Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin amin canim...İnşallah Seyhancım Allah gönlüne göre versin
Amin Amin amin canım inşallah...Canım inşlh senden de giden diğer arkadaşlardan da hayırlı haberler alırız bizlerde sizlerin mutluluğunuza ortak oluruz burdan![]()
Bence çekinme , ben Öncesinde de hep iletişim içindeydim,kafama ne takılırsa sordum,Allah razı olsun hepsini de sıkılmadan,üşenmeden cevapladılar,hakları ödenmez çok sabırlılar...Kızlar ocak ayı bitti sayılır 3 ayım kaldı firdevs hnm umuduma yolculuğuma allahım su gibi geçer şu günler dr sormak istediğim bir kaç şey var ama 1 ay kala başlarım sormaya irem hnm da sorabilirim gerçi şimdiden sıkmayayım onları dimi neyse allah yardımcımız olsun
Ben artık karnımda elimi gezdiriyorum,elimi pek hissetmiyorum,iğne olmaktan canım...Ben de çok sık wc ye gidiyorum,geçen anneme dedim şu koltukların yanına salona bir koltuk/wc mi yaptırsam diye Korkma sonuçta bebeklerimi kucağımıza almak var ya onlar için her sıkıntıya değer,helal olsun bebişlerimize Çekilen her sıkıntı...Arkadaşlar benim karnım cok hassalaştı normalmi bu kaşırken bile acıyor birde neredeyse tuvalette yatacağım 10'dakkada bir bıkkınlık geldi artık.zaman geçmiyor artık transferden sonrada böyle sğrım olacakmı korkmaya başladım![]()
Seyhancım inşallah canım,inşallah..Kızlar son 2 gün inş güzel pozitif sonuclar alırız.....
Âmin,amin,amin canım arkadaşımsevgili arkadasim bende sizi biraz zor buldum ama bulduguma sevindim en ufak bir yardimimiz olduysa ne mutlu bana oglum masallah Tatli ama bir o kadarda yaramaz butun gun yurutecle yardiriyor tabi bende pesinde kosturuyorum ama bir gülüs atiyo bir öpüyor yorgunluk falan kalmiyor rabbim sanada isteyen herkese de versin evlat baska sey
İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız .İyiyim çok iyiyim foruma pek giremiyorum artık ofis biraz kalabalıklaştıbir ay daha bekleyelim dedi burada takip eden doktorum süremin dolması ve adetimin hayırlısıyla gelişini bekliyorum (bu arada transferden sonra epeyce adetim gelmemişti ilaçla geldi malum sonrada kist oluşmuş ) bakalım Rabbim nezaman vereceğini bilir kısmetten ötesi yok bizde o ballı lokmaların tadını alıcaz eminim
![]()
bu arada bir doktorun bugün okuduğum tavsiyesi çok hoşuma gitti
Herkese yaşadıklarınızı anlatmayın bu gereksiz strese yol açar yazmış (bu benim gibi ağzı pek durmayanlara kimse yanlış anlamasın)
18 – [Min eyyi şey’in halakah(halakahu)] مِنْ أَيِّ شَيْءٍ خَلَقَهُ
19 – [Min nutfeh(nutfetin), halakahu fe kadderah(kadderahu)] مِن نُّطْفَةٍ خَلَقَهُ فَقَدَّرَهُ
20 – [Summes sebîle yesserah] ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ
Yukarıda orjinali ve latin alfabesiyle okunuşunu verdiğimiz Abese suresinin 18-20 nci ayetlerinin Türkçe meali ise şu şekildedir;
18. Allah onu neden yarattı?
19. Bir nutfeden (spermadan) yarattı da ona şekil verdi.
20. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.
![]()
Zaten irem hmn saolsun kafanıza takılan bişey olursa sormak öğrenmek istediğiniz varsa her zaman arayabilirsiniz demişti benim sorum da şu histereskopi canım ya geçen baktım olduğum tarihe iki sene olmuş ben bir sene sanıyodum yani bundan kaçış yok olucam da ne zaman olmalıyım olur olmaz tupe başlanıyormu ki çünki ilkini yaptırdım iki ay sonra gel demişti dr
Amin Amin amin canım inşallah...
