Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaşlar ,tedaviye gitmeye hazırlanan kutsal annelerimiz var,yakında mucize bebeklerini göbişlerine alıp gelecekler hayırlısıyla...
Sonrasında yani sadece 12 gün sonra onları da Topiğimizde hamile :anneadayı::nazar: yazacağız ve diğer annelerimizle birlikte 9 ay sağlıklı bir hamilelikten sonra bebeklerini kucaklarına alacaklar inşallah...

Özellikle bana transfer tarihinizi buradan veya özelden yazarsanız,ben o tarihte size dualarımı yoğunlaştıracağım,Allah kabul ederse...

Ben şu aralar çok yoğun bir miğde spazmıyla mücadele ediyorum,umarım bir an önce geçer,iş yoğunluğundan doktora da gidemedim.Daha tedavinin başlangıcında tek bir ilaç tüm vücut dengemi bozdu.Bu kadar eziyet çekmek yerine,başlangıçtaki sağlığımla tedâvime adım adım gitmek isterdim ama herşey kısmet işte ...ağrılarım,şişkinliğim,özetle spazmım devam ederse,rapor alıp hastaneye gideceğim,artık ne gerekirse yapılsın...Bana da dua edin de bir an önce iyileşip,tedâvime yetişeyim can arkadaşlarım..
canım çok geçmiş olsun ya rabbim sabrını artırsın tez elden bu yokuşun inişini versin dua ile devam edelim sabırlar bize dönecek inş

Sevinc cnm çok iyi düşünmüşün bencede çok zamanın var tüm testlerini yaptır sonuçlerinida hemen irem hnm ilet,çünki yüksekse veya düşükse çaresine bakılsın tedavi zamanına kadar bende numune araştırmada yaptırıyorum bazı testleri zaten bizim yaptırmadımız bişi kalmadı kıyıda kösede drumun gerek duymadıklarını yaptırıyoruz artık :) bi test daha varmış cd 56 diye bide bunu yaptırın dedi bakalım numune biz hiç duymadık dedi olmadı özelde yaptırcaz ..buda herkeste bulunan bagışıklık sistemi fakat bazılarında biraz yüksek olurmuş emriyonun tutmasını engellermiş bi mikrop gibi algılayıp atarmış ve düşüklerede sebep olurmuş işte cnm tek bu kaldı bunuda yaparsak bitiyo artık bizimyaptıracamiz bişi kalmıyo allaha sıgınmaktan başka ...
CD56Naturel Killer testini araştırdım hiç gebelik oluşmamış kişilerden istenebiliyormuş

Arkadaşlar ,tedaviye gitmeye hazırlanan kutsal annelerimiz var,yakında mucize bebeklerini göbişlerine alıp gelecekler hayırlısıyla...
Sonrasında yani sadece 12 gün sonra onları da Topiğimizde hamile :anneadayı::nazar: yazacağız ve diğer annelerimizle birlikte 9 ay sağlıklı bir hamilelikten sonra bebeklerini kucaklarına alacaklar inşallah...

Özellikle bana transfer tarihinizi buradan veya özelden yazarsanız,ben o tarihte size dualarımı yoğunlaştıracağım,Allah kabul ederse...

Ben şu aralar çok yoğun bir miğde spazmıyla mücadele ediyorum,umarım bir an önce geçer,iş yoğunluğundan doktora da gidemedim.Daha tedavinin başlangıcında tek bir ilaç tüm vücut dengemi bozdu.Bu kadar eziyet çekmek yerine,başlangıçtaki sağlığımla tedâvime adım adım gitmek isterdim ama herşey kısmet işte ...ağrılarım,şişkinliğim,özetle spazmım devam ederse,rapor alıp hastaneye gideceğim,artık ne gerekirse yapılsın...Bana da dua edin de bir an önce iyileşip,tedâvime yetişeyim can arkadaşlarım..
Cnm arkadaşım inşallah bi an önce igleşirsin bilesinki tüm dualarımız seninle sen bizim pozitifimizssin neşe kaynagımızsın allaha emanet ediyorum seni şifani versin cnmmm

