Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

canım ablam darısı senin buradaki emek veren arkadaşlarımın başına olsun.inşallah sağlıcakla kucağımıza da almamızı nasip eder Allah ım.Rabbime ne kadar şükretsem azdır.çok mutluyum tarifi imkansız bir duygu bazen diyorum rüyadamıyım?Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Canım Amin diyorum.
Umarım hepimiz 2015 anneleri oluruz.
Ben de şimdi kalçadan iğnemi olup geldim,biraz yakıyor,ama kızın eli hafifti Allahtan.
Ahhhh canım benim ne kadar mutlusundur tahmin edebiliyorum,bu Mutluluğun ikizlerini kucağına aldığında katlanır dilerim canım benim.

Arkadaşlar şimdi doktorumla konuştum benim doktorum mürüde hanım ama o da doğuş hastanesi ile çalışıyormuş . Allah nasip ederse Pazartesi saat 10'da yumurtalar toplanacakmış biran önce günlerimin gelmesini bekliyorum dualarınız benim için cok önemli benide dualarınıza katmayı unutmayın
İnşallah senin de olumlu olur canım,dualarımız seninle.

Canım Amin diyorum.
Umarım hepimiz 2015 anneleri oluruz.
Ben de şimdi kalçadan iğnemi olup geldim,biraz yakıyor,ama kızın eli hafifti Allahtan.
Ahhhh canım benim ne kadar mutlusundur tahmin edebiliyorum,bu Mutluluğun ikizlerini kucağına aldığında katlanır dilerim canım benim.
evet yakıyor iğne ama bebeşler için değer yeterki sağlıcakla gelsinler de...çok şükür Rabbime çok mutluyum....Rabbim sağlıcakla kucığımıza almamızı da nasip eder inşallah...
sizinde pozitiflerinizi de duyunca daha da mutlu olucammm...

Kızlar sürekli takipteyim, Allah herkesin gönlüne göre versin, tümanne adaylarımızında bebişlerini kucaklarına almayı rabbim nasip etsin,
uzun araştırmalar sonucunda firdevs hanım ile karar kıldık eşim ile,
herkes herşeyi çok güzel anlatmışsınız, daha önceden 3 aşılama, 3 tüp bebek denemem rağmen 1 dış gebelik 2 düşük yaptım,

Sırası ile sizden tecribenize dayanarak bir kaç sorum olacak;
1-ben uçağa önceden hiç binmedim, açıkçası korkuyorum bu etkiler mi embiriyoları
2-İşin maddi boyutu ne kadar oluyor ( ona göre biriktirmek istiyorum) maddi durum biraz sıkıntılıyız ;(
3-biz ödemeyi ne zaman yapıyoruz Firdevs hanıma
4-Kıbrısta kaç gün kalıyoruz, eşimin işi dolayısıyla izin alması gerekecek,

Diğer bilgileri arkadaşlar çok güzel açıklamış, bana bu konularda bilgilendirir misiniz,
Hepinizden rabbim razı olsun....

evet yakıyor iğne ama bebeşler için değer yeterki sağlıcakla gelsinler de...çok şükür Rabbime çok mutluyum....Rabbim sağlıcakla kucığımıza almamızı da nasip eder inşallah...
sizinde pozitiflerinizi de duyunca daha da mutlu olucammm...
Değer tabii canım,ben ne badireler atlattım,yine de vazgeçmedim.
İnşallah ben de güzel haberlerimi veririm canım,senin gibi.

Kızlar sürekli takipteyim, Allah herkesin gönlüne göre versin, tümanne adaylarımızında bebişlerini kucaklarına almayı rabbim nasip etsin,
uzun araştırmalar sonucunda firdevs hanım ile karar kıldık eşim ile,
herkes herşeyi çok güzel anlatmışsınız, daha önceden 3 aşılama, 3 tüp bebek denemem rağmen 1 dış gebelik 2 düşük yaptım,

Sırası ile sizden tecribenize dayanarak bir kaç sorum olacak;
1-ben uçağa önceden hiç binmedim, açıkçası korkuyorum bu etkiler mi embiriyoları
2-İşin maddi boyutu ne kadar oluyor ( ona göre biriktirmek istiyorum) maddi durum biraz sıkıntılıyız ;(
3-biz ödemeyi ne zaman yapıyoruz Firdevs hanıma
4-Kıbrısta kaç gün kalıyoruz, eşimin işi dolayısıyla izin alması gerekecek,

