Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

dualarimiz seninle. güzel haberlerini aliriz insallah yakinda
Kivfacım çok teşekkür ederim,inşallah...
Her konuda çok olumlu düşünüyorum...
İnşallah sonucum da olumlu olur canım.

Legacy cok sevindim canım Allah Küba'na almayı nasip etsin
Kanbarcım Rabbim yanında olsun heyecanla güzel haberibekliyoruz
Seyhancım aynı dikeklerîm senin îçinde canım offfff ya sayenizde kendî transferimi göremeden patlayacam meraktan :KK3::KK71:Hepîmîze Rabbim sabır ve güzel günler versin

Daha once transfer yaptiran Arkadaslar transfer sonrasi neler hissettiniz cok merak ediyorum bizimle paylasabilirmisiniz???

arkadaşlar ; dünya tüp bebek berk angün ( yumurta donasyonu ) hakkında ne düşünüyorsunuz. doktorum berk beyi önerdi bana. ama nette çok fazla yorum bulamadım hakkında.. sizler baya bir araştırma içindeydiniz. yorumlarınız benim için çok önemli.
slm frida izmirdemi oturuyorsun?bennim doktorumda orayı önerdi.onlarla anlasmasi oldukları için benim düşüncem.cunku ben arayıp konusmustm.pek tatmin olmadım.hiç başarı oranı yok.o yüzden Firdevs hanımı sectım.

slm frida izmirdemi oturuyorsun?bennim doktorumda orayı önerdi.onlarla anlasmasi oldukları için benim düşüncem.cunku ben arayıp konusmustm.pek tatmin olmadım.hiç başarı oranı yok.o yüzden Firdevs hanımı sectım.
hayır karaca istanbul'da oturuyorum ben.. doktorumun tavsiyesi berk angün.. başarı oranını merak ediyorum.istanbuldaki doktorumla bağlarımız kuvvetli.hatta son tüp bebek denemesini ücretsiz yapacaktı bana.sadece 1800 hastane masrafı istedi. ama ben ümidimi kaybettim ve tüp bebek tedavisinden vazgeçtim.donasyona yöneldim. o da berk beyi önerdi bana arkadaşıymış. hertürlü kolaylığı yaptıracaktı benim için.. ama ya tutmazsa diyekorkuyorum. sonuçta çok maliyetli olaylar. ve her zaman deneyemiyorsun. kararsız kaldım..

kanbar hoş geldin anlatsana neler yaşadın kaç embriyo kaçoncı güğn embriyosu firdevs hanım irem hanım tanıştın sonunda anlatya başından geçenleri:)seyhan ceyhan hadibakalım liste yenilenecek:) legaly ikiz oglan :) yandınnnn:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::anneadayı::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar::nazar:canım arkadaşlarım size çok güzel bir haberim varrrrrr sonucum pozitifffffff inşallah katlanarak güzel devam eder....çok mutluyum inanamıyorum kaç yıllık hasretimiz sona erecek Rabbimin izniyle.sizler içinde dua edicem canım arkadaşlarım çeken bilir özellikle bu yolla bebeklerine kavuşmak için uğraşan bütün burdaki canım arkadaşlarıma Rabbim en kısa zamanda onlarada naip et Ya Rabbim.aminn aminnn aminnnn.dua edin bana daAllah ım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....darısı sizlerin başına.....

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::anneadayı::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar::nazar:canım arkadaşlarım size çok güzel bir haberim varrrrrr sonucum pozitifffffff inşallah katlanarak güzel devam eder....çok mutluyum inanamıyorum kaç yıllık hasretimiz sona erecek Rabbimin izniyle.sizler içinde dua edicem canım arkadaşlarım çeken bilir özellikle bu yolla bebeklerine kavuşmak için uğraşan bütün burdaki canım arkadaşlarıma Rabbim en kısa zamanda onlarada naip et Ya Rabbim.aminn aminnn aminnnn.dua edin bana daAllah ım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....darısı sizlerin başına.....
Hayirli ugurlu olsun canim benim allahim sagsalim dunyaya getirmek nasip etsin.darisi hepimizin basina insallah....

Hayırlı olsun . Mutlu sağlıklı bir şekilde gelsin neşe getirsin.kendi ömrü de sağlıklı mutlu sürsün. hadi nice yeni bebeklere... Sevgiler

ooo kardelennur hayırlı olsun liste nerdeydi yaaaaa :) olurmu olurmu diodun hadi bakalım inşallah kucagınada alırsın duayı eksiltme hepimize et:)

Hayırlı olsun . Mutlu sağlıklı bir şekilde gelsin neşe getirsin.kendi ömrü de sağlıklı mutlu sürsün. hadi nice yeni bebeklere... Sevgiler

ooo kardelennur hayırlı olsun liste nerdeydi yaaaaa :) olurmu olurmu diodun hadi bakalım inşallah kucagınada alırsın duayı eksiltme hepimize et:)
çok teşekkür ederim hepinize Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.Rabbim hepimize nasip etsin

Arkadaşlar güzel haberlerinize cok sevindim banada moral oluyorsunuz Allah tamamına erdirsin.

Bir sorum olacak doktorum benden sadece utrasyon ve bir tahlil istedi başka doktora gitmeme gerek yokmuş acaba herşey nolmal ve güzel demişti o yüzdenmi başka birşey istemedi. Sizler yumurtalar alınana kadar kaçkez doktora gittiniz

Back
X