Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Transferim rahat geçti. Zaten 15 dakika da transferim bitti. 1 saat kadar tuvaletimi yapmadim, 1 saat sonra surguye yaptim. 2 saat hic kalkmadim, cok sukur hersey iyi gecti. Inşallah 12 gun sonra pozitif alinca daha da iyi olacak. Hepiniz Allah a emanet olun, dualarinizi eksik etmeyin.
Hayirli olsun canim ins guzel haberler alirsin.gecmis olsun.darisi basimiza ins bizimkilerde iyi gecer.allah hepimizin gonlune gore versin ins...

Kizlar işlem tamam. Bebislerimi aldim, 12 gün sonra pozitif guzel haberlerimi vermek dileğiyle, Allah hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canım 12 gün sonra Topiğimize seni de hamile yazacağız Rabbimin de yardımıyla inşallah...

Ben gecen sene yaptirmistim.irem hnm istedikleri testlerin icinde histereskopiyi de yazmis.dr beyele gorusuyorsan sorarmisin tekrar yaptirmalimiyim 1 sene oldu yaptirali simdiden tskrlr canim
Ali Beye senin için sordum,1 sene önce histerskopi yaptırdığından tekrar yapmana gerek yok dedi,ben demiştim sana...
Geçen seneki histerskopi sonucunu Firdevs Hanım'a göndermen yeterli..

Tuanacığım iyi bak kendine , yorulma ...İyi yolculuklar canım...

Kardelennur cok sevindim canım Rabbim yardımcın olsun Türkiye'ye ne zaman döneceksin.benimde eşim şuan kıprısta otelleri falan ayarlıyor .
Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Transferim rahat geçti. Zaten 15 dakika da transferim bitti. 1 saat kadar tuvaletimi yapmadim, 1 saat sonra surguye yaptim. 2 saat hic kalkmadim, cok sukur hersey iyi gecti. Inşallah 12 gun sonra pozitif alinca daha da iyi olacak. Hepiniz Allah a emanet olun, dualarinizi eksik etmeyin.

İnşallah canım hayırlısıyla mutlu haberini de alırız. teşekkür ederim cevabin için.. Şimdi artık dinlenme zamanı kendini yorma dikkat et :nazar:

Mrb ablalarım,kardeslerim
Bu gün köşeleri gördük şükür.indallah kalp atışlarını da duyarız...ama 3 kese görünüyor.reduksiyon gerekebilir 3 de de kalp atışı olursa dedi Ali Bey...Rabbim yardım eder de inşallah gerek kalmadan biri pes eder...böyle bir işlem yaptiran duydunuz mu?nerde yaptırmıştır?Rabbim Herşeyin Hayirlisi ni nasip etsin ins cumlemize

Bu gün keseleri gördük şükür.indallah kalp atışlarını da duyarız...ama 3 kese görünüyor.reduksiyon gerekebilir 3 de de kalp atışı olursa dedi Ali Bey...Rabbim yardım eder de inşallah gerek kalmadan biri pes eder...böyle bir işlem yaptiran duydunuz mu?nerde yaptırmıştır?Rabbim Herşeyin Hayirlisi ni nasip etsin ins cumlemize

Bu gün köşeleri gördük şükür.indallah kalp atışlarını da duyarız...ama 3 kese görünüyor.reduksiyon gerekebilir 3 de de kalp atışı olursa dedi Ali Bey...Rabbim yardım eder de inşallah gerek kalmadan biri pes eder...böyle bir işlem yaptiran duydunuz mu?nerde yaptırmıştır?Rabbim Herşeyin Hayirlisi ni nasip etsin ins cumlemize

Cok sevindim canım bugün hep güzel hâberler aldık umarım hep böle güzel haberler alırız legacy12.
Darısı başımıza ben bügünde hasta olmadım 2 gün gecti hapı bırakalı bakalım ne zaman olacağım ona göre transfer tarihimi ayarlayacağız kesin olarak beklemedeyim hala günler geçmiyor sanki

Bu konuyu birde firdevs hanımlada mı görüşsem genelde kürtaj sonrası bazı olumsuzluklar oluşabiliyor rahimde belki kürtaj olduğum için tekrar isteyebilir

Arkadaşlar ben bu günlerde moralimi yüksek tutmak istedikçe tersine içimden ağlamsk geliyor tam tersine acayip duygusalım bugün kızım anne cok sıkılıyorum herkesin kardeşi var keşke benimde olsaydı deyince acayip duygulandım tutamadım kendimi daha yolun başında bukadar duygusal olursam hormonları yeyince ne olacam acaba

Arkadaşlar iğnelere başladıktan sonra sıcak suya yasak Varmı kaplıcaya gitmek istiyordum ona göre ayarlayım kendimi

Canm öncelikle hayırlı olsun.redüksiyon işlemini ben yaptırmıştım.bu islemin gerçekten deneyimli ellerde olması gerekiyir.benim kendi doktorum bile yapmayıp.perinetoloji doktoruna yönlendirfi.çünkü azda olsa işlemin rixleri var.inşallah gerek kalmaz diyelim.eğer üçününde kalp atımını duyarsanız gerekecektir.o zaman bu konuda bilgi ve tavsiyeye hazzırım.zor bir durum biliyorum.ama beklemekten başla suan yapılacak bişey yok cnm .umarim ikisiyle yola devam edersin.aslında ben üçüz olduğunu duyunca traji komik olmuştum.sen yıllarca çocuk çocuk diye sayıkla .rabbinde al diye başından üç tane aktarsın.sonra yana yakına napicam diye düşünmüştüm.

Back
X