Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

canım bacılarım dualarınız için teşekkür ederim hepiniz ayrı ayrı yazmış üzerimde duanızı hissettirdiniz son saate girdim az sonra gidecegim doktora bende çok istiyorum müjdeli bir haber almayı inşallahta olumlu dönecegim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kanbar abla okursan bu mesajı ben doktora girmeden ne olur elini aç dua et ablam öptüm

TİLAVET SECDESİ
Tilavet Secdesi: Kur’ân-ı Kerim'de ondört yerde, secde ayeti vardır. Kur'ân'da ondört yerde geçen secde ayetlerinin okunması veya işitilmesi halinde yapılan secdeye tilavet secdesi denir. Bunlardan birini okuyanın veya işitenin, manasını anlamasa da, bir secde yapması vacibdir. Secde ayetlerini yazan, heceleyen secde yapmaz.

Hanefîlere göre vacip, Şafiî ve Hanbelîlere göre sünnet-i müekkededir. Bir mecliste, aynı secde ayeti birden fazla okunursa bir secde yapmak yeterlidir. Namaz dışında secde âyetini okuyan veya secde ayetini işiten kişi, tilavet secdesine niyet ederek tekbir alır ve secdeye gider.

Tilavet secdesinin yapılışı: Namaz dışında secde ayetini okuyan veya secde ayetini işiten kişi, tilavet secdesine niyet ederek abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, elleri kulaklara kaldırmadan "Allahü ekber" diyerek secdeye gider. Üç defa "sübhâne rabbiye'l-a'lâ" dedikten sonra tekbir alarak secdeden kalkar ve "semi'nâ ve ata'nâ gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" der. (Bakara, 2/286)

Niyet şarttır. Niyetsiz sahih olmaz. Secde âyetini işiten cünüp veya abdestsiz kimse, temizlendikten sonra tilavet secdesi yapar. Bir oturumda, bir secde âyetini birkaç defa okuyan ve işiten, hepsi için bir secde eder. Bir oturumda ne kadar secde âyeti okunmuşsa, o kadar tilavet secdesi gerekir. Mesela üç secde âyeti okunursa, üç secde gerekir.
Namazda tilavet secdesi: Namazda okunan secde ayetini namazda olmayan bir kimse işitirse tilavet secdesi yapar. Namazda olan kimse, namaz dışından bir kimsenin okuduğu secde ayetini işitirse, namazını tamamladıktan sonra secde yapar. Namaz kılan kişi okuyunca, hemen ayrıca rüku veya bir secde yapıp ayağa kalkar. Okumasına devam eder. Secde âyetini okuduktan iki üç âyet sonra namazın rükuuna eğilirse ve tilavet secdesine niyet ederse, namazın rüku veya secdeleri, tilavet secdesi yerine geçer.

Kur'ân'daki secde ayetleri:
1- A'râf sûresinin 206,
2- Ra'd sûresinin 15,
3- Nahl sûresinin 49,
4- İsrâ sûresinin 107,
5- Meryem sûresinin 58,
6- Hac sûresinin 18,
7- Furkân sûresinin 60,
8- Neml sûresinin 25,
9- Secde sûresinin 15,
10- Sâd sûresinin 24,
11- Fussilet sûresinin 37,
12- Necm sûresinin 62,
13- İnşikak sûresinin 21,
14- Alâk sûresinin 19. âyetleri secde ayetleridir.
Bu âyetlerden sadece Sâd sûresinin 24. âyetinde "rükû", diğerlerinde "secde" kelimesi geçmektedir. Hac sûresinin 77. âyetinde de "rükû edin ve secde edin" denilmektedir. Hanefîler, bu âyeti secde âyeti saymamışlardır. İmam Şâfiî ve İmam Ahmed bu âyeti secde âyeti saymış buna mukabil Sâd sûresinin 24. âyetini secde âyeti saymamışlardır. Hac sûresinin 77. âyeti haric diğerlerinde secde âyetleri işaretlenmiştir.

A'râf, Ra'd, Nahl, İsrâ, Meryem, Hac ve Sâd sûrelerindeki âyetler okununca secde etmenin "farz"; Furkân, Secde ve Fussilet sûrelerindeki secde âyeti okununca secde etmenin "vacib"; Neml, Necm, İnşikâk ve Alâk sûrelerindeki secde âyeti okununca secde etmenin "sünnet" olduğu da söylenmiştir. (diyanet)
paylaşım için teşekkürler gözümüzün önü açılıo

mrb bacılarım rabbime binlerce şükür kalp atışı başlamış kese kenarında kanama yokmuş pregestona devam dedi günde dört tane fitil şeklinde ve bebegi istiosan yatacaksın sadece lavaboya kalk dedi kanaman geçip bebegin büyüyene kadar dikkat et dedi şuan mutluyum ama azda tedirgin saolun öpüyorum hepinizi

Tuanacım çok şükür,dualarımız kabul oldu...Özlem'den sonra senin de iyi haberlerini aldık canım,çok mutlu oldum,dikkat et kendine lütfen...
Legacy canım çok sevindim,hadi güzel haberlerle gel inşallah...Ben hissediyorum senden de güzel haberler alacağız...
Mazharfuatözkan canım lütfen nasılsın,bebekler nasıl,kalp atışları duyuldu mu haber et,çok habersiz bırakıyorsun bizi,hem merak ediyor,hem özlüyoruz seni..

canım bacılarım dualarınız için teşekkür ederim hepiniz ayrı ayrı yazmış üzerimde duanızı hissettirdiniz son saate girdim az sonra gidecegim doktora bende çok istiyorum müjdeli bir haber almayı inşallahta olumlu dönecegim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kanbar abla okursan bu mesajı ben doktora girmeden ne olur elini aç dua et ablam öptüm
mrb bacılarım rabbime binlerce şükür kalp atışı başlamış kese kenarında kanama yokmuş pregestona devam dedi günde dört tane fitil şeklinde ve bebegi istiosan yatacaksın sadece lavaboya kalk dedi kanaman geçip bebegin büyüyene kadar dikkat et dedi şuan mutluyum ama azda tedirgin saolun öpüyorum hepinizi
çok sevindim gözümüz aydın istirahat et canım kalkma ayağa.sen kalbini ferah tut stres çok önemli bak sakın yapma olumsuz düşünme.tedavini de ihmal etme.bak göreceksin hayırlısıyla sağlıcakla kucağına aldığını da yazacaksın burdan.darısı bizlerin başına.bende heyacan tavan yaptı resmen son 1 hafta daha estrofem içiyorum sonra adet sonra hazırlanmaya başlıyorum.zaman şu ara bana hiç geçmiyor 12 gün nasıl geçer acaba gerçi 12 gün bekleyemem de:)Rabbim bizleri doktor köşelerinde süründürüp durma Ya Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşturuver bizi,ol deyiver, izin veriver Yaradan Rabbim.....yalvarıyorum Sana Ya Rabbim......

Ablalarım ,kardeslerim yarın yumurta toplama için kibrisa gidiyoruz...dualarınnizi benden esirgemeyin olurmu.....varlığınızi bilmek ,dualarınnizi hissetmek bana güç veriyor.....insallah bende pozitif lerle müjdelenin bunu siz kardeslerim le paylaşır,birilerini için bir umut da ben olurum
hadi bakalım bacım rabbim yardımcın olsun

çok sevindim gözümüz aydın istirahat et canım kalkma ayağa.sen kalbini ferah tut stres çok önemli bak sakın yapma olumsuz düşünme.tedavini de ihmal etme.bak göreceksin hayırlısıyla sağlıcakla kucağına aldığını da yazacaksın burdan.darısı bizlerin başına.bende heyacan tavan yaptı resmen son 1 hafta daha estrofem içiyorum sonra adet sonra hazırlanmaya başlıyorum.zaman şu ara bana hiç geçmiyor 12 gün nasıl geçer acaba gerçi 12 gün bekleyemem de:)Rabbim bizleri doktor köşelerinde süründürüp durma Ya Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşturuver bizi,ol deyiver, izin veriver Yaradan Rabbim.....yalvarıyorum Sana Ya Rabbim......
hadi bakalım bacım bizim için iyi dileklerin senide bulsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun.. Hayırlısı ile alacaksın bebisini inşallah. Kendine dikkat et..