özlem sende alınca mutlu haberi yaz ne olur herkes mutlu haber alsın bu mutluluk bozulmasın ben diken üstündeyim uykum var sadece başkada belirti yok varmı yok anlayamıom
tuanacım ben bugün gittim yukarda yazdım ama görmedin heralde canım, ikiz değil canım 1 kese gördü dr daha küçük olduğu için kalp atısı haftaya inş duyulacak canım

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun . Bir kaç günden beri forumu okumaktayım ve herkes için Allah' tan hayırlı evlat nasip etmesini diliyorum. Bende 4 yıllık evliyim ve daha çocuk sahibi olamadık.Bizde sorun eşimde 2 sefer tese oldu ve sperm çıkmadı. Donasyona karar verdik ve kıbrısa gitmek istiyoruz.Hatta doğuş tüp bebek merkezinde çalışan Can beyle görüştük yalnız dr. şevket beyin ekibindeymiş.yazılanları okuduğumda genelde dr. firdevs hanımdan memnun gibi görünüyorlar. Karar veremedim. Dr. fridevs hanımdan memnun kalan ve mutlu sonuca ulaşan bu topikte kac arkadaşımız var acaba? LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada yaşım 26, g.antep, hiç tüp bebek denemedim ve sperm donasyonuna başvuracağz

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun . Bir kaç günden beri forumu okumaktayım ve herkes için Allah' tan hayırlı evlat nasip etmesini diliyorum. Bende 4 yıllık evliyim ve daha çocuk sahibi olamadık.Bizde sorun eşimde 2 sefer tese oldu ve sperm çıkmadı. Donasyona karar verdik ve kıbrısa gitmek istiyoruz.Hatta doğuş tüp bebek merkezinde çalışan Can beyle görüştük yalnız dr. şevket beyin ekibindeymiş.yazılanları okuduğumda genelde dr. firdevs hanımdan memnun gibi görünüyorlar. Karar veremedim. Dr. fridevs hanımdan memnun kalan ve mutlu sonuca ulaşan bu topikte kac arkadaşımız var acaba? LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada yaşım 26, g.antep, hiç tüp bebek denemedim ve sperm donasyonuna başvuracağz
Mrrhaba benimde sorun esimde.. esini nasil ikna ettin.. o cocuklar onun olmayacagi icin ilerode sorun yasanir mi diye cok korkuyorumben mesela..

kızlar hafif lekelenmem oldu inşallah bebegim iyidir moralim bozuk kanbar duaya ihtiyacım var kaybetmek istemiyorum şimdi doktorumu aradım sabah gel şimdi gelme dedi dua edin

Mrrhaba benimde sorun esimde.. esini nasil ikna ettin.. o cocuklar onun olmayacagi icin ilerode sorun yasanir mi diye cok korkuyorumben mesela..
sevgili Limon abla daha ikna edemedin esini saniyorum.ben ole bisey olcagini dusunmuyorum.cunku seninle birlikte yasiyck herseyi.kalp atislarini,tekmelerini,migde bulantilarini kisacasi herseyini.en onemlisi kimin oldugu bilinmiyor.ilerde ortaya cikma korkusu yok.karnina dustugu anda senden daha cok sevecek bence.bu konuda ikna etmek icin psikolojik tedavi alabilirsiniz o zmn ikna olur bence.biz almistik esim ikna oldu.sonucta hersy biyolojik Baba olmakla bitmiyor

hosgeldin aramiza herkes firrdevs hanimi cok medediyor,bende konustm ve Allah nasip ederse orda yaptircm.benimde sperm donasyonu

Mrb ben bisey yapmadim ikna etmek icin.o beni ikna etti.ben cok dusundum ama bu hastalik ne yapalim allahtan gelen bisey.hayirlisi olsun.allah herkesin gonlune gore versin ins.

Canım korkma bir şey olmaz Allahın izniyle inş....bazen bu tür lekelwnmeler olabilir diye biliyorum.gönlünü ferah tut....kendine dikkat et....ALLAH korusun inş canim

Back
X