Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Yok canim hic ilac kullanmadim ya.yalniz adetin gelmesi icin ne yapilabilir...
canim stres yapar buyuk ihtimal bende esimin azsperm oldugunu bilmiodum hamilemiyim die stersten iki ay adet olmamistim ben doktor gittim adet sokturucu vermisti birrde kekik kaynatim dinlendi biras bal ekleyip gunde uc kere icmitim seyhancim insallh adet olursunda hemen tam gaz devam edersin hazirliklara

canim stres yapar buyuk ihtimal bende esimin azsperm oldugunu bilmiodum hamilemiyim die stersten iki ay adet olmamistim ben doktor gittim adet sokturucu vermisti birrde kekik kaynatim dinlendi biras bal ekleyip gunde uc kere icmitim seyhancim insallh adet olursunda hemen tam gaz devam edersin hazirliklara
Sagol canim.kekik cayi soktorurmu gercekten.ayrica bende senin gibi 2 ay adet olmadigim oldu.korkmustum menapozami giriyom diye.doktora gittim bakti hormon testleri yapildi bisey cikmadi.hep soyle derler bilmiyorum dogrumu ; "vucut bebek istiyo adet duzensizligi bu yuzden olabilir"

Sagol canim.kekik cayi soktorurmu gercekten.ayrica bende senin gibi 2 ay adet olmadigim oldu.korkmustum menapozami giriyom diye.doktora gittim bakti hormon testleri yapildi bisey cikmadi.hep soyle derler bilmiyorum dogrumu ; "vucut bebek istiyo adet duzensizligi bu yuzden olabilir"
Duymustum canimm evet:-)bide ben iki ay adet olmamistim dokrora adet olunca gittim sen uc aya hamile kalirsin demisti ama maleaf eaimde sinti cikti ama bana adet sokturucu vermisti gulum onu bes gun ictim iki gun icinde adet olmustum ayrica kekikte kaynatim ictim ama ilacc iyo gl

Duymustum canimm evet:-)bide ben iki ay adet olmamistim dokrora adet olunca gittim sen uc aya hamile kalirsin demisti ama maleaf eaimde sinti cikti ama bana adet sokturucu vermisti gulum onu bes gun ictim iki gun icinde adet olmustum ayrica kekikte kaynatim ictim ama ilacc iyo gl
Ama doktor adet sokturucu vermisti kuzum

Ama doktor adet sokturucu vermisti kuzum

İnşallah bizim donörler de protein ağırlıklı besleniyorlardır...
Karbohidrat alımını azaltıp protein tüketimini artırmak tüp bebek başarısını artırıyor.
Dr. Jeffrey Russell etkinin yumurta seviyesinde olduğunu ileri sürmektedir. ACOG'un 61. toplantısında sunduğu bildiride karbohidrattan zengin diyetlerin yumurta için olumsuz bir ortam oluşturduğunu açıkladı.
Yumurtalar ve embriyolar yüksek glikozlu ortamları sevmiyorlar, şekeri azaltıp proteini artırarak yumurtalar daha sağlıklı ve besinsel değeri yüksek ortama alınmış oluyor.

Dr. Russell, genç, zayıf ve sağlıklı olduğu halde kötü kaliteli embriyo üreten kadınlardaki bu duruma anlam veremediklerini, bu nedenle bu çalışmayı başlattıklarını söylüyor.
36-37 yaşlarında 120 kadın çalışmaya dahil edildi ve 3 gün süreyle diyet uygulandı. Diyet %60-70 karbohidrattan oluşmaktaydı. Sabah yulaf ezmesi, öğlen simit, akşam yemeği ise makarnadan oluşuyordu.
Hastalar 2 gruba ayrıldı; 48 hastanın diyetinde protein oranı %25 ten fazla , 72 hastanın ise diyetinde protein oranı %25 ten azdı. Her iki grubunda vücut kitle indexi benzerdi. (26 kg/m2)
Her iki grubun tüp bebek uygulamalarına verdiği cevap anlamlı derecede farklı idi. Yüksek protein alan grupta blastokist gelişimi (5.gün embriyosu) anlamlı derecede farklı idi (%64'e %33.8), klinik gebelik oranları da yüksek protein alan grupta %66.6, diğerinde %31.9 idi. Canlı doğum oranları ise %58.3'e karşı %11.3 idi.
Dr. Russell şimdi tüm tüp bebek hastalarına karbohidratları azaltmasını, protein miktarını ise artırmasını öneriyor.
Bunun bir zayıflama programı olmadığını sağlıklı beslenerek gebe kalma programı olduğunu ifade ediyor.

Hayirli cumalar canim.yok daha beklemedeyim.nazlaniyoruz ne yapalim...sen nasilsin.
canim iyiyim sen nasilsin k.bakma bi turlu firsat bulup.nete giremdim .pazartesi ultrason cekimi var esimin makatan bakilcak insalh tikaniklikvardir die hep dua ediom spermin cikmasini o etkiliyodur die ama umudum yok kendimi kandiriom seyhacim insallh yavrularimiza kavusuruz cok umutlu olmak istiom

Birbirinden degerli kardeslerim-ablalarim, ben on hazirlik icin adetimin gelmesini bekliyorum ama cok nazlaniyor ya.5 gun gecikti ne yapacam bilmiyorum.acaba strestenmi boyle oluyor.planladigimiz tedavi tarihi sasti ya...sizlerde yasadinizmi bu sekilde.
strestendir buyuk ihtimal.stres yapma bence dusunmemeye calis.benimde sperm donasyonu olck.sen git bakalim tavsiyelerine ihtiyacim olck.inslh sende topikteki butun ablalarim bi seferde olcak herkesin

Canım hayırlı olsun,herşey çok güzel ilerliyor maşallah,hep böyle olsun,benim de en geç 31.Aralıkta gelsin inşallah hayırlısıyla tabi ki de...
sağol ablacım,çok şükür herşey güzel ilerliyor inşallah sonu da güzel olur.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.bir tek biz biliriz neler çektiğimizi....inşallah son olur bu gidişim

Back
X