Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaslar merhaba.
Uzun zamandir giremedim.Annemin rahatsisizligi sebebiyle bir suredir annemle ilgilendim.Hamile arkadaslarim nasilsiniz bebisleriniz nasillar.Allah tamamina erdirsin inslh.Kanbarcim sen nasilsin bebislerinin cinsiyeti belli olmustur heralde.Allah bizlerede nasip eder inslh.Bende nasipse haziranda adet olunca basliyoruz tedavi hazirliklarina bugun irem hanimla watsaptan gorustuk transferi hemen bayram sonrasina denk getircez inslh.
Canım annene çok geçmiş olsun.
Tedavin hayırlı olsun.
Belli oldu canım 1 kız,1 erkek.Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 9 ayın sonunda,amin.
Darısı tüm iisteyenlerin başına inşallah.

Canım annene çok geçmiş olsun.
Tedavin hayırlı olsun.
Belli oldu canım 1 kız,1 erkek.Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 9 ayın sonunda,amin.
Darısı tüm iisteyenlerin başına inşallah.
Tesekkurler canim.Cok cok sevindim allah kucagina da almayi nasip etsin insallah.Ne guzel bir prens ve prenses rabbim bizede nasip eder ins.

Kanbarcim haziran adetimin ikinci gunu Ali beyden randevu alip gidicez o gun mu firdevs hanima haber verip donor aramaya baslayacaklar ?

merhaba arkadaşlar yumurta donasyonu için dr.firdevs hanıma gitmeyi düşünüyorum, deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
merhaba canım,hoşgeldin aramıza..ben de burda yeni sayılırım burda ki arkadaşlar çok iyiler hepsi de bildikleri konularda yardımcı oluyorlar,istediğin soruyu genelden de özelden de sorabilirsin..inşallah Allah hepimize yardımcı olur...

ben bu ilaci ilk defa kullandim. yasim 37 daha once regl normaldi her ay .Tuplerim alindi benim . ameliyattan sonra olmam gereken zamanda regl olmadim ama oldugum zaman gayet normaldi bu ilaci kullaninca boyle oldu .
Cyclo-Proygnova da 3 Mg oestradiol bulunuyor. Dana once documenten kontrol japi kullandiysan osterdiol çok az. Doktoruna sor bence. Bende yapışma oluştuğu için reglim çok az olmuştu. O Yüzden ikinci histereskopi oldum 4 ay ara ile.

donasyonda ilk denememiz,normalde iki defa yaptırdık ama olmadı..hayırlısı canım..sen araştırma yapıyorsun sanırım içine sinen aklına yatanı seçersin umarım sen de..
Ben uzun zamandir arastiriyorum.iki tup denemem oldu ilki 8 haftalik kalbi durdu kromozom anomalisi oldugu soylendi.ikincisi negatif.Yumurta ve embriyo kalitesi iyi denildigi halde boyle olunca ben de yumurtalarimla ilgili oldugunu dysunuyorum.Yasta 41 olunca buyuk ihtimal benim yumilerde bir hata veriyor.Eski dr bana baska bir merkezi onermisti ama ben firdevs hanimi istiyorum ve kesin firdevs hnm olacak basaricak biliyorum.

Cyclo-Progynova da 3 Mg ostredioll bulunuyor. Daha önce doğum kontrol hapı kullandiysan içinde östrediol çok az. Doktoruna sor bence. Bende yapışma oluştuğu için reglim çok az olmuştu. O Yüzden ikinci histereskopi oldum 4 ay ara ile.

Tesekkurler canim.Cok cok sevindim allah kucagina da almayi nasip etsin insallah.Ne guzel bir prens ve prenses rabbim bizede nasip eder ins.
Amin inşallah Allah gönlüne göre versin.Hadi hayırlısı olsun bakalım tatlım.Sen de bebişlerini al,gel.

Kanbarcim haziran adetimin ikinci gunu Ali beyden randevu alip gidicez o gun mu firdevs hanima haber verip donor aramaya baslayacaklar ?
Canım benim en son Ekim 2014 te Şişli Memorialde tüp bebek transferim pozitif olmuş,5 haftalıkken kaybetmiştim ve hemen Firdevs Hanıma başvurduk.O da daha yeni tüp bebek denemesi olmuş,üstelik te pozitif olmuş,3 ay ara verelim vücut ilaçlardan arınsın,dinlensin,şansımız azalmasın dedi.26.Kasım.2014 te donör bilgilerim gönderildi.20.Ocak.2015 te transferim oldu.

Back
X