Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ben ankara da zekai Tahir k.dogum vede elazig devlette iki kere hata uc kere oldum.iki dis gebelik gecirdim ankarada ameliyat.tup baglana Elazığ da Oldu.üzerinde durman gereken iyi bir doktorunu bulmak sadece.bsadece.birazda sans tabi.

ayy kıyamam hemde kız ve erkek aynı anda iki güzel anneliğin tadını çıkartacaksın zor olan şeyler daha güzel zaten umarım bende biran önce aranıza katılırım tedavi sürecin nasıldı zor geçti mi canım
Tedavi süreci en keyiflisi ve en kolayı inan.
Zor olanı hamilelik dönemi.Ama dediğim gibi verdikleri mutluluğun büyüklüğü ve sayılı zaman gelir geçer avuntusu ile katlanılıyor.
Şimdi annemin değerini daha iyi anlıyorum inan.9 ay karnında taşımak bile,hele ki benimkiler ikiz,biri kız ,biri erkek o kadar zor ki...
Son 4 gündür ,dün gece hariç,günde 2 saat uyudum.Karnım çok büyüdüğünden bebekler miğde,bağırsaklar ve rahme inanılmaz baskı yapıyorlar.Miğde ekşime,yanma ve reflü,zorlayan şişkinlik ve kabızlık beni uyutmuyor.Ama dediğim gibi 24. haftaya girdik.Sayılı gün ,çoğu gitti azı kaldı,12 hafta sonra Allah'ın izniyle kızımla,oğlumuzu eşimle sağlıkla kucağımıza alalım,o saniye tüm çektiklerimi unutacağımı biliyorum.O minicik elleri tutup,o boncuk gözlerine bakıp,o mis gibi cennet kokularını içime çektiğimde,hatırladığım tek şey mutluluk duygusu ve şükretmek olacak.
İnşallah sen de hamile olup,sağlıkla da bebeğini kucağına alırsın.

kızlar birde benim merak ettiğimbir konu var yumurtasını alacağınız donörü neye göre seçyosunuz nasıl karar veriliyor size seçme şansı veriliyor mu? tedavi süreci nasıl oluyor bnm bunları blmem lazm kendimi duruma hazırlarken bunlarıda öğrenmeye ihtiyacım var diye düşünüyorum
Canım bu topiği baştan sona oku.
Tüm sorularının cevabını eksiksiz bulacaksın.
Kısaca:Sen ve eşinin boydan ve yakın çekim yüz fotoğrafınızı,kan gruplarınızı,boy ve kilonuzu,yaşınızı,eğitim durumunuzu yazıp gönderiyorsunuz Firdevs Hanıma.
Onlar da bu bilgiler ışığında size en benzer , en uygun 2 donör bilgisini size gönderiyorlar.
Bu bilgilerin içinde donörün yaşı,kilosu,boyu,saç-göz ve ten rengi,kan grubu,eğitim durumu,mesleği,evli mi bekar mı,evliysek kaç cocuğu var,cinsiyetleri ile ilgili bilgiler ve tüm kan ,genetik testlerinin yapıldığı ve sağlıklı olduğu bilgisi size gönderiliyor,eşinle birlikte seçim yapıp Firdevs Hanıma bildiriyorsunuz ve o donör ve sizin eş zamanlı tedaviniz başlamış oluyor.
Türk ya da Yabancı uyruklu donör seçimi sizin seçiminize bağlı oluyor.

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
31 kişiyiz,17 annemiz hamile çok şükür:anneadayı::nazar::KK46:, 6 tane ikizimiz var:anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar:,darısı hepinizin başına...:nazar:
:nazar:Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek:anneadayı::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)Haz.15-22 haftalık Bebeklerini kaybetti,:KK43:en kısa zamanda anne olacağına inanıyoruz.Dualarımız seninle.:KK200:
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek:anneadayı::nazar:
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek:anneadayı::nazar::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile/Bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı::nazar:
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile :anneadayı::nazar:
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar:
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi/Haziran'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile:anneadayı: :nazar:
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  29. İncikul/Elazığ/37 yaş/7 tüp bebek denemesi/ilk yumurta donasyonu/Firdevs Uğuz Tip/Temmuz'15 İlk Haftası
  30. Princessinromance/45 yaş/yumurta rezerv azlığı/Firdevs Uğuz Tip/Yakında
  31. Ourdreams/35 yaş/ Yumurta rezerv azlığı / 1 tüp bebek denemesi /Firdevs Uğuz Tip/18.Haziran.2015 tedavi
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Kızlar 24.haftaya girdik kızım ve oğlumla...
Epeyi zorlanmaya başladım.
Artık çok sık giremeyebilirim..
Elimden geldiğince,sağlığım izin verdikçe yine de girmeye gayret edeceğim.
Kalbim sizlerle,birbirinize destek olun,topiğe sahip çıkın.
Hepinizin güzel haberlerinizi takip ediyor,hamilelik müjdenizi gebelik topiğimize mutlulukla :anneadayı::KK46::nazar: yazıyor olacağım.
Sevgilerimle.:KK200:

Yarin son dogum kontrol hapimi içiyoru arkadaslar. Sonrasi adet beklicem.icimde bi korku ya donirla denklesemesdem.ya adetim gecikirse?? Kaygi var icimde.tarlusal içince bile 10 gunu buluyo adetiadetim.badetim.bi sıkıntı olmaz dimi.var mi ben durumda ??

