor dogal olarak ama bana bu konuyla uzucu tek kelime etmiyor hep destek oldu.donoru ben istedim basta olmaz dedi ama sonunda kabul etti.insallah nisan mayis gibi firdevs hanimla ilk denememizde bebegimize kavusuruz
Sevinç hoşgeldin canım aramıza,tedavin hayırlı ve uğurlu olsun.
Çok sevindim seni de 2015 te inşallah hamileyazacağız,Aramıza tekrar hoşgeldin tatlım.
çocuğunu kucağına sağlıkla alacaksın ve yaşadığın tüm sıkıntıları bir anda unutacaksın,hep tatlı bir Hatıra olarak gülümseyerek hatırlayacaksın,seni de ekliyorum Topiğimize hoş geldin,sefalar getirdin.
Yavuz'cum bu arada bir göründün,bir kayboldun,seni de ekleyelim topiğimize,hikayeni dinlemek isteriz,sık sık bekleriz aramıza..Hayırlı olsun legacy.
Ön görüşmeye gittin mi? Herhangi bir tahlil istediler mi?? Direk tedaviye mi başkadın??
Sevincim 41 Meryem Suresi okuyoruz,bebeklerimize kavuşmak için 41 gün hergün bir tane abdestli olarak,istersen sen de oku..Cok tesekkurler hosbuldum.insallah hepimiz bu yarisi kazaniriz bebeklerimize kavusuruz.
Kanbarcim okuyorum zaten bende meryem suresini allah dualarimizi kabul eder insallahSevincim 41 Meryem Suresi okuyoruz,bebeklerimize kavuşmak için 41 gün hergün bir tane abdestli olarak,istersen sen de oku..
Bu topik çok uğurludur,hepimiz birer birer kavuşacağız bebeklerimize,2015 in Mucize Bebeklerine kavuşan Kutsal Anneleri olacağız..
Herkonuda hepimiz yanındayız,destekçiniz unutma,ben hepimize Meryem Suresi okuyorum,dualarımı annelerimiz Kıbrıs'a gittiğinde yoğunlaştırıyorum,Allah kabul etsin hepimizin birbirimize dualarını..
Düşünsene bir sonraki sene 2016 da ilk kez tatile,gezmeye,bayramlara,anneler gününe,babalar Gününe bebişimizle gireceğiz,bundan büyük mutluluk mu var?
Ben onunla tekrar çocukluğumu yaşayacağım..
En yeni animasyon filmleri seyredeceğim,parka gideceğim,neler neler yapacağım,hele bir gelsin de yuvamızı şenlendirsin meleğim,MELEKLERİM...
Hoşbuldum gulnazcım saol desteğin için gerçekten terapi gibi geldi şimdiden rahatladımHosgeldin sevinnc74 arkadaşım ağlama hiç. Dışarıda bizleri anlayacak pek kimse yok anlatsan ya aciyor ya da baskasindan duyuyosun. Bizler birbirimize destek olmak için burdayiz. Dertleşmek sıkıntı larimizi sevinclerimizi paylasmak için. Ben burayi seviyorum burdaki güzel yürekli insanları da. Gerçekten rahatliyosun burda. Sende tekrar hosgeldin![]()
Canım çok güzel yazmışsın ağzına yüreğine sağlık...Rabbim emeklerimize acısın gerçekten çok zor hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlayıversin.anne olmak isteyip te olmayan kalmasın.birtek biz biliriz neler çektiğimizi içimizde fırtınalar kopar ama bebek görmeye gideriz,arkadaşlarımız birbirlerinin hamileliklerinden bahseder biz iç çekerek dinleriz elimizden birşey gelmez daha benzeri.Allah ım bizlere de nasip et bu dünyada hayırlısıyla anne olabilmeyi.hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım.dualarım sizinleOlmayan herkese evlatlar nasip etsin Rabbim.kız isteyene kız ,erkek isteyene erkek...herkesin kendince farklı sebepleri var...ilk çocuk ve 2. Çocuk için cinsiyet tayini istemedim ben ama 3. için istedim.kızlarına sahip çıkacak abiler olsun istedim...Eşim başkasının oğlunu severken icinden hissettiklerini dile getirmese de ben aladim.baba oğul arasındaki o bağı kurabilecegi can yoldaşı istedim....ben istedim diledim.Tabiki Rabbim verirse inşallah...Buna karar vermek hiçte kolay değil....2.kızım sezeryan olurken doğum hanede anne olabilmek için dua eden bir bayanın fermanı duydum
O gün bu gündür her duamda'Ya Rabbb sen hiçbir kadını,hele de anne olmak isteyen bir kadının ellerini boş çevirme Allahim"diyorum...diyorum ya Yüce Mevlam evlat isteyene evlat,kız isteyene ki,erkek isteyene erkek evlat nasip etsin...yolluk larını da ,acılarını da göstermesinin...Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.amacımıza ulastirsin bizi...ablalarım,kardeslerim
Hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin inşllhkızlarrrrrrrrrrr ben bugün bi delilik yaptım doktora gittim maşallah maşallah 2mm boyunda bir kese gördü salı günü gidecegim doktor inşallah bana kalbi canlanmış müjdesini verecek...çok küçük dedi söylemedim tüp bebek diye içi dolumu dedim güldü daha kese 2mm içini görmeye daha var dedi salı günü görünürmüki
Aramıza hoşgeldin cnm inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi alıp gelicez yüce allahım dualarımızı geri çevirmeyecek inanıyorum..Cok tesekkurler hosbuldum.insallah hepimiz bu yarisi kazaniriz bebeklerimize kavusuruz.