Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM desene 12 gün sonra sana da hamile yazacağız..kızlarrrrr sıra bana geldi dayandı cumartesi hepinizden dua bekliyorummmm.Allah ım hepimizin yardmcısı olsun hepimize hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuştursun yaa Rabbim...görüşürüz hepiniz Allah a emanet olun
Teşekkür ederim canım,hadi bakalım senin de az kalmış desene,alıp gelirsin yakında sen de bebişlerini ne güzel..Gecmiş olsun kanbarcım Allah şifa versi.
Benim hapım bitti ilacrarıda aldım sıra regli olup ilaçlara başlamaya geldi
Cok cok geçmiş olsun abla.Rabbim acil şifalar versin insallahSEVİNC74 , Canım ben hiçbirinize söylemedim,çünkü benim şu tedavi sürecimde yaşadığım sağlık problemleri beni bıktırdı inan, ama,salıdan beri çok yoğun boğaz iltihabı,yüksek ateşle savaşıyorum,o derece ki,salı günü sabah 6'da eşim beni acile kaldırdı,sabaha kadar başımda bekledi,çok yükseldiği için ateşim sürekli ateş düşürücü verdi,acilde de serumlar,ilaçlı,serumlar...Protokoldeki ilaçları etkilemesin diye her ilacı da veremiyorlar,Firdevs Hanımın yazdığı ilaçları kullanıyorum,o yüzden bayağı zor geçiyor bana bu günler...İşe de gelmek zorundayım,rapor almak istemedim,çünkü çok yoğunuz...
Ben yıllardır diğer 2 topiği de takip ediyorum ve onların tecrübelerinden yola çıkarak bu topiği kurdum canım,herzaman orada da yazarım,ama hasta olduğumdan ,sadece girip ,bana yazı yazanlara cevap verebiliyorum,sen onu görmüşsündür..
Eve kendimi zor atıyorum,2 saatte bir ateş oluyor 39,hadiii ağrı kesici,ateş düşürücü...
Yoksa başka bir sebebi yok,sizi ihmal ettiğimi sanmayın diye cevap yazdım tatlım,boşyere kendi durumumla sizi meşgul etmek istemedim,yoksa hiç bahsetmeyecektim bu durumumdan..
İnşallah bunu da atlatacağım...
Hepiniz sevgiyle kalın..
Canim benim cok cok gecmis olsun aman dikkat et kendine bu aralar .seni sevdigimden sitem ettim bizi biraktin sandim canim uzun uzun da aciklama yapmissin hasta halinle ozur cok ozur arkadasim.bende simdi discideyim sirami beklerken bi goz atayim topikte kimler var diye.kendine iyi bak gecmis olsun canim yaSEVİNC74 , Canım ben hiçbirinize söylemedim,çünkü benim şu tedavi sürecimde yaşadığım sağlık problemleri beni bıktırdı inan, ama,salıdan beri çok yoğun boğaz iltihabı,yüksek ateşle savaşıyorum,o derece ki,salı günü sabah 6'da eşim beni acile kaldırdı,sabaha kadar başımda bekledi,çok yükseldiği için ateşim sürekli ateş düşürücü verdi,acilde de serumlar,ilaçlı,serumlar...Protokoldeki ilaçları etkilemesin diye her ilacı da veremiyorlar,Firdevs Hanımın yazdığı ilaçları kullanıyorum,o yüzden bayağı zor geçiyor bana bu günler...İşe de gelmek zorundayım,rapor almak istemedim,çünkü çok yoğunuz...
Ben yıllardır diğer 2 topiği de takip ediyorum ve onların tecrübelerinden yola çıkarak bu topiği kurdum canım,herzaman orada da yazarım,ama hasta olduğumdan ,sadece girip ,bana yazı yazanlara cevap verebiliyorum,sen onu görmüşsündür..
Eve kendimi zor atıyorum,2 saatte bir ateş oluyor 39,hadiii ağrı kesici,ateş düşürücü...
Yoksa başka bir sebebi yok,sizi ihmal ettiğimi sanmayın diye cevap yazdım tatlım,boşyere kendi durumumla sizi meşgul etmek istemedim,yoksa hiç bahsetmeyecektim bu durumumdan..
Hepiniz sevgiyle kalın..
Cok cok gecmis olsun kanbar abla.allah acil sifalara versin.hadi biran once iyileste bebislerine kavus saglikla sihhatle ins...SEVİNC74 , Canım ben hiçbirinize söylemedim,çünkü benim şu tedavi sürecimde yaşadığım sağlık problemleri beni bıktırdı inan, ama,salıdan beri çok yoğun boğaz iltihabı,yüksek ateşle savaşıyorum,o derece ki,salı günü sabah 6'da eşim beni acile kaldırdı,sabaha kadar başımda bekledi,çok yükseldiği için ateşim sürekli ateş düşürücü verdi,acilde de serumlar,ilaçlı,serumlar...Protokoldeki ilaçları etkilemesin diye her ilacı da veremiyorlar,Firdevs Hanımın yazdığı ilaçları kullanıyorum,o yüzden bayağı zor geçiyor bana bu günler...İşe de gelmek zorundayım,rapor almak istemedim,çünkü çok yoğunuz...
Hepiniz sevgiyle kalın..
İnşallah ablacım yaaa hayırlı sağlıklı evlatlarım olması bubdunyadaki en buyuk isteğim Yuce RabbimdenCANIM desene 12 gün sonra sana da hamile yazacağız..![]()
yani canım istiyorsan yap elbette transfer gününü biliyorsan ona göre yapabilirsin moral olurArkadaşlar bu hamilelik takvimini neye göre hazırlıyorsunuz benide heveslendirdiniz ama sanırım hamile olmadan yapılmıyor demi
Canım sen crinone jel kullanıyo musun? Ben yeni gebelik sonucumu aldım bugün kullandığım jel epey bi geri gelince korktum sen de oluyo mu?ben daha yeni öğrendimyani canım istiyorsan yap elbette transfer gününü biliyorsan ona göre yapabilirsin moral olur
Sevinç öncelikle kaybettigin bebeğin için basiniz sağolsun o kalbi duran bebeğini nerde tüp bebek yaptirmistinBenim uzuldugum konu kaliteli dendi 8 haftalik kalbi durdu genetikte kromozom anomalisi cikti madem kaliteliyldi neden boyle oldu.zaten arkadaslar bu yumi ignelerinin dozu cok iyi ayarlanmaliymis kaliteyi bozuyorlar dogal yolla gelismedikleri icin hele yasiniz buyukse daha cok etkileniyorlar
Tskr. Ben tup bebek tedavilerimi amerikan hst. Yaptirmistim. Esim madem bunu yaptircaz en iyi yerde olsun dedi imkanlarimizi zorlaya zorlaya yaptirdik ama olmadiSevinç öncelikle kaybettigin bebeğin için basiniz sağolsun o kalbi duran bebeğini nerde tüp bebek yaptirmistin
yok canım kullanmıyorumCanım sen crinone jel kullanıyo musun? Ben yeni gebelik sonucumu aldım bugün kullandığım jel epey bi geri gelince korktum sen de oluyo mu?ben daha yeni öğrendim
hadi hayırlı olsun canımKizlar işlem tamam. Bebislerimi aldim, 12 gün sonra pozitif guzel haberlerimi vermek dileğiyle, Allah hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin.