Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Amin ins canim,sizdemi sperm donasyonu yaptirdin?? Bizimkisi öyle de ayni bende senin gibi oldum bulundugum ildeki dr 7- 8 cikar demisti ama dun 2 tane denilince benim de beynimden kaynar sular döküldü ama dedigimiz gibi herseyin hayirlisi sozlerin umut oldu bana cok sagol canim
Yok cnm donasyon degil bizimki kibris bizim kafamiza yatti tatilde yapmis olduk benim 6 yasinda kizim var normal oldu ikinci olmayinca tup bebege karar verdik cnm umudunu hic kaybetme

Yok cnm donasyon degil bizimki kibris bizim kafamiza yatti tatilde yapmis olduk benim 6 yasinda kizim var normal oldu ikinci olmayinca tup bebege karar verdik cnm umudunu hic kaybetme
Allah bagislasin canım ins hersey güzel olur ne diyeyim..görüşürüz yine

Merhaba arkadaşlar Kibristayim,dün yumurtalar toplandi gerci az çıktı ama bu saatten sonra yapabilecegim bisey de yok haliyle moralsizim ama hayirlisi olsun beklemekten baska care yok...
Yumurta sayisina o kadar takilma bence.iki tup denememde 11 ve 12 adet yumurtam toplanmisti ve dr yasima gore cok guzel demisti yasim 41.ama olmadi kaliteli 7 adet embriyo olustugu halde nasip degilmis .Tedaviyle cok az yumurtasi olup gebe kalan cok kadin var.onun icin simdiden strese sokma kendini.

Canım
Yumurta sayisina o kadar takilma bence.iki tup denememde 11 ve 12 adet yumurtam toplanmisti ve dr yasima gore cok guzel demisti yasim 41.ama olmadi kaliteli 7 adet embriyo olustugu halde nasip degilmis .Tedaviyle cok az yumurtasi olup gebe kalan cok kadin var.onun icin simdiden strese sokma kendini.
Canim cok sagol,sözlerin icimi ferahlatti yine de korkuyorum iste hersey nasip kismet iste elsen de bisey gelmiyor inş güzel haberler veririm sizlere diye umut ediyorum. .Allah hepimizin kalbine göre verip bizi bu dertten kurtarsin hayırlı bi sekilde..

Merhaba arkadaşlar Kibristayim,dün yumurtalar toplandi gerci az çıktı ama bu saatten sonra yapabilecegim bisey de yok haliyle moralsizim ama hayirlisi olsun beklemekten baska care yok...
Kaç tane çıktı canım?
Hayırlı olsun,mühim olan adedi değil,kalitesi,inşallah kalitelidirler ve sıkı sıkı tutunurlar annelerine.

Canım
Canim cok sagol,sözlerin icimi ferahlatti yine de korkuyorum iste hersey nasip kismet iste elsen de bisey gelmiyor inş güzel haberler veririm sizlere diye umut ediyorum. .Allah hepimizin kalbine göre verip bizi bu dertten kurtarsin hayırlı bi sekilde..
Amin canim inslh.bebeklerimize kavusuruz hepimiz.Hayirli haberlerini bekliyoruz anne olmaya hazirlan :-)))

Amin canim inslh.bebeklerimize kavusuruz hepimiz.Hayirli haberlerini bekliyoruz anne olmaya hazirlan :-)))
Cok sagol canım icimi ferahlatiyor sozlerin otelde birileriyle tanistim ayni sorundan dolayi gelmisler baska klinige ama ne iki tane mi dedi kizin eşi ondan bisey olmaz gibisinden yorum yapti uzulmedim desem yalan olur ama bu topikte sizlerin yorumlarini okudukca mutlu oluyorum siz beni ferahlatiyorsunuz allah ta sizleri ferahlatsin inş. .

Cok sagol canım icimi ferahlatiyor sozlerin otelde birileriyle tanistim ayni sorundan dolayi gelmisler baska klinige ama ne iki tane mi dedi kizin eşi ondan bisey olmaz gibisinden yorum yapti uzulmedim desem yalan olur ama bu topikte sizlerin yorumlarini okudukca mutlu oluyorum siz beni ferahlatiyorsunuz allah ta sizleri ferahlatsin inş. .
canım benim kimsenin lafına bakma bence,moralini bozma.rabbim büyük,dualarım seninle.insallah hepimiz anne olacağız,rabbim bu güzel duyguyu tattıracak.kaliteleri onemlı.tutunurlar sana inşallah,bende sende topiğimizde herkes anne olacak ben inanıyorum,allahın ıznıyle...

Canim dogal yollardan gebelikte tek bir yumurtayla olmuyor mu her ay kadinlar da on tane mi yumurtluyor sanki.Hem ayni problemi yasayan bir insan nasil boyle moral bozucu yorum yapabiliyor anlamiyorum ya.Arkadasim onemli olan kaliteli saglikli yumurta iste o kadar.SEN RAHAT OL.

Kaç tane çıktı canım?
Hayırlı olsun,mühim olan adedi değil,kalitesi,inşallah kalitelidirler ve sıkı sıkı tutunurlar annelerine.
Ins kanbarcim duani eksik etme ve ins senin d
Kaç tane çıktı canım?
Ins kanbarcim iki tane çıktı Firdevs hanim elinden geleni yapacagini söyledi irem hanimla gorustum embriyolarin iyi oldugunu 5.gün transferi olacagini söyledi yani perşembe günü transferim gerceklesecek..Herseyin hayırlısı bundan böyle. ..

Ins kanbarcim iki tane çıktı Firdevs hanim elinden geleni yapacagini söyledi irem hanimla gorustum embriyolarin iyi oldugunu 5.gün transferi olacagini söyledi yani perşembe günü transferim gerceklesecek..Herseyin hayırlısı bundan böyle. ..
Yumuşlar kaliteli olmasa 5.güne gitmezdi .Hadi bakalım al gel bebişlerimizi dualarmz seninle

5.gün transferi olması önemli,bu çok iyi olmuş,tutunma şansı çok yüksek.Perşembe günü herşey çok güzel geçsin.

İnşallah arkadasim,yarin transfer günü..herseyin hayırlısı inşallah
bu duayı biliyor muydunuz ? BİSMİLLAHİ BİRSİN VEBİLLAHİ NURSUN ESİLANIN ETRAFINDA 70.000 AYETEL KÜRSi DÖNSÜN .YUMUŞLAR HAYIRLISIYLA RAHMİNE TUTUNSUN. ESİLA SÜREKLİ DUA ET . BİSMİLLAHİ BİRSİN VEBİLLAHİ NURSUN ETRAFIMDA 70.000 AYETEL KÜRSİ DÖNSÜN.YUMUŞLARIM TUTUNSUN. BU DUAYI BEN HEP OKURUM SONUNA İSTEĞİNİZİ EKLEYEBİLİRSİNİZ ;) BİRDE NAS SÜRESİ

bu duayı biliyor muydunuz ? BİSMİLLAHİ BİRSİN VEBİLLAHİ NURSUN ESİLANIN ETRAFINDA 70.000 AYETEL KÜRSi DÖNSÜN .YUMUŞLAR HAYIRLISIYLA RAHMİNE TUTUNSUN. ESİLA SÜREKLİ DUA ET . BİSMİLLAHİ BİRSİN VEBİLLAHİ NURSUN ETRAFIMDA 70.000 AYETEL KÜRSİ DÖNSÜN.YUMUŞLARIM TUTUNSUN. BU DUAYI BEN HEP OKURUM SONUNA İSTEĞİNİZİ EKLEYEBİLİRSİNİZ :KK66: BİRDE NAS SÜRESİ
Canım benim teşekkür ederim,Allah gonlunun muradini versin senin de edecegim bu duayi...

Merhaba Kanbar, ben de yeni üyeyim. Firdevs Hanım ve donasyonla ilgili kafamda deli sorular var, özel mesaj ile görüşebilir miyiz?
Esin hoş geldin canım aramıza.
Tabii ki,istediğin soruyu cevaplarım özelden.

Back
X