Ablalarım ,kardeslerim yarın yumurta toplama için kibrisa gidiyoruz...dualarınnizi benden esirgemeyin olurmu.....varlığınızi bilmek ,dualarınnizi hissetmek bana güç veriyor.....insallah bende pozitif lerle müjdelenin bunu siz kardeslerim le paylaşır,birilerini için bir umut da ben olurum

Allah yardimcin olsun canım. Hayırlısı ile güzel sonuçlarla donersin inşallah...

Amin canim hepimiz için son olur inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatlar bahşeder Rabbim bizlere... Tedavin hayili olsunn canim.

merhabalar bizde 3 kez Türkiyede tüp bebek denedik Firdevs hanım Doğuş tbm de sanırım donasyonsuz fiyatı biliyor musunuz acaba Kıbrısta yaşıyoruz git gel masraf zaten oluyor ona göre tekrar denemek istiyoruz. teşekkürler

Tubaaa82 Canım yanlış olmasın normal tüp bebek 3.500 EUR görmüştüm ,sanki diğer topiklerde,ama sen yine de istersen aşağıdaki iletişim bilgilerinden irtibat kurarak sor bir daha..

Son düzenleme:
merhabalar bizde 3 kez Türkiyede tüp bebek denedik Firdevs hanım Doğuş tbm de sanırım donasyonsuz fiyatı biliyor musunuz acaba Kıbrısta yaşıyoruz git gel masraf zaten oluyor ona göre tekrar denemek istiyoruz. teşekkürler

Tubaaa82 merhaba hoşgeldin hayırlı olsun tedavin öncelikle doktorun iletişim bilgilerini veriyorum...
Sen zaten Kıbrıs'ta yaşıyorsan çok şanslısın,çünkü tüp bebekte Kıbrıs'ın başarı oranları,Türkiye'nin bir hayli üstünde...Ne güzel rahat rahat gelir,gider yaparsınız tedavini,dilerim sen de Firdevs Hanımın uğurlu elleriyle çocuğunu kucağına alırsın..
Önemli olan yumurta ve sperm kalitesi ve rahmin de uygun kalınlığa ulaşması canım..
Tüm testlerin yapıldı mı,rahim filmin vs.çekildi mi?
Cep numarasından whats-uptan yazarsan dönerler kısa sürede,aynı zamanda mail ve telefonla da bilgi alabilirsin ..

İletişim Bilgileri:

Yüce Rabbim bu topikteki tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla bebeklerine kucaklarına almalarını,
tedaviye başlamış ve başlayacak olanlara da aynı şekilde hamilelik müjdesini görmeyi ve sağlıklı bir hamilelikten sonra,bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını veeeeee....hepimize eşimizle,çocuklarımızla bir ömür boyu birlikte mutlu,sağlıklı ve huzurlu yaşamayı nasip et,AMİN..

Tubaaa82 merhaba hoşgeldin hayırlı olsun tedavin öncelikle doktorun iletişim bilgilerini veriyorum...
Sen zaten Kıbrıs'ta yaşıyorsan çok şanslısın,çünkü tüp bebekte Kıbrıs'ın başarı oranları,Türkiye'nin bir hayli üstünde...Ne güzel rahat rahat gelir,gider yaparsınız tedavini,dilerim sen de Firdevs Hanımın uğurlu elleriyle çocuğunu kucağına alırsın..
Önemli olan yumurta ve sperm kalitesi ve rahmin de uygun kalınlığa ulaşması canım..
Tüm testlerin yapıldı mı,rahim filmin vs.çekildi mi?
Cep numarasından whats-uptan yazarsan dönerler kısa sürede,aynı zamanda mail ve telefonla da bilgi alabilirsin ..

çok teşekkürler Kanbar bütün testlerim rahim filmi falan ağustos ayında yapıldı inşallah tekrar gerekmez :) bikaç merkezle görüşüp duruma göre acak şubat gini yaptırmak istiyoruz inşallah tez zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız iyi akşamlarr

çok teşekkürler Kanbar bütün testlerim rahim filmi falan ağustos ayında yapıldı inşallah tekrar gerekmez :) bikaç merkezle görüşüp duruma göre acak şubat gini yaptırmak istiyoruz inşallah tez zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız iyi akşamlarr

Canım rica ederim,hayırlı sonuçlar alırsın,sağlıklı bebeklerine kavuşursun inşallah..
Kendine iyi bak,pozitif sonuç alınca bizimle de paylaş ...
Herşey gönlünce olsun.

Back
X