Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

mrb kızlar yeni anne adayları olmuş kanama bendede oldu 35 gün sürdü öldüm öldüm dirildim günde iki ayrı doktora bile gittim biliolar zaten kese kenarı düzenliyse söylüyorlar...inşallah seninde kanaman geçer..birde test tarihi bekleyen bacımız var yeni transfer burda müjdenin yankılanacagı anı bekliyoruz duayla...bacılarım aklımıza geldikçe dua edelim belki birimizinki kabul olur....
Tuanacim biliyorum senin cinsiyet secimiydi kac kizin var cnm

unnamed (33).webp
unnamed (34).webp
unnamed (32).webp
unnamed (33).webp
unnamed (34).webp
unnamed (32).webp

merhaba arkadaşlar yumurta donasyonu için dr.firdevs hanıma gitmeyi düşünüyorum, deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Kizlar banada yardim edin.yumurta donasyonu yaptiracagim.dr firdevs hanim da karar kıldim. ama gidip görüşme şansım oolmadı teşekkürler

Kizlar banada yardim edin.yumurta donasyonu yaptiracagim.dr firdevs hanim da karar kıldim. ama gidip görüşme şansım oolmadı teşekkürler

Dilerim hepimiz bir sonraki anneler gününü çocuklarımızla kutlarız.
Tedaviye başlayacak olanlara hayırlı tedaviler,test tarihini bekleyenlere pozitif sonuçlar diliyorum.

Canım hayırlı olsun,inşallah sen de anne olursun bu vesileyle.
Tavsiyem bu topiği baştan sona oku,aklındaki tüm soruların cevabını bu topikte bulacaksın.Yine de sorun olursa bizlere buradan veya özelden sorabilirsin,seve seve cevaplarız.
Aramıza tekrar hoş geldin.

Back
X