Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım canım,inş güzel haberlerini alacağız..Slm bacılarım bugün transferim oldu,12 gün sonra test sonucunu bekleyecegız.
Hayirlisi olsun insallah seninde guzel haberlerini alacagizSlm bacılarım bugün transferim oldu,12 gün sonra test sonucunu bekleyecegız.
Günaydın Smile, Cyclo Progynova herkeste farklı durumlar yaratabiliyor. Ilk defa mı kullandın, yaşın kaç, histereskopi oldun mu, daha önceki adet düzenin nasıldı.Gunaydin sayfanin melekleri .... doktorum bana gecen ay Cyclo-Progynova basladi adetin 5.gunu . 16. drajede kanama oldum eyvah dedim yine adet oluyorum .Hemen doktoruma ulastim. Cevap: endise etmeyin onlar lekelenme reg ndegilsiniz ilaci kesmeyin lutfen. İlac bittikten sonra 4 .gun regl olursunuz. Evet o lekelenmeler 4.gune kadar devam etti .Gecen ay cok normal regl olmustum. Fakat 4 .gunden itibaren her lavaboya gittigimde regl olmusum gibi kanama oldu. Lavodan cikinca devam eden birsey yok ve bu sekilde devam etti . dolayisiyla bende reglmiyim degilmiyim anlamadim ve endiselendim. İrem hanimin soylemesine gore 1 gunde olsaniz regl olmussunuz demektir .Bu durumu yasayan var mi?
Tekrar Hoşgeldin Sevinç, her şey yolundadır umarım.Cok ozlemisim sizleri
Hosbuldum canim aslinda hep aklimdaydiniz bir turlu firsat bulup yazamadim.5 ay once donasyona karar vermistik nasil gececek gunler diyordum cok sukur haziranda basliyoruz.Burdan tum kadinlarin anneler gununu kutluyorum.Cocugu olsun olmasin butun kadinlarin icinde o kutsal duygu vardir.Allah tum evlat isteyenlerin dualarini kabul etsin.Kucaklarini doldursun insallah.Tekrar Hoşgeldin Sevinç, her şey yolundadır umarım.
hem begendim hem katiliyorum bu guzel mesajaAnne olanların, anne adayı olanların ve bu yolda olan bütün arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun....
ben bu ilaci ilk defa kullandim. yasim 37 daha once regl normaldi her ay .Tuplerim alindi benim . ameliyattan sonra olmam gereken zamanda regl olmadim ama oldugum zaman gayet normaldi bu ilaci kullaninca boyle oldu .Günaydın Smile, Cyclo Progynova herkeste farklı durumlar yaratabiliyor. Ilk defa mı kullandın, yaşın kaç, histereskopi oldun mu, daha önceki adet düzenin nasıldı.
Bende Aralık Ay'ından buyana kullanıyorum. Histereskopi Olduğum zaman verilmişti. İlk ay senin gibi ara kanamam oldu. Sonraki ay normal, daha sonrakiler çok az. Nisan Ayında çok az kanama geçirdim ve yeniden histereskopi oldum. Yine ara kanamalarım oldu. Bu ilacı kullandığımdan buyana en fazla olan şikayetim ayak ağrılarım. Aşırı şişkinlik var vucüdumda.
Hayirlisi olsun Rabbim hepimize ve tum isteyenlere annelik sevgisini taddirsin. Haziran kafilesinde bizde varizHosbuldum canim aslinda hep aklimdaydiniz bir turlu firsat bulup yazamadim.5 ay once donasyona karar vermistik nasil gececek gunler diyordum cok sukur haziranda basliyoruz.Burdan tum kadinlarin anneler gununu kutluyorum.Cocugu olsun olmasin butun kadinlarin icinde o kutsal duygu vardir.Allah tum evlat isteyenlerin dualarini kabul etsin.Kucaklarini doldursun insallah.
Tskrlr.hepimize hayirli olsun haziran kafilesi bol sans.:))Hayirlisi olsun Rabbim hepimize ve tum isteyenlere annelik sevgisini taddirsin. Haziran kafilesinde bizde variz![]()
hayırlısı canım,inş herşey çok güzel olur,bol şans diliyorum..Hosbuldum canim aslinda hep aklimdaydiniz bir turlu firsat bulup yazamadim.5 ay once donasyona karar vermistik nasil gececek gunler diyordum cok sukur haziranda basliyoruz.Burdan tum kadinlarin anneler gununu kutluyorum.Cocugu olsun olmasin butun kadinlarin icinde o kutsal duygu vardir.Allah tum evlat isteyenlerin dualarini kabul etsin.Kucaklarini doldursun insallah.