Hastane 5200 euro..Otel 105 euro cinsiyet tayini benimki..ilaçlar tahliller kişiden kişiye değişiyor heralde...ben 1000 tl verdim ılaclara da umarım yardimci olabilmesi dr.:)Anladım canım, peki bişey sorabilirmiyim, fiyat olarak ortalama ne kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastane 5200 euro..Otel 105 euro cinsiyet tayini benimki..ilaçlar tahliller kişiden kişiye değişiyor heralde...ben 1000 tl verdim ılaclara da umarım yardimci olabilmesi dr.:)Anladım canım, peki bişey sorabilirmiyim, fiyat olarak ortalama ne kadar
canım sayfayı başından oku hepsini yazdım benArkadaslar slm bişey sormak istiyorum, otel ve ulaşımı anlattığı merkez mi ayarlıyor yoksa kendimiz mi ayarlıyoruz, ortalama nekadar tutuyor ulaşım ve otel
Arkadaslar embirHastane 5200 euro..Otel 105 euro cinsiyet tayini benimki..ilaçlar tahliller kişiden kişiye değişiyor heralde...ben 1000 tl verdim ılaclara da umarım yardimci olabilmesi dr.:)
Hastane 5200 euro..Otel 105 euro cinsiyet tayini benimki..ilaçlar tahliller kişiden kişiye değişiyor heralde...ben 1000 tl verdim ılaclara da umarım yardimci olabilmesi dr.:)
Hastane 5200 euro..Otel 105 euro cinsiyet tayini benimki..ilaçlar tahliller kişiden kişiye değişiyor heralde...ben 1000 tl verdim ılaclara da umarım yardimci olabilmesi dr.:)
Legarch sen deneyimlisin biDen sperm donasyonu fiyati ne kadar yada hem sperm hem yumurta dobasyonu yani embriyo yaptirmak.isteyenlere fiyat ne.kadar fikrin var mi yada bilgidi olan varsa merak ediomm canlarHastane 5200 euro..Otel 105 euro cinsiyet tayini benimki..ilaçlar tahliller kişiden kişiye değişiyor heralde...ben 1000 tl verdim ılaclara da umarım yardimci olabilmesi dr.:)
Tuana nasilsin canimmcanım sayfayı başından oku hepsini yazdım ben
Arkadaslar embir
Legarch sen deneyimlisin biDen sperm donasyonu fiyati ne kadar yada hem sperm hem yumurta dobasyonu yani embriyo yaptirmak.isteyenlere fiyat ne.kadar fikrin var mi yada bilgidi olan varsa merak ediomm canlar
Rabbim daha iyi etsin bitanem bende iyiyim cok sukur yarin doktora gidicez esimle ultrason cekimi var kanaman insallh gecicek tam anlamiyla sakin kafa takma biliodun moral cok onrmli kendini yirma pozutif guzel dusun cajimne diyeyim şükürler olsun kanama devam eskisi kadar yok ama öglen yine başladı yarın doktor randevum var ordan gelecek habere göre iyi olacagım inşşşş kısmet diyorum dua bekliyorum sen nasılsın
0533 874 00 74 irem hasta koordinatöru onu ona sor canm..bilgim yok o konuda...
Tesekkur ederim canim ama heralde en pahalisi cinstet tayini ....0533 874 00 74 irem hasta koordinatöru onu ona sor canm..bilgim yok o konuda...
Mrb mutlu oll ben irem hanimla gorustugumde 4300 euro paket fiyat dedi.Ayrica ilaclar yani igneler 850 tl yapiyo dedi.Sen gorustugunde saglamasini yapariz ins fiyatlarinArkadaslar embir
Legarch sen deneyimlisin biDen sperm donasyonu fiyati ne kadar yada hem sperm hem yumurta dobasyonu yani embriyo yaptirmak.isteyenlere fiyat ne.kadar fikrin var mi yada bilgidi olan varsa merak ediomm canlar
canim benim esimde 47 xxy yani 1 x fazla.biz 5 yillik evliyiz.biz ilk bi doktora gitmistik,hic actirmayin dedi.cikmz dedi sperm.bosuna Para harcamayin dedi.biz inanmadik,acmadan nerden bilcek dedik.baska doktorlara gittik tahmin edemiycegn kdr cok doktora...sonra bi merkezde karar verdk teseye.actilar sperm cikmadi.bole hastalarda yas cok onemli.esim31 yasinda.20 Li yaslarda cikabilirmis.ozmn da nerden bilcektik.cocuk olsa bile genetigi normal olmama sansi da varmis.bu konuda cok arastirma yaptm.bana sorabilirsin.cocuk erkek olursa ergenlik doneminde spermini dondurman gerekcek.o yuzden herseyde bi hayir var.neyse uzatmadan soleim.tese olcagi gun benimde yumurtalarim toplanckti.ben hazirdm sperm cikmadi biz yikildik.aldigim igneler bosa gitti,bi okdr da agrim...esim Ben Anne olmani istiyrm dedi.ben once kbl etmedim AMA ikna oldum.kimse bilmiyck zaten.ben esim kayinvalidem.baskada kimse bilmio.kimseye solemycz.allah nasip ederse olursa tup bebek die bilcekler.kimsenin haberi olmadan yapcz.biz birbirimizi cok seviyoruz ve cok zorluklarla evlenndik.o yuzden yuvam yikilmasin,o disariya karsi kendini mahcup hissetmesin,Ben anneligi tadaim die kbl ettm.senin karninda buyucek tekme atck,sen yetistrcksn.o yuzden is biyolojik Baba olmakta bitmior.onemli olan yetistrmk.su anki aklim olsa bukdr yipranmzdm maddi manevii.sperm donasyonu yaptirirdm.evlatlik olnca herkes duyuyo.bunda ole bsy yok.herks senin bilck.tedavi icin gidiorz dersiniz.Olumsuz olurmu canim benim.bak cok sukur ac degiluz acikta degiliz.belli bi kazncimiz rizkimiz varki bu tedavileri konusup yaptiriyoruz.gariban parasi olmayanin bu sansi bile yok.sakat degiluz cok sukur kimseye muhtac degiluz.kocalarmizi cok Seviyor ve seviliyoruz.allahima sukur bundan asagi dusurmesin.