Bence çekinme , ben Öncesinde de hep iletişim içindeydim,kafama ne takılırsa sordum,Allah razı olsun hepsini de sıkılmadan,üşenmeden cevapladılar,hakları ödenmez çok sabırlılar...
Ben artık karnımda elimi gezdiriyorum,elimi pek hissetmiyorum,iğne olmaktan canım...Ben de çok sık wc ye gidiyorum,geçen anneme dedim şu koltukların yanına salona bir koltuk/wc mi yaptırsam diye Korkma sonuçta bebeklerimi kucağımıza almak var ya onlar için her sıkıntıya değer,helal olsun bebişlerimize Çekilen her sıkıntı...Çünkü bildiğim tekbirşey varsa,o da kucağıma aldığımda gözlerime baktığında biliyorum ki hepsini unutacağım bu sıkıntılı günlerin.
Seyhancım inşallah canım,inşallah..![]()
canım hiç korkma histereskopiden iyi bir doktora yaptır bu da çok önemli biir sıkıntı görürse aynı zamana tedavini yapsın.benim histereskopi çekildi 6 hafta ilaç kullandım adetle başladık tedaviye.şansı artırıyor rahmi canlandırıyor.Zaten irem hmn saolsun kafanıza takılan bişey olursa sormak öğrenmek istediğiniz varsa her zaman arayabilirsiniz demişti benim sorum da şu histereskopi canım ya geçen baktım olduğum tarihe iki sene olmuş ben bir sene sanıyodum yani bundan kaçış yok olucam da ne zaman olmalıyım olur olmaz tupe başlanıyormu ki çünki ilkini yaptırdım iki ay sonra gel demişti dr
. Verdiğin bilgi için saol cnm ben mayısta gitmeyi istediğime göre mart sonu nisan başı gibi histereskopi yaptırmalıyım o zaman. Çok iyi dr yapması gerektiğini biliyorum ilkini benim prof dr yapmıştı amerikan hst bu sefer takibi yapıcak olan ali beye mi yaptırsam sen hangi dr yaptırmiştın kardelennurcanım hiç korkma histereskopiden iyi bir doktora yaptır bu da çok önemli biir sıkıntı görürse aynı zamana tedavini yapsın.benim histereskopi çekildi 6 hafta ilaç kullandım adetle başladık tedaviye.şansı artırıyor rahmi canlandırıyor.
Şahane düşünmüşsün,hadi sen de al gel oğluşlarını cemzumra,güzel haberlerini bekliyoruz.Arkadaşlarım ben yarın akşam 10'da kıprısa gidiyorum Sabah'ta 10'da oğluşlarımla buluşacağım înşallah buluşmaya gîtmeden önce abdestimi alıp güzelcee okuyacağım sonrada oğluşlarımla nekadar değer verdîklerimi anlasınlar diye güzelcee süsleneceğîmBirde onlar için patik alacağım minik minik maviş maviş belki annelerinin onları nekadar cok özlemle emekle beklediğini anlarla
Bana önceki tüp bebek doktorum histereskopinin 2 sene de bir yapılmasının yeterli olduğunu,bu işlemin her sene yapılmasına gerek olmadığını söylemişti sevincim,iyi bir araştır bence,Firdevs Hanım da kabul etti beni 2 senelik histerskobimi,yeterli,gerek yok dedi.Zaten irem hmn saolsun kafanıza takılan bişey olursa sormak öğrenmek istediğiniz varsa her zaman arayabilirsiniz demişti benim sorum da şu histereskopi canım ya geçen baktım olduğum tarihe iki sene olmuş ben bir sene sanıyodum yani bundan kaçış yok olucam da ne zaman olmalıyım olur olmaz tupe başlanıyormu ki çünki ilkini yaptırdım iki ay sonra gel demişti dr