Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Canım nerden katılıyorsun. İstanbul ise Firdevs Hanım'ın tavsiye ettiği Ali bey var. Benim İstanbul daki doktorumda gayet iyi. Ben Ali beye gitmedim.
Canım nerden katılıyorsun. İstanbul ise Firdevs Hanım'ın tavsiye ettiği Ali bey var. Benim İstanbul daki doktorumda gayet iyi. Ben Ali beye gitmedim.

bende istanbuldayım canım senin doktorun hangisiydi , acaba tedaviye başlarken ali beye mi çektirsem rahim filmini ücretleri biliyormusun

Çok teşekkür ederim Fisay'cım seni burada görmek beni çok mutlu etti.İnşallah senin de hayırlısıyla hamile haberini buradan alır,Topiğimize de seni hamile diye yazarız Haziran ayında.
Evet göbekten kan pıhtılaşma Önleyici iğne verdi,12 haftaya kadar kullandım ben de.
Artık göbeğim ödem yaptığında koldan olmaya başladım son bir ay,olsun anne olma Uğruna katlandık hepsine.
Göbekten kendim yapıyordum ama koldan hastanede hemşirelere yaptırdım.
sağ ol kanbarcım inşallah bende görürüm sizin gibi bu mutlu günleri allah isteyen herkese göstersin inşallah , okumaya başlıyacağım meryem suresini ama sizin dualarınızda önemli derler ya hamilelerin duası kabul olurmuş sizde bizim için dua edin canım

Merhaba güzel anneler :anneadayı: uzun süredir nete girmiyodum :KK52: ama bu arada gittim aldım geldim bebeleri :KK46::KK46:7 nisanda transferim yapıldı bu 3. denememdi yine olduda bitti masallah diye döndüm :anneadayı: :nazar: beklemedeyim bilgilerinize :KK37:
inşallah herşey gönlünce olur güzel haberler alırız senden hamileler çoğaldıkça bize de umut oluyor çünkü

Canım Fındıkzade de Radyotom var,ben oradan çok men memnun kalmıştım,Bakırköy de de var.
bir de Şişli Memorial Hastanesinden çok memnun herkes,bir sorun varsa hemen tesbit ediyorlarmış.
kanbarcım bu yazdığın yerlerin fiyatlarını biliyor musun

bende istanbuldayım canım senin doktorun hangisiydi , acaba tedaviye başlarken ali beye mi çektirsem rahim filmini ücretleri biliyormusun
Fisaycım Ali Bey Acıbadem Aile Hastanesinden ayrıldı,kendi muayenehanesini ve tüp bebek merkezini açtı.
Adresi:Metroport Busidence Kat:3 Da:303 Bahçelievler/İst.
Telefonları:0212. 441 4 111
0534 974 37 37/Labaratuvar ve NST hizmeti mevcut.
Eski çalıştığı hastaneye de çok yakın.

sağ ol kanbarcım inşallah bende görürüm sizin gibi bu mutlu günleri allah isteyen herkese göstersin inşallah , okumaya başlıyacağım meryem suresini ama sizin dualarınızda önemli derler ya hamilelerin duası kabul olurmuş sizde bizim için dua edin canım
Amin inşallah Fisay'cım,ben hepimize okuyorum.Meryem Suresi okuyup ta hamile kalmayan görmedim çevremde,inşallah sen de başla bir an önce,sen de kalacaksın,hikmeti çok büyük bir dua.

Fisaycım Ali Bey Acıbadem Aile Hastanesinden ayrıldı,kendi muayenehanesini ve tüp bebek merkezini açtı.
Adresi:Metroport Busidence Kat:3 Da:303 Bahçelievler/İst.
Telefonları:0212. 441 4 111
0534 974 37 37/Labaratuvar ve NST hizmeti mevcut.
Eski çalıştığı hastaneye de çok yakın.
sağ ol canım muhtemelen tedaviye başlayınca bende ali beyle devam edicem anladığım kadarıyla firdevs hanımla iletişimleri iyi

sağ ol canım muhtemelen tedaviye başlayınca bende ali beyle devam edicem anladığım kadarıyla firdevs hanımla iletişimleri iyi
Evet ayrıca Ali Beyin ben ve eşimle de mükemmel bir iletişimimiz var,harika bir doktor,çok rahatlatıyor,çok bilgili ve gereken herşeyi yapıyor.Sorulan her soruya içtenlikle cevap veriyor,samimi,içten ve sıcakkanlı.Ben eşimle sanki doktora gider gibi değil,can dostumuza gider gibi gidiyoruz muayeneye.

Nihayet balon çıkartıldı. Rahmim şu anda gayet iyi görünüyor. Umarım tekrar yapışmaz. Ikinci reglden sonra bir terslik olmaz ise Kıbrıstayım.

mrb kızlar yeni gelenler yeni gelişmeler olmuş test tarihi bekleyenlerde var hadi bakalım listeler yenilenecek kanbar özlem nasılsınız ben dün doktora gittim maşallah iyiymiş ogluşum 24 bitecek yarın 25 haftalık olacagız inşallah kucagımızada alırız dua bekliyoruz herkes birbirinden

mrb kızlar yeni gelenler yeni gelişmeler olmuş test tarihi bekleyenlerde var hadi bakalım listeler yenilenecek kanbar özlem nasılsınız ben dün doktora gittim maşallah iyiymiş ogluşum 24 bitecek yarın 25 haftalık olacagız inşallah kucagımızada alırız dua bekliyoruz herkes birbirinden
Tuanacım merhaba,ne güzel seninki 25 haftalık oldu bile maşallah,doğuma az kaldı,heyecan dorukta.açoğu gitti azı kaldı senin,Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.Bizim de bu Cuma 16.haftaya giriyoruz,yarın doktor kontrolümüz var.Allah bana da ,hamile olan Arkadaşlarıma da 9 ayın sonunda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin,Amin.

Kızlar 7 nisanda transfrrim yapılmıştı az öne wc ye gittim oda neee pembe bişiyler geliyor nedir bu şimdi yaaa bi akıl verin doktorlara mesaj attım cevap yok deliriyim die bekliolar sanırım :KK53::anneadayı:

Kızlar 7 nisanda transfrrim yapılmıştı az öne wc ye gittim oda neee pembe bişiyler geliyor nedir bu şimdi yaaa bi akıl verin doktorlara mesaj attım cevap yok deliriyim die bekliolar sanırım :KK53::anneadayı:
Geçmiş olsun canım. Pembe gelen akıntı devam ediyor mu. Pruluton depot iğneni en son hangi gün yapmıştın. Sen yinede doktorunu ara.

Back
X