Karacam allah beterinden saklasin.zaman ayirip paylastigin ozelin icin tesekkur ederim.dediklerine harfiyen katiliyorum.sana bisey sorcam tecruben var rahim ultrasonu cektirirken agri sanci oluyormu.canim benim esimde 47 xxy yani 1 x fazla.biz 5 yillik evliyiz.biz ilk bi doktora gitmistik,hic actirmayin dedi.cikmz dedi sperm.bosuna Para harcamayin dedi.biz inanmadik,acmadan nerden bilcek dedik.baska doktorlara gittik tahmin edemiycegn kdr cok doktora...sonra bi merkezde karar verdk teseye.actilar sperm cikmadi.bole hastalarda yas cok onemli.esim31 yasinda.20 Li yaslarda cikabilirmis.ozmn da nerden bilcektik.cocuk olsa bile genetigi normal olmama sansi da varmis.bu konuda cok arastirma yaptm.bana sorabilirsin.cocuk erkek olursa ergenlik doneminde spermini dondurman gerekcek.o yuzden herseyde bi hayir var.neyse uzatmadan soleim.tese olcagi gun benimde yumurtalarim toplanckti.ben hazirdm sperm cikmadi biz yikildik.aldigim igneler bosa gitti,bi okdr da agrim...esim Ben Anne olmani istiyrm dedi.ben once kbl etmedim AMA ikna oldum.kimse bilmiyck zaten.ben esim kayinvalidem.baskada kimse bilmio.kimseye solemycz.allah nasip ederse olursa tup bebek die bilcekler.kimsenin haberi olmadan yapcz.biz birbirimizi cok seviyoruz ve cok zorluklarla evlenndik.o yuzden yuvam yikilmasin,o disariya karsi kendini mahcup hissetmesin,Ben anneligi tadaim die kbl ettm.senin karninda buyucek tekme atck,sen yetistrcksn.o yuzden is biyolojik Baba olmakta bitmior.onemli olan yetistrmk.su anki aklim olsa bukdr yipranmzdm maddi manevii.sperm donasyonu yaptirirdm.evlatlik olnca herkes duyuyo.bunda ole bsy yok.herks senin bilck.tedavi icin gidiorz dersiniz.
Donasyonmuydu seninki yoksa kendi yumurtaların mı kullanıldı canımHastane 5200 euro..Otel 105 euro cinsiyet tayini benimki..ilaçlar tahliller kişiden kişiye değişiyor heralde...ben 1000 tl verdim ılaclara da umarım yardimci olabilmesi dr.:)
Tesekkürler canımHastane 5200 euro..Otel 105 euro cinsiyet tayini benimki..ilaçlar tahliller kişiden kişiye değişiyor heralde...ben 1000 tl verdim ılaclara da umarım yardimci olabilmesi dr.:)
canim benim esimde 47 xxy yani 1 x fazla.biz 5 yillik evliyiz.biz ilk bi doktora gitmistik,hic actirmayin dedi.cikmz dedi sperm.bosuna Para harcamayin dedi.biz inanmadik,acmadan nerden bilcek dedik.baska doktorlara gittik tahmin edemiycegn kdr cok doktora...sonra bi merkezde karar verdk teseye.actilar sperm cikmadi.bole hastalarda yas cok onemli.esim31 yasinda.20 Li yaslarda cikabilirmis.ozmn da nerden bilcektik.cocuk olsa bile genetigi normal olmama sansi da varmis.bu konuda cok arastirma yaptm.bana sorabilirsin.cocuk erkek olursa ergenlik doneminde spermini dondurman gerekcek.o yuzden herseyde bi hayir var.neyse uzatmadan soleim.tese olcagi gun benimde yumurtalarim toplanckti.ben hazirdm sperm cikmadi biz yikildik.aldigim igneler bosa gitti,bi okdr da agrim...esim Ben Anne olmani istiyrm dedi.ben once kbl etmedim AMA ikna oldum.kimse bilmiyck zaten.ben esim kayinvalidem.baskada kimse bilmio.kimseye solemycz.allah nasip ederse olursa tup bebek die bilcekler.kimsenin haberi olmadan yapcz.biz birbirimizi cok seviyoruz ve cok zorluklarla evlenndik.o yuzden yuvam yikilmasin,o disariya karsi kendini mahcup hissetmesin,Ben anneligi tadaim die kbl ettm.senin karninda buyucek tekme atck,sen yetistrcksn.o yuzden is biyolojik Baba olmakta bitmior.onemli olan yetistrmk.su anki aklim olsa bukdr yipranmzdm maddi manevii.sperm donasyonu yaptirirdm.evlatlik olnca herkes duyuyo.bunda ole bsy yok.herks senin bilck.tedavi icin gidiorz dersiniz.
Kendi yumurtalarımi kullanım canm..Donasyonmuydu seninki yoksa kendi yumurtaların mı kullanıldı canım