Kızlar önemli bir duyuru yapmam lazım sizlere.Daha doğrusu çok yeni ve önemli bir gelişmeden haberdar etmem lazım hepinizi,bunu bu topiğin kurucusu olarak yapmak benim için görevdir.
Biliyorsunuz ki sayesinde ilk denemede ikizlere hamile olan ben,Kardelennur,oğluşlarına hamile kalan Özlemts,Tuana ve birçok arkadaşım Firdevs Uğuz Tip Doktorumuzun uğurlu elleriyle ve vesilesiyle,Rabbimin de yardımı ve ol demesiyle,anne olmak için gün sayıyoruz.
Firdevs Hanım biliyorsunuz ki bugüne kadar Doğuş Tüp Bebek Merkezinde hizmet vermekteydi.Ancak yeni bir gelişme kendileri tüm ekip olarak Hit'in ilk çalıştığı Magusa'daki hastanede hizmet vermeye başlamışlar.Eski hastanede biliyorsunuz 2 ayrı ekip vardı,biri Firdevs Hanım ve ekibi,diğeri ise hastanenin sahibi olan diğer ekip.Firdevs Hanım artık Doğuş Tüp Bebek Merkezinde değil,orada artık sadece diğer doktor var.
Bu nedenle bizler Firdevs Uğuz Tipin hastası olduğumuzdan,yani hali hazırda tedaviye başlayanlar ve başlayacak olanlar Hitin ilk başladığı hastane olan Mağusadaki hastanede tedaviye devam edecekler.
Kızlar hastane eğer araştırdıysanız bilirsiniz,çok çok ileri teknoloji embriyoloji laboratuvarına sahip ve eski hastaneyle mukayese edilmeyecek kadar donanımlı.Bu nedenle sakın üzülmeyin,çünkü çok şanslısınız yeni hastane eskisinden kat kat iyi,transferden sonra transfere ait embriolarla ilgili rapor da alabiliyorsunuz artık.Eminim zaten başarı oranları oldukça iyi olan doktorumuz,burada başarı oranlarını daha da artıracaktır.
Web sitesi birkaç güne açılacak,telefonları vs.İrem Hanım'dan alıp ben de sizler için burada yayınlayacağım hiç merak etmeyin.
Şimdilik iletişim kurmak isteyenler Firdevs Hanım'ın Hasta Koordinatörü İrem Hanım'ın 0533 874 00 74 nolu cep telefonundan ve whats uptan iletişim kurabilirler.
Hepiniz adına ,yani tedavidekiler ve tedaviye yeni başlayacak olanlar adına inanın ben de çok sevindim.
İnşallah hepinizi bı topiğe tek tek anne yazacağız canlarım.
Hepiniz adına hayırlı olsun yeni hastane.