Yarin son dogum kontrol hapimi içiyoru arkadaslar. Sonrasi adet beklicem.icimde bi korku ya donirla denklesemesdem.ya adetim gecikirse?? Kaygi var icimde.tarlusal içince bile 10 gunu buluyo adetiadetim.badetim.bi sıkıntı olmaz dimi.var mi ben durumda ??
Günaydın canım,

Normalde adet oluyor musun, yumurtlaman nasıl. Menopoza girdiysen daha kolay. Doktorün sana Lucrin depot kullandıracak mı? Lucrin kullanacaksan yumurtluyorsun demektir.

Stres yapmamaya çalış. Adetini etkiler. Donorleri zaten senin siklusuna göre ayarlarlar, korkma.

incikul canım benimde 28 inde bitiyor ilaçlarım irem hanım ilaç bitince tekrar görüşelim dedi tedavinin nasıl süreceğini anlatıcam dedi test sonuçlarınız güzel ben sizinle irtibata geçicem demişti siz konuşmadınız mı bence stres yapma önce ilaç bitsin bakalım inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde ben muhtemelen temmuzun 13 - 16 arası kıbrıstayım senin için bir tarih aralığı belli mi bana tarihi irem hanım verdi

Arkadaslar mrb. Bizim bu yolla sahip olcagimiz cocuklarin biyolojik anne ve babalari olmadigimizi ogrenme sansi var mi? Yani Allah korusun hastalik durumunda falan ? Irem hanim yok dedi ama Bu sanirim benim gibi bicogumuzun icini kemiren bi soru.

Arkadaslar mrb. Bizim bu yolla sahip olcagimiz cocuklarin biyolojik anne ve babalari olmadigimizi ogrenme sansi var mi? Yani Allah korusun hastalik durumunda falan ? Irem hanim yok dedi ama Bu sanirim benim gibi bicogumuzun icini kemiren bi soru.
Merhaba bebekmavisi,

Tıbben tabiki mümkün.
Çocuk ileride genetik test yaptırır ise (Kullandığınız donör yumurta mı sperm mi) ortaya çıkar. Babalık testini kimler yaptırıyor biliyorsun. Annelik testini ise anne doğurduğu için pek yapılmaz. Hangi çocuk durup dururken test yaptırıyor? Sen yaptırdın mı mesela.

Hastalık durumunda da durduk yere kimse genetik test istemez. Allah korusun kanser gibi bir durumda (İlik veya kan kanseri) anne Baba'nın kendi öz Çocuğun bile olsa uyuşmazlıkları olamayabiliyor. Tabi sen veya çocuğun ileride Babalık testi istemezse.

Kızlar 24.haftaya girdik kızım ve oğlumla...
Epeyi zorlanmaya başladım.
Artık çok sık giremeyebilirim..
Elimden geldiğince,sağlığım izin verdikçe yine de girmeye gayret edeceğim.
Kalbim sizlerle,birbirinize destek olun,topiğe sahip çıkın.
Hepinizin güzel haberlerinizi takip ediyor,hamilelik müjdenizi gebelik topiğimize mutlulukla :anneadayı::KK46::nazar: yazıyor olacağım.
Sevgilerimle.:KK200:
kanbar bızı habersız bırakma ınan aıle gıbı olduk burda . senın ve bebıslerının meraqk ederız

incikul canım benimde 28 inde bitiyor ilaçlarım irem hanım ilaç bitince tekrar görüşelim dedi tedavinin nasıl süreceğini anlatıcam dedi test sonuçlarınız güzel ben sizinle irtibata geçicem demişti siz konuşmadınız mı bence stres yapma önce ilaç bitsin bakalım inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde ben muhtemelen temmuzun 13 - 16 arası kıbrıstayım senin için bir tarih aralığı belli mi bana tarihi irem hanım verdi[/QUOTE
Adet oluyor ben.ama gecen ay kistt vardi adet gecikti.tarlusal ictim 10 gun sonrasi anca adet oldum.aklima geldi.esimin yıllık ixnine gore ayarladik.
Günaydın canım,

Normalde adet oluyor musun, yumurtlaman nasıl. Menopoza girdiysen daha kolay. Doktorün sana Lucrin depot kullandıracak mı? Lucrin kullanacaksan yumurtluyorsun demektir.

Stres yapmamaya çalış. Adetini etkiler. Donorleri zaten senin siklusuna göre ayarlarlar, korkma.
Evet oluyorumda kist filan sık oluyo bende.d.kont. hapi verdi onun icin.umarim sikinti olmaz.20 sine kadar okursun dedi iremcik.hayirlisi bakalim

incikul canım benimde 28 inde bitiyor ilaçlarım irem hanım ilaç bitince tekrar görüşelim dedi tedavinin nasıl süreceğini anlatıcam dedi test sonuçlarınız güzel ben sