- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.641
- 448
İnşallah ,inşallah canım Amin.Yüce Rabbim dualarınizi kabul etsin inşallah....hepinizin güzel haberlerini alicaz inşallah burdan...dualarım sizlerle,hepimizle Ablalarim,kardeşlerim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ,inşallah canım Amin.Yüce Rabbim dualarınizi kabul etsin inşallah....hepinizin güzel haberlerini alicaz inşallah burdan...dualarım sizlerle,hepimizle Ablalarim,kardeşlerim...
Kanbarcım sonunda transferin yapılmış hayırlı olsun inşlh pozitif sonuç alır kucağına alırsın bebişleriniInşallah ,dilerim bana da Rabbim buradan hamileyim diye yazmayı nasip eder canım..
Dualarınız çok önemli benim için...
Amin inşlh canım rabbim seninde kucağını doldurur inşlhInşallah ,dilerim bana da Rabbim buradan hamileyim diye yazmayı nasip eder canım..
Embriyo sayısını sen mi 4 tane olmasını istedin yoksa firdevs hnm mı istedi bende 4 tane isterdim inşlh bana da öyle yaparTuana inşallah canım,ne güzel moral vermişsin...
İnşallah içimde büyüyor/büyüyorlardır..
Belirti aramıyorum,pek belirtim de yok ,bel ağrım ve sık wc ye çıkmaktan başka..
Onu da fazla su içmem ve ilaçlara bağlıyorum..
Öyle bir umut dünyası,öyle bir hassas noktadayız ki,ben endişelenip,bu noktaya odaklanmaktansa,ilaçlar ve yiyeceklerime dikkat edip, o günümü mutlu ve huzurlu ailemle geçirmeye gayret ediyorum.
Çünkü doktorlar elinden geleni yaptı,ben de yapıyorum,gerisi Rabb'ime kalmış...
İnşallah eşimle bana akıl,beden,ruh sağlığı yerinde,hayırlı evlatlar nasip eder...
hayır karaca istanbul'da oturuyorum ben.. doktorumun tavsiyesi berk angün.. başarı oranını merak ediyorum.istanbuldaki doktorumla bağlarımız kuvvetli.hatta son tüp bebek denemesini ücretsiz yapacaktı bana.sadece 1800 hastane masrafı istedi. ama ben ümidimi kaybettim ve tüp bebek tedavisinden vazgeçtim.donasyona yöneldim. o da berk beyi önerdi bana arkadaşıymış. hertürlü kolaylığı yaptıracaktı benim
canım benim dr da berk beyi önermişti biraz araştırayım dedim çok fazla bişey bulamadım hakkında firdevs hnm buldum tesadüfen başarılı olduğunu okudum çoğu yerde bende firdevs hnm tamamdır dedim inşlh bende de başarılı olur sen de araştır kalbin bu dr dediğinde hemen git sonuçta yapılan tedavi hep aynı Önemli olan güven hissi cnm bol şanshayır karaca istanbul'da oturuyorum ben.. doktorumun tavsiyesi berk angün.. başarı oranını merak ediyorum.istanbuldaki doktorumla bağlarımız kuvvetli.hatta son tüp bebek denemesini ücretsiz yapacaktı bana.sadece 1800 hastane masrafı istedi. ama ben ümidimi kaybettim ve tüp bebek tedavisinden vazgeçtim.donasyona yöneldim. o da berk beyi önerdi bana arkadaşıymış. hertürlü kolaylığı yaptıracaktı benim için.. ama ya tutmazsa diyekorkuyorum. sonuçta çok maliyetli olaylar. ve her zaman deneyemiyorsun. kararsız kaldım..
Inşallah ,dilerim bana da Rabbim buradan hamileyim diye yazmayı nasip eder canım..
Geçen hafta da ben senin gibiydim,seni çok iyi Anlıyorum,herşey güzel olacak,güzel haberlerini alacağız inşallah canım.Şuan kıprıstayım arkadaşlar ayaklarım yere basmıyor heyecandan
Amin canım yapıldı evet,herşeye rağmen pes etmedim,inşallah Rabbim emeklerimin sonunda eşimle bana pozitifi görmeyi,kalp atışlarını duymayı,sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder,dualarınız çok önemli benim için..Kanbarcım sonunda transferin yapılmış hayırlı olsun inşlh pozitif sonuç alır kucağına alırsın bebişlerini
Firdevs Hanım da öyle uygun buldu,ben de öyle istedim 4 tane olmasını Sevinç.Embriyo sayısını sen mi 4 tane olmasını istedin yoksa firdevs hnm mı istedi bende 4 tane isterdim inşlh bana da öyle yapar
Canım inşallah,öyle zor ve uzun bir bekleyiş ki anlatamam..İnşallah içinden gelen ses doğru çıkar ve ben de 11 yıl sonra anne olurum.![]()
![]()
![]()
Kanbarcım benim içimden bi ses bu sefer sen anne olacaksın diyor canım hadi hayırlısı
![]()
1-)Birgün kalıp gidersen ,ertesi gün uçağa binmekte sakınca olmadığını söylediler
2-)Bana verilen fiyat sadece transfer ücreti 4.700 EUR ,biz bunu tercih ettik.Paket fiyatsa şöyle:6 günlük transfer,iki kişi 6 günlük otel Y.P.konaklama,iki Kişilik uçak Gidiş/dönüş uçak bileti,transfer ücretleri dahil 5.300 EUR denildi bana..Şimdiki fiyatları bilmiyorum aynı mı,sorarsın sen canım.
3-)Ödemeyi transferden önce yaptık biz.
4-)Paket tercih edersen 6 gün kalabiliyorsunuz.Biz izin alamadığımızdan,eşim günübirlik sperm verdi önce,aynı gün döndü.5 gün sonra da eşimle beraber gittik,transferim oldu 11:25'te,1 gün kalıp,ertesi gün döndük canım.
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Canım bende ve eşimde de sorun yok,bir doğal yoldan hamileliğim var,benim ameliyat geçirmem dolayısıyla sonlandırılan,şimdi yaşasa oğlum 10 Yaşında olacaktı,bir de bu ekimde kendi yumurtalarımla denediğim 6 haftalıkken kaybettiğim tüp bebek denemem oldu,artık 3 tüp bebek demesinden yorulduk ve tabii yaşta var bende 45 yaşımdayım,bu yola yöneldik.İnşallah iyi bir fiyat alırsın ve sen de bebeklerine bu yolla kavuşursun,yaşın kaçtı canım?Biraz daha inmiş diye duydum fiyatları, işin açıkçası eşimde de bir sorun yok bende de amma velakin olmuyor, en iyisi firdevs hanımla bir konuşayım, yaza kadar bende günü bir lik işlerde çalışıyorum, parayı denk getirmemiz lazım,,,
bilgilerin için çok sağol Allah gönlünüze göre versin
Doktorun 2 muayenesi paketin içinde ,zaten 2 kontrolde genellikle rahim, transferi yapacak kadar kalınlığa ulaşıyor.Transferin yapılması için en önemli konu,rahmin yeterli kalınlığa ulaşması,ne fazla kalın,ne fazla ince olmaması gerekliymiş.Ama iğne ve ilaçlar bize ait ve kendimiz ayrıca alıyoruz canım.Bütün ilaç protokollerini Firdevs Hanım oradan maille gönderiyor bize , buradaki doktor sadece transfer aşamasında rahim kalınlığının transfer edilecek durumda olup/olmadığına bakıyor canım.Mesela benim ilk gittiğimde adetten sonra ilk rahim ölçümüm 6,5 idi,ikinci gidişimde 9,2 idi ve rahimde 3 çizgiyi gördük,yani transfer için ideal kalınlığa ulaşmıştı.Diğer ilaçlar,herşey oradan Firdevs Hanım tarafından bize gönderiliyor.Hayırlı sonuçlarını alacağız inşallah senin de canım.Sevgiyle kal.Son sorum olacak kızlar.
Firdevs hanım İstanbul da bir doktora ön hazırlık için yollayacak, peki bu doktor ve vereceği iğneler paketin içindemi ? oluyor yoksa iğnelere ve ön hazırlık için gönderdiği doktora ayrı bir ücret verecek miyiz...
Canım bende ve eşimde de sorun yok,bir doğal yoldan hamileliğim var,benim ameliyat geçirmem dolayısıyla sonlandırılan,şimdi yaşasa oğlum 10 Yaşında olacaktı,bir de bu ekimde kendi yumurtalarımla denediğim 6 haftalıkken kaybettiğim tüp bebek denemem oldu,artık 3 tüp bebek demesinden yorulduk ve tabii yaşta var bende 45 yaşımdayım,bu yola yöneldik.İnşallah iyi bir fiyat alırsın ve sen de bebeklerine bu yolla kavuşursun,yaşın kaçtı canım?
Doktorun 2 muayenesi paketin içinde ,zaten 2 kontrolde genellikle rahim, transferi yapacak kadar kalınlığa ulaşıyor.Transferin yapılması için en önemli konu,rahmin yeterli kalınlığa ulaşması,ne fazla kalın,ne fazla ince olmaması gerekliymiş.Ama iğne ve ilaçlar bize ait ve kendimiz ayrıca alıyoruz canım.Bütün ilaç protokollerini Firdevs Hanım oradan maille gönderiyor bize , buradaki doktor sadece transfer aşamasında rahim kalınlığının transfer edilecek durumda olup/olmadığına bakıyor canım.Mesela benim ilk gittiğimde adetten sonra ilk rahim ölçümüm 6,5 idi,ikinci gidişimde 9,2 idi ve rahimde 3 çizgiyi gördük,yani transfer için ideal kalınlığa ulaşmıştı.Diğer ilaçlar,herşey oradan Firdevs Hanım tarafından bize gönderiliyor.Hayırlı sonuçlarını alacağız inşallah senin de canım.Sevgiyle kal.
Canim yaa, bencede tüp bebekle cok fazla sansi zorlamamak lazim. Benim bedenimde co yorulmustuBenim 3 aşılama, 3 de tüp bebek denememize rağmen olmadı, 1 i dış gebelik oldu 2 si de düşük le sonuçlandı, eşim çalışıyor ve önceki borçlarımızın bitmesine de 5 ay gibi süre kaldı, tekrar kredi çekecek yeniden denemeyi düşünüyoruz, 33 yaşındayım 12 senelik evliyim,
İnanın olsunda para da pulda gözüm yok, ama imkanlar kısıtlı tam denk getirmemiz lazım, umutlarımı kaybedip, ümitlerimi yitirmek istemiyorum,
Bilgiler için teşekkür ederim
legacy canim senin ücüzdü degilmi? Bendede üc kese görüldü, kalp atislarinida gördük. Cok mildem bulaniyor. Hic iyi hissetmiyorum. Ben üc tane doguramam ki, üc düsügüm var gecmiste. Burda reduksiyonu 12. haftalik olunca yapiyorlarmis. Kanama alani halen var icerde ama kanamam kesildi. Biraz canim sikildi.Yüce Rabbim dualarınizi kabul etsin inşallah....hepinizin güzel haberlerini alicaz inşallah burdan...dualarım sizlerle,hepimizle Ablalarim,kardeşlerim...
Mrb canım geçmiş olsun.benim de 3 kesesi ama birinde kalp atışı oluşmadi.o yüzden gerek kalmadı şükür...evet türkiyede 12 haftada yapıyor.yaptıracak da iyi bir perinatalog bul.Maslak Acıbadem de Prof ibrahim bildiriciyi araştırmistm.400 muayene ve 4200 işlem ücreti.firdevs hanim da yapıyormuş sanırım oda yaklaşık aynıydı.ama 7.haftada yapabiliyorms.türkiyede daha erken yasak.araştırma hastanelerinde heyet raporuyla işlem uygulanıyor birde sanırım ama yine 12. Hafta falan....bildikleri bunlar canım.Rabbim herseyi gönlüne göre versin inşallah...Canim yaa, bencede tüp bebekle cok fazla sansi zorlamamak lazim. Benim bedenimde co yorulmustu
legacy canim senin ücüzdü degilmi? Bendede üc kese görüldü, kalp atislarinida gördük. Cok mildem bulaniyor. Hic iyi hissetmiyorum. Ben üc tane doguramam ki, üc düsügüm var gecmiste. Burda reduksiyonu 12. haftalik olunca yapiyorlarmis. Kanama alani halen var icerde ama kanamam kesildi. Biraz canim sikildi.
Birde Rabizim herseyin hayırlısı versin inşallah..bana da işlemi yaptıran bir arkadaş verdi burdan bu Prof adını....çoğul gebelikte bulantı vs daha fazla olabilir dedi Dr .kibMrb canım geçmiş olsun.benim de 3 kesesi ama birinde kalp atışı oluşmadi.o yüzden gerek kalmadı şükür...evet türkiyede 12 haftada yapıyor.yaptıracak da iyi bir perinatalog bul.Maslak Acıbadem de Prof ibrahim bildiriciyi araştırmistm.400 muayene ve 4200 işlem ücreti.firdevs hanim da yapıyormuş sanırım oda yaklaşık aynıydı.ama 7.haftada yapabiliyorms.türkiyede daha erken yasak.araştırma hastanelerinde heyet raporuyla işlem uygulanıyor birde sanırım ama yine 12. Hafta falan....bildikleri bunlar canım.Rabbim herseyi gönlüne göre versin inşallah...
Herkese selam canlarım,Kanbarciğim tez zamanda inş hayırlı haberlerini alırız...İnşallah ,inşallah canım Amin.
Hangi konuda olursa olsun yardımcı olmaya çalışırım canım,bu beni çok mutlu ediyor.Benim 3 aşılama, 3 de tüp bebek denememize rağmen olmadı, 1 i dış gebelik oldu 2 si de düşük le sonuçlandı, eşim çalışıyor ve önceki borçlarımızın bitmesine de 5 ay gibi süre kaldı, tekrar kredi çekecek yeniden denemeyi düşünüyoruz, 33 yaşındayım 12 senelik evliyim,
İnanın olsunda para da pulda gözüm yok, ama imkanlar kısıtlı tam denk getirmemiz lazım, umutlarımı kaybedip, ümitlerimi yitirmek istemiyorum,
Bilgiler için teşekkür ederim