- 1 Aralık 2014
- 489
- 392
- 88
Tşkrlr. Arkadaşım amin inşallah hepimizin duaları kabul olurAramıza hoşgeldin cnm inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi alıp gelicez yüce allahım dualarımızı geri çevirmeyecek inanıyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşkrlr. Arkadaşım amin inşallah hepimizin duaları kabul olurAramıza hoşgeldin cnm inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi alıp gelicez yüce allahım dualarımızı geri çevirmeyecek inanıyorum..
keşke daha önce katılsaydım aranıza önceki transferlerimden sonraki bekleme 12 günlük süreçte sizlerle yorumlarınızla desteklerinzle daha az stresle geçerdi.Tşkrlr. Arkadaşım amin inşallah hepimizin duaları kabul olur
Bende sabırsızlanıyorum bir an önce mayıs gelsin istiyorum bir yandanda transfer sonrası bekleme gerginliği korkutuyor beni çok yıpratıcı anlar herşeyin hayırlısı firdevs hanıma güveniyorum çok pozitif konuştu benimle ilk denemede olumsuz sonuç alacağımızı düşünmüyorum daha önce de gebelikleriniz olduğu için şansınız yüksek dedi.ben pgt de yapılsın istiyorum garanti açısından çünkü başka bir deneme yaptıramaya bilirim bu ilk deneme çok önemli benim içinSevinççim resimleri e-maille gönderiyoruz canım..
Ohh daha iyi yapmışsın,Mayıs ayı çok güzel bir ay çok severim ben..
Firdevs Hanım çok titiz zaten her konuda sağolsun...
Sayesinde içimiz umut dolu canım..
Bebeğime kavuşacağım,onunla buluşacağım günü iple çekiyorum...
saol bacım darısı tüm isteyenlere inş benimde kucagıma almakla sonuçlanır inşHayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin inşllh
eminim herkes mutlu sonuca ulaşacak 2015 yılında bebeklerin fotolarıda olur inşBugün Topiğimiz kurulalı tam 1 ay oldu,1 ayda 14 kişi olduk Topiğimizde,4 hamilemiz var ve bir oğlumuz olacak..
Tedaviye başlayacak olanlara hayırlı tedaviler,hamilelere de sağlıkla Bebeğini/ bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim...
Amin inslh.saol bacım darısı tüm isteyenlere inş benimde kucagıma almakla sonuçlanır inş
Sevinc cnm çok iyi düşünmüşün bencede çok zamanın var tüm testlerini yaptır sonuçlerinida hemen irem hnm ilet,çünki yüksekse veya düşükse çaresine bakılsın tedavi zamanına kadar bende numune araştırmada yaptırıyorum bazı testleri zaten bizim yaptırmadımız bişi kalmadı kıyıda kösede drumun gerek duymadıklarını yaptırıyoruz artık :) bi test daha varmış cd 56 diye bide bunu yaptırın dedi bakalım numune biz hiç duymadık dedi olmadı özelde yaptırcaz ..buda herkeste bulunan bagışıklık sistemi fakat bazılarında biraz yüksek olurmuş emriyonun tutmasını engellermiş bi mikrop gibi algılayıp atarmış ve düşüklerede sebep olurmuş işte cnm tek bu kaldı bunuda yaparsak bitiyo artık bizimyaptıracamiz bişi kalmıyo allaha sıgınmaktan başka ...Bu sefer ön hazırlık yapıcam kararlıyım. Öncekilerinde hiç test tahlil yaptırmadan direk tedaviye başlandı. Önümde zaman varken hazırlanmak istiyorum . Az önce marmara araştırmadan dahiliye ye randevu aldım endokronolojiye sevk etmesini isticem bütün hormonal testleri tahlillerini yaptırcam . Mart gibi rahim filmini çektiririm:-( en zoru bu benim için . Histereskopi istermi bilmiyorum sorucam dr.istediği diğer testleride gitmeden önce hallettim mi doğğğru kıbrısa allahtan hayırlısı ah birde ikiz olsa ne güzel olurdu.Neyse bu gecelik yeter bu kadar allah rahatlık versin arkadaşlarım iyi uykular![]()
Ulaşacak bende inanıyorum Tuana'cım...eminim herkes mutlu sonuca ulaşacak 2015 yılında bebeklerin fotolarıda olur inş
Mucizem ben firdevs hanimla konustum 56 diye bi test vermedi zaten transfer oncesi embriyonun mikrop olarak algilanip vucuttan atilmamasi icin ilac veriyomus tedbir amacli dedi.o zaman 56 yi yaptirmanin ne geregi var kiSevinc cnm çok iyi düşünmüşün bencede çok zamanın var tüm testlerini yaptır sonuçlerinida hemen irem hnm ilet,çünki yüksekse veya düşükse çaresine bakılsın tedavi zamanına kadar bende numune araştırmada yaptırıyorum bazı testleri zaten bizim yaptırmadımız bişi kalmadı kıyıda kösede drumun gerek duymadıklarını yaptırıyoruz artık :) bi test daha varmış cd 56 diye bide bunu yaptırın dedi bakalım numune biz hiç duymadık dedi olmadı özelde yaptırcaz ..buda herkeste bulunan bagışıklık sistemi fakat bazılarında biraz yüksek olurmuş emriyonun tutmasını engellermiş bi mikrop gibi algılayıp atarmış ve düşüklerede sebep olurmuş işte cnm tek bu kaldı bunuda yaparsak bitiyo artık bizimyaptıracamiz bişi kalmıyo allaha sıgınmaktan başka ...
Cok gecmis olsun canim insallah bir an once iyilesirsinArkadaşlar ,tedaviye gitmeye hazırlanan kutsal annelerimiz var,yakında mucize bebeklerini göbişlerine alıp gelecekler hayırlısıyla...
Sonrasında yani sadece 12 gün sonra onları da Topiğimizde hamileyazacağız ve diğer annelerimizle birlikte 9 ay sağlıklı bir hamilelikten sonra bebeklerini kucaklarına alacaklar inşallah...
Özellikle bana transfer tarihinizi buradan veya özelden yazarsanız,ben o tarihte size dualarımı yoğunlaştıracağım,Allah kabul ederse...
Ben şu aralar çok yoğun bir miğde spazmıyla mücadele ediyorum,umarım bir an önce geçer,iş yoğunluğundan doktora da gidemedim.Daha tedavinin başlangıcında tek bir ilaç tüm vücut dengemi bozdu.Bu kadar eziyet çekmek yerine,başlangıçtaki sağlığımla tedâvime adım adım gitmek isterdim ama herşey kısmet işte ...ağrılarım,şişkinliğim,özetle spazmım devam ederse,rapor alıp hastaneye gideceğim,artık ne gerekirse yapılsın...Bana da dua edin de bir an önce iyileşip,tedâvime yetişeyim can arkadaşlarım..