ıyı yolculuklar guzel haberlerını beklıyoruzSlm ablalarım yarın yolcuyum dualarınızı bekliyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı yolculuklar guzel haberlerını beklıyoruzSlm ablalarım yarın yolcuyum dualarınızı bekliyorum...
Gozunaydin canım Rabbim sonunu getirdin ins,bizde de ayni sorun vardi ve kismetse Firdevs Hanima gideceğiz bi aksilik cikmazsa ve nasip olursa 2 hafta sonra...bu arada bebekler ikiz yada ucuz mu dersin :))Merhaba Arkadaşlar ; 12. gün gebelik testim 1.189 çıktı. Umarım bundan sonra her şey yolunda gider.
Bugün sıkıntılı ve zorlu bir süreci atlattım ama bugünden sonra tempolu yeni bir döneme giriyorum. Bu sayfa ve sizlerin yazdıkları bana çok şey öğretti , en azından bu dünyada tek olmadığımı ; bu sıkıntının sadece bize değil çoğunluğun başında olduğunu anladım. Yazdığımı yanlış anlamayın lütfen ; eşimin azosperm olduğunu öğrendiğimde neden bizim başımıza geldiğini defalarca sorguladım ama yalnız değilmişiz ki...
Hit 'e ve ekibine sonsuz teşekkürler. Bu süreçte sorularımı sıkılmadan cevapladılar ; her detayla ilgilendiler.
Allah Hepimize Anne olmayı göstersin inşallah.
Canim iyi yolculuklar,hayırla git gel..güzel haberlerini bekliyoruz. ..ıyı yolculuklar guzel haberlerını beklıyoruz
Smile Life hoş geldin aramıza.Senin satırlarını okurken şöyle bir geçmişe gittim ve sende kendimi gördüm.
Aynı senin gibi bu konuyla ilgili topikleri sessiz ve uzun zaman incelemiş,kesin kararımı verince,paylaşmıştım topikte.Sonra Firdevs Hanımda karar kılınca kendi topiğimizi açmış,bize ve bizden sonra gelenlere faydalı olması için paylaşımda bulunmaya başlamıştım.
Ayrıca bu topiğin senin için faydalı olması beni çok mutlu etti.Ben de bu topikler sayesinde karar vermiştim bu yola girmeye eşimle ve şimdi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 4 aylık ikizlerime hamileyim.Bu yüzden topiğimi hamile olmama rağmen bırakmıyorum,yazmaya devam ediyorum ki,anne olmak isteyenlere faydalı olayım paylaşımlarımla ve topikteki tüm arkadaşlarım da aynı şekilde.
İNŞALLAH duama seni de kattım,sen de ilk denemende hamile kalır,annelik duygusunu tadarsın,bunu tüm kalbimle diliyorum.Seni en iyi ben anlarım,ve benim gibi şu an hamile anne adayları anlar,neler yaşadığını,neler hissettiğini,içinde kopan fırtınaları,anne olma özlemini...Sadece inan ve dua et,tedavinin takipçisi ol,gerisini RABBİMİZE bırak,o sesimizi mutlaka duyuyor.
Seni ve güzel gelişmelerini takip ediyor olacağım,hertürlü soruyu buradan da özelden de sorabilirsin bana,seve seve cevaplarım.
Sperm donasyonu pazartesi yumurta toplanacakbenım kesınlestı,pazar sabah 8:50 uçağı.senın kesınlestimi.bide yumurta donasyonumuydu,sperm mı.
benimde yarın toplanacak gerçek ismin ne bide saat kaçta.benim 12 deSperm donasyonu pazartesi yumurta toplanacak
Ececimx merhaba.Bu konuyu önce sen kabullenmelisin ve eşini de razı etmelisin.Çünkü benim eşim de birkaç sene öncesine kadar bu konuyu açtırmıyordu bile.Ama ben araştıra araştıra,bilgi toplayarak,bu topiklerde tecrübelerinden yararlandığım annelerle paylaşımda bulunarak,önce kendim kabullendim,eşime de etraflıca bilgi birikimimi aktarınca neden olmasın ki dedi ve biz de şükür ki bu yola girdik.Arkadaşlar Merhabalar benim merak ettiğim bir konu var biz aslında eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorduk ama eşimin kafası okadar karisikki herhangi vazgeçti geçecek gibiydi dün akşam konuştuk ve kararının olumsuz olduğunu bana birsekilde belirtti korkusunun neden dolayı olduğunu sorduğumda benden sperm alınacak senden yumurta ve bunlar dollenip pgt işlemine gidicek yani x ve y ler ayristirilacak bize y leri verip x leride başka birine vermiycekleri ne malum güven sorunu yaşıyoruz çok canım sıkıldı kibrisa pek guvenmiyorum dedi birde dinen caiz değil dedi biz cinsiyet tayini yaptiricaz Susup kaldım hiç birşey diyemedim biri bana yardımcı olsun lutfen
Britian canım çok sevindim,ikiz gibi görünüyor senin de benim gibi,benim 11.gün test sonucum:1.024 idi.Ama önemli olan katlama oranı,2 günde bir 2,5 ila 3 katı değerlerin artıyorsa kesin ikiz/veya çoğul.Benim 2,5 katından fazla artıyordu.İnşallah Rabbim kabine göre versin.Merhaba Arkadaşlar ; 12. gün gebelik testim 1.189 çıktı. Umarım bundan sonra her şey yolunda gider.
Bugün sıkıntılı ve zorlu bir süreci atlattım ama bugünden sonra tempolu yeni bir döneme giriyorum. Bu sayfa ve sizlerin yazdıkları bana çok şey öğretti , en azından bu dünyada tek olmadığımı ; bu sıkıntının sadece bize değil çoğunluğun başında olduğunu anladım. Yazdığımı yanlış anlamayın lütfen ; eşimin azosperm olduğunu öğrendiğimde neden bizim başımıza geldiğini defalarca sorguladım ama yalnız değilmişiz ki...
Hit 'e ve ekibine sonsuz teşekkürler. Bu süreçte sorularımı sıkılmadan cevapladılar ; her detayla ilgilendiler.
Allah Hepimize Anne olmayı göstersin inşallah.
Amin canım inşallah hepimiz cennet kokulu meleklerimizi yakında sağlıkla kucaklarımıza alıp,doya doya koklayacağız.kanbar sana binlerce kez tesekkurler benimde dualarim seninle bu yoldaki herkesle. Kalbim sizlerinkiyle beraber.Bizi bizden baska kimse anlamiyor malesef .Bir an olsun ben olsaydim ?...diye sorsalar kendilerine anlayacaklar. İnsallah bebislerini buyuk mutlulukla kucagina alacaksin. Cennet kokusunu doyasiya icine cekeceksin .Allah saglikli uzun omurler versin. Hepimiz minik meleklerimizi kucaklayalim .Bana yazdiklarin icin cok mutlu oldum .![]()
slm o korkuyu hepimiz yaşadık bunu ben irem hanıma bile sordum...en son oraya yüzlerce erkek gidiyor ne yapsın lar başkasının spermini birde banada eşimede kan grubunmmuzu bile sormadılar.buda önemli bence insan başkasına bebek veririken yada alırken uyması lazım her açıdan ayrıca böyle bir hata onlar için son olur güveni bozulan bir yere kim giderkiArkadaşlar Merhabalar benim merak ettiğim bir konu var biz aslında eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorduk ama eşimin kafası okadar karisikki herhangi vazgeçti geçecek gibiydi dün akşam konuştuk ve kararının olumsuz olduğunu bana birsekilde belirtti korkusunun neden dolayı olduğunu sorduğumda benden sperm alınacak senden yumurta ve bunlar dollenip pgt işlemine gidicek yani x ve y ler ayristirilacak bize y leri verip x leride başka birine vermiycekleri ne malum güven sorunu yaşıyoruz çok canım sıkıldı kibrisa pek guvenmiyorum dedi birde dinen caiz değil dedi biz cinsiyet tayini yaptiricaz Susup kaldım hiç birşey diyemedim biri bana yardımcı olsun lutfen
Cnm bildigim kadariyla artik yasamda benim opu ve. Transfer yasamda oldufirdevs hanim hangi tarihten itibaren yeni hastanede olacak bilen var mi
kimin telefonu ben numaradan ulamistimKızlar Doktorumuz Firdevs Uğuz Tip'in telefonları aynı.
KIBRIS TÜP BEBEK MERKEZİ
Tel:0533 874 00 74
Web:
www.kibristupbebekmerkezi.com.tr
E-mail:
info@kibristupbebekmerkezi.com.tr