Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

amin insallh tuanam sperm bulunur biz tahlileri verdikcuma gunu ist olcam bend e pendikte doktor tahlilere gore cikma yuzdesini soyliycem bilmiom benim bu konuda umudum yok insallh evlatlarimiza kavusuriz iyiki varsiniz tuana sen birs kendinden bahsedermisin kac yaisndasin ne kadarlik evlisin

amin insallh tuanam sperm bulunur biz tahlileri verdikcuma gunu ist olcam bend e pendikte doktor tahlilere gore cikma yuzdesini soyliycem bilmiom benim bu konuda umudum yok insallh evlatlarimiza kavusuriz iyiki varsiniz tuana sen birs kendinden bahsedermisin kac yaisndasin ne kadarlik evlisin
kanbar ablam iyiki bu konuyu acmis iyikisi varsiniz:-)

kanbar ablam iyiki bu konuyu acmis iyikisi varsiniz:-)
Canım benim iyi ki sen de varsın,iyi ki sizler de varsınız,biz gücümüzü bu birlikte ,hepbirlikte yarattığımız bu pozitif enerjiden alıyoruz,birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için buradayız,topikteki son kişi anne olana kadar ona dualarla destek olamaya devam tatlım.

Ablam iyiki varsin insallhRazi olcak baska secenegimiz yok Rabbim bunu nasip edioo secenegimiz yok ki.baska bende yaza dusunuom evmde kucuk kucuk bebek kiyafetleri olsun besikler sesler istiom bende herkes guni eaimde bunu goruyo insallh abla Razi olcak sizden ogrenecegim cok sey var ailemde istanbulda.ben.izmite oturuom onlarada uzagim burda kimsem yok siz bana dost oldunuz ins.bende mutlu haberi sizden aldiktan.snra bendepaylascam ablam
Canım benim seninle ilgili de içimde çok güzel hisler var,belki doğal yoldan,bu yola hiç gerek kalmadan kavuşursun bebeğine,olmazsa da Rabbim hayırlısıyla bu yoldan seni ve eşini kavuşturacak evladına,ben buna kalpten inanıyorum.

ailen uzakta olabilir bak bizler varız her sıkıldıgında görüşebiliriz ina hayatta herkesin bir sıkıntısı var hiç kimse toz pembe yaşamıyor mutlaka inişler çıkışlar hüzünler mutluluklar oluyor...rabbim dermansız dert vermesin
Tuanam ne güzel dile getirmişsin,evet hepimizin hayatında daima zorluklar oldu,ama bunlarla başa çıkıyoruz çok şükür,çünkü biz kutsal anneleriz ve mucize bebeklerimize kavuşacağımıza olan inancımızı,kararlılığımızı hiç kaybetmedik,bu yüzden çok güçlüyüz.

Canım benim seninle ilgili de içimde çok güzel hisler var,belki doğal yoldan,bu yola hiç gerek kalmadan kavuşursun bebeğine,olmazsa da Rabbim hayırlısıyla bu yoldan seni ve eşini kavuşturacak evladına,ben buna kalpten inanıyorum.
insqlph ablacim benim hepimiz kavusalim yavrularimiza icim.ocuk sevgisiyle cosuyoo Rabbim bu sevginin karsiligini vericek ins.abla sperm bulunan arkadaslarda var yani ucte ikisinde bulunuo ama benim umudum bu konuda yok yani hep icimden bir srs sperm bulunmiycak dio Rabbime emanetiz ins kanbar ablam dedgin gibi2015 qnneleri oluruz herne turlu olurza olsun Rabbim hayirliaini versin saglukli sihatli olaunlarda gec olaun guc olmasin ablamduorum hep

insqlph ablacim benim hepimiz kavusalim yavrularimiza icim.ocuk sevgisiyle cosuyoo Rabbim bu sevginin karsiligini vericek ins.abla sperm bulunan arkadaslarda var yani ucte ikisinde bulunuo ama benim umudum bu konuda yok yani hep icimden bir srs sperm bulunmiycak dio Rabbime emanetiz ins kanbar ablam dedgin gibi2015 qnneleri oluruz herne turlu olurza olsun Rabbim hayirliaini versin saglukli sihatli olaunlarda gec olaun guc olmasin ablamduorum hep
Canım bu topiğin uğuru,sihri başka...
Zamanı gelince hepimiz göreceğiz,ben biliyorum,siz de göreceksiniz birer birer anne olduğumuzda...

mrb bacılarım rabbime binlerce şükür kalp atışı başlamış kese kenarında kanama yokmuş pregestona devam dedi günde dört tane fitil şeklinde ve bebegi istiosan yatacaksın sadece lavaboya kalk dedi kanaman geçip bebegin büyüyene kadar dikkat et dedi şuan mutluyum ama azda tedirgin saolun öpüyorum hepinizi
Allah kucaginada almayi nasip eder insllh. bu guzel habere senin kadar sevindim.

Bende firdevs hanima maille gonderdim resmimi bir kac gundur de tel ariyorum ama yogun zamanina denk geliyor heralde cevap vermedi.dr ali beyin telini vericem diye mail atmisti bana bir daha da gorusmek nasip olmadi kizlar.

Bende firdevs hanima maille gonderdim resmimi bir kac gundur de tel ariyorum ama yogun zamanina denk geliyor heralde cevap vermedi.dr ali beyin telini vericem diye mail atmisti bana bir daha da gorusmek nasip olmadi kizlar.
Canım Ali Beyin telefonunu ben bu topikte yayınlamıştım ya...Alabilirsin topiğimizden.

Bahçelievler Aile Hastanesi
Dr.Ali Osman KOYUNCU/Sekreteri Mehtap Hanım var.
Telefon:+90 212 441 41 42
Fax:+90 212 441 13 00
E-Posta:
bahcelievlerinfo@ailehastanesi.com.tr
Adres:Talatpaşa Bulvarı, Begonyalı Sokak, No: 7-9 Bahçelievler 34590 İstanbul

gunaydin mutluluga yaklastigiz bir gun olsun guzel anne adaylarii ve hamislerr...[/QUOTkanbar ablacim az kaldi.senin heycanla takip.ediorrum insallh ilk guzel haberi alcam senden yolundada ilerliycez:-)insallh ugur getiririm sana artikk pek kimse yazmio gibi takip edigimde toping daha yogundu ablamm

Back
X