- 16 Aralık 2014
- 130
- 127
- 48
- 37
Ultrason cekini olmadmi yani canim[/UOTE]
Guzel kalpli arkadaslarimm nerelerdesinizzzz aksma yemegi faslindamisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrason cekini olmadmi yani canim[/UOTE]
Guzel kalpli arkadaslarimm nerelerdesinizzzz aksma yemegi faslindamisin
Herkedr iyi gecler arkadaaslarim...Ben buradayım tatlıııımmmmmm...![]()
Herkese günaydın .Mutlu oll biz Adanada oturuyoruz ; ilk sperm analizi özel bir hastanede yapıldı ; tese ameliyatı ve diğer kan testleri vs. Başkent hast. yapıldı. Sizde durum bizimkinden çok farklı . Bizde ultrason çekilmedi. Kan testleri ve sonrasında tese olduk.canim bozde testislerinde reflusaptandi doktor geriye kacis olabilir dedivariskosel 3 var kucuken bi atesli hastalik gecirmis bide ama sebebi dua arastirilio genetik icin kan verdik oda on gune cikar bakalim bize tuzde kac sans vercekler yuzde kirk iyimis canim ama nasip hersey bilmiom siz teseyi nerede oldunuz canim emre beyden hep bahsedilio diger topingde bakiosan eger azo topingi
Gunaydin :)Günaydın Britian,günaydın arkadaşlar...![]()
Nasılsın seyhan-ceyhan ? Bak benim çok az vaktim kaldı,hazırlıklarımı tamamlamak üzereyim..Çok heyecanlıyım,çok umutluyum..Gunaydin :)
Tesekkur ederim kanbar ablam iyiyim sen nasilsin.benimadet nazlaniyo ya galiba heyecan stres yapiyorum farkinda olmadan.bazi testleri yaptirip irem hanima yolladim.on hazirlikta olan igneleri siparis ettim.ama benimki nazli beklemedeyim.sen ne zaman gidecektin kibrisaNasılsın seyhan-ceyhan ? Bak benim çok az vaktim kaldı,hazırlıklarımı tamamlamak üzereyim..Çok heyecanlıyım,çok umutluyum..
Gercektwnde vardir bi hayir.ayrica sirasiyla olumlu seyler geliyorsa bebialerde gelwcektir merak etme.simdiden tebrik ediyorum hem isi hemde bebisleri.ben beklemedeyim adet ne zaman gelirse 10-12 gun on hazirlik var iste.noemalde ayin 20 sinde olmam gerekti.bakalm kismet...Ben de adetimi beliyorum tatlım,31.Aralık veya 1/2.Ocak gibi çünkü döngüm 26/28 gün arası,inşallah 31.Aralıkta olurum,çünkü tüm izinlerimi ona göre aldım ve şansıma 31.Ocak.15 itibarıyla Müdürüm emekli oluyor ve bana da teklif geldi yine Bölüm Müdürü olmam konusunda,ben şu an Bölüm Yöneticisiyim,yani zor durumdayım,yine reddedersem ters tepki alabilirim..Bebek için bugüne kadar tüm terfileri reddettim ben.Özetle ya adetim hemen gelecek,bebeklerimi alıp 1 hafta dinlenip işimin başına döneceğim,ve inşallah hamile olacağım,ya da artık izin almam imkansız görünüyor,Allahım inşallah herşey yolunda gider ve ilk kerede hamile olurum,kızlaaaar hepiniz dua edin bana lütfen,gerçekten zor durumdayım...
Herşey yolunda giderse inşallah hayatta benim için ilk sırada bebek var,çünkü zaten ünvanım Müdür 2009 yılından beri ve Bölümümün de Yöneticisiyim zaten,nedense hayatta tüm fırsatlar geldi mi hep üst üste geliyor ve tercih yapmamaız gerekiyor,bu da Rabbimin işi,vardır bunda da bir hayır...
İnşallah canım,2015 hepimize uğur getirir,bebeklerimize ilk denemede kavuşuruz dilerim..Gercektwnde vardir bi hayir.ayrica sirasiyla olumlu seyler geliyorsa bebialerde gelwcektir merak etme.simdiden tebrik ediyorum hem isi hemde bebisleri.ben beklemedeyim adet ne zaman gelirse 10-12 gun on hazirlik var iste.noemalde ayin 20 sinde olmam gerekti.bakalm kismet...
Aynen benimki ocak olacak.ama kaci olur bilmen.orda artik birbirimizi yuzyuze taniriz ins.gitmeden hangi tarhlerde orda olacaksa haberlesiriz.İnşallah canım,2015 hepimize uğur getirir,bebeklerimize ilk denemede kavuşuruz dilerim..
Ve inşallah senin dediğin gibidir , terfi teklifinden sonra (bebek için gerekirse yine reddedebilirim,çünkü ünvanım zaten müdür) bebeklerime de kavuşurum inşallah canım benim,o zaman sen benden önce gideceksin ,ama büyük bir olasılık Kardelen,bir umut,senle dördümüz aynı Ocak'15 kafilesindeyiz canım...![]()
Tamam Kardelennur'la hep haberleşiyoruz,senle de haberleşiriz,biz 1 gece kalıp gideceğiz,siz?Paket mi,yoksa 1 gün mü kalıp gideceksiniz canım?Aynen benimki ocak olacak.ama kaci olur bilmen.orda artik birbirimizi yuzyuze taniriz ins.gitmeden hangi tarhlerde orda olacaksa haberlesiriz.
Biz paket 6 gun kalcaz herhalde.hangi otelde kalicaksak haberlesiriz.sizinki 1 gecelikmi olacakTamam Kardelennur'la hep haberleşiyoruz,senle de haberleşiriz,biz 1 gece kalıp gideceğiz,siz?Paket mi,yoksa 1 gün mü kalıp gideceksiniz canım?
Biz eşimin işi nedeniyle ve daha uygun fiyata geldiğinden ,1 gece kalıp döneceğiz,eşimin işinin başına dönmesi lazım,çünkü o da İst.Bölge Yöneticisi işyerinde,ben 9 gün evde dinleneceğim..Biz paket 6 gun kalcaz herhalde.hangi otelde kalicaksak haberlesiriz.sizinki 1 gecelikmi olacak
Sizin icin iyi olur ins.bol boldinlenmek sart.diger arkadaslar nasil anlasti acabaBiz eşimin işi nedeniyle ve daha uygun fiyata geldiğinden ,1 gece kalıp döneceğiz,eşimin işinin başına dönmesi lazım,çünkü o da İst.Bölge Yöneticisi işyerinde,ben 9 gün evde dinleneceğim..
Frdevs Hanımla dün konuştum,merak etme dedi seni en uygun ve iyi otele yönlendireceğim dedi,ben ona bıraktım o yüzden...
Ben bu kez evde stressiz ortamda geçirmek istedim canım,diğer arkadaşlardan paket alanlar da var,1 gün kalıp gelecek olanlar da var...Sizin icin iyi olur ins.bol boldinlenmek sart.diger arkadaslar nasil anlasti acaba
inşallah ilkinde pozitfi göreceksin dualarımızı yogunlaştıralım hem gidecek kardeşlerimize hem gitmiş olanlara hem bekleyenlere rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah aminBen de adetimi beliyorum tatlım,31.Aralık veya 1/2.Ocak gibi çünkü döngüm 26/28 gün arası,inşallah 31.Aralıkta olurum,çünkü tüm izinlerimi ona göre aldım ve şansıma 31.Ocak.15 itibarıyla Müdürüm emekli oluyor ve bana da teklif geldi yine Bölüm Müdürü olmam konusunda,ben şu an Bölüm Yöneticisiyim,yani zor durumdayım,yine reddedersem ters tepki alabilirim..Bebek için bugüne kadar tüm terfileri reddettim ben.Özetle ya adetim hemen gelecek,bebeklerimi alıp 1 hafta dinlenip işimin başına döneceğim,ve inşallah hamile olacağım,ya da artık izin almam imkansız görünüyor,Allahım inşallah herşey yolunda gider ve ilk kerede hamile olurum,kızlaaaar hepiniz dua edin bana lütfen,gerçekten zor durumdayım...
Herşey yolunda giderse inşallah hayatta benim için ilk sırada bebek var,çünkü zaten ünvanım Müdür 2009 yılından beri ve Bölümümün de Yöneticisiyim zaten,nedense hayatta tüm fırsatlar geldi mi hep üst üste geliyor ve tercih yapmamaız gerekiyor,bu da Rabbimin işi,vardır bunda da bir hayır...
Evet canım dularınızı,dualarımızı yoğunlaştıralım,hamilelere de duaya devam,Ocak'15 kafilesinde ben,kardelennur,seyhan-ceyhan var,dualarızı bekliyoruz...inşallah ilkinde pozitfi göreceksin dualarımızı yogunlaştıralım hem gidecek kardeşlerimize hem gitmiş olanlara hem bekleyenlere rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah amin
Kanamanın durduğuna çok sevindim,şükür Rabbimize...Bağışlayacak sana kalbini ferah tut,muayeneye gittiğinde herşey mükemmel diyecekler hayırlısıyla..kanamam geçti geçecek kahverengi gelio çok az oda gün içerisinde birkez falan çok şükür artmasın inşallah işte bir kaç gün sonra doktora gidecegim kese yok küçük falan bu muhabbet daralttı yüregimi gerçi firdevs hanımla başka bir doktor iyi bizce desede insan üzülüyor yinede bi acabası oluyor ne yapalım ya ben elimden geleni yaptım herkes dua etti rabbim görüyor biliyor zorda geçiyor aşermelerim berbat eve köye sıgamıyorum hamileligim ilerlemişken inşallah dogdugu zamanıda görürüm rabbim bana bagışlar inşallah amin