Diğer bilgileri arkadaşlar çok güzel açıklamış, bana bu konularda bilgilendirir misiniz,
Hepinizden rabbim razı olsun....
1-)Birgün kalıp gidersen ,ertesi gün uçağa binmekte sakınca olmadığını söylediler
2-)Bana verilen fiyat sadece transfer ücreti 4.700 EUR ,biz bunu tercih ettik.Paket fiyatsa şöyle:6 günlük transfer,iki kişi 6 günlük otel Y.P.konaklama,iki Kişilik uçak Gidiş/dönüş uçak bileti,transfer ücretleri dahil 5.300 EUR denildi bana..Şimdiki fiyatları bilmiyorum aynı mı,sorarsın sen canım.
3-)Ödemeyi transferden önce yaptık biz.
4-)Paket tercih edersen 6 gün kalabiliyorsunuz.Biz izin alamadığımızdan,eşim günübirlik sperm verdi önce,aynı gün döndü.5 gün sonra da eşimle beraber gittik,transferim oldu 11:25'te,1 gün kalıp,ertesi gün döndük canım.
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

Değer tabii canım,ben ne badireler atlattım,yine de vazgeçmedim.
İnşallah ben de güzel haberlerimi veririm canım,senin gibi.
Hadi inşallah ablam hayırlı sonuçlarını görürüz çok meraklıyim en az senin kadar inşallah o pit pitlari duyarsin dünyadaki yasayacagin en güzel olaylardan 1 tanesi ☺

Hadi inşallah ablam hayırlı sonuçlarını görürüz çok meraklıyim en az senin kadar inşallah o pit pitlari duyarsin dünyadaki yasayacagin en güzel olaylardan 1 tanesi ☺
Inşallah ,dilerim bana da Rabbim buradan hamileyim diye yazmayı nasip eder canım..
Dualarınız çok önemli benim için...

kanbar hangi gün tahlil günün
5.gün emriyosumu seninki 3.gün embriyosumu
Tatlım ben bunları yazmıştım,okumadın sanırım.
Test tarihim :1.Şubat.2015
4 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi.
İlk kez 2 hafta izin aldım evdeyim,ilk haftası transferle geçti,kaldı 1 haftam,inşallah pozitif sonucumu alır,işe öyle başlarım...
İşyerindekiler,arkadaşlarım,ailem dört gözle sonucumu bekliyorlar

İlk kez 2 hafta izin aldım evdeyim,ilk haftası transferle geçti,kaldı 1 haftam,inşallah pozitif sonucumu alır,işe öyle başlarım...
Oncelikle amin amin amin, ins hepimiz pozitif sonuclar alip burda hepberaber seviniriz....

Arkadaşlar son iğnemi oldum:KK51: Veeee gece 00:00'da çatlatma iğnemi olucam sabah 13'te ucuyorummmm dualarınızı bekliyorum
Dualarımız seninle,inşallah sen de çok güzel haberlerle geleceksin.

testin pozitif çıkacak tabi ben okumuştum ama kaçıncı gün embriyosu oldugunu hatırlayamadım :)şimdi içinde büyüyorlar acaba kaçız olacak rabbim gönlüne göre versin inşallah pozitifi alacagız...listeler yenilenecek seyhan kardeşim aynı dileklerim senin içinde geçerli ...çatlatma ignesi vurulan bacım bebişleri alda gel bakalım

Hepinize teşekkür ediyorum canlarım Allah razı olsun îçten dualarınız için. Mesajlarınız bana moral oluyor umut oluyor hayırlısı inşallah.hepinize mutlu huzurlu pazarlar diliyor

testin pozitif çıkacak tabi ben okumuştum ama kaçıncı gün embriyosu oldugunu hatırlayamadım :)şimdi içinde büyüyorlar acaba kaçız olacak rabbim gönlüne göre versin inşallah pozitifi alacagız...listeler yenilenecek seyhan kardeşim aynı dileklerim senin içinde geçerli ...çatlatma ignesi vurulan bacım bebişleri alda gel bakalım
Tuana inşallah canım,ne güzel moral vermişsin...
İnşallah içimde büyüyor/büyüyorlardır..
Belirti aramıyorum,pek belirtim de yok ,bel ağrım ve sık wc ye çıkmaktan başka..
Onu da fazla su içmem ve ilaçlara bağlıyorum..
Öyle bir umut dünyası,öyle bir hassas noktadayız ki,ben endişelenip,bu noktaya odaklanmaktansa,ilaçlar ve yiyeceklerime dikkat edip, o günümü mutlu ve huzurlu ailemle geçirmeye gayret ediyorum.
Çünkü doktorlar elinden geleni yaptı,ben de yapıyorum,gerisi Rabb'ime kalmış...
İnşallah eşimle bana akıl,beden,ruh sağlığı yerinde,hayırlı evlatlar nasip eder...

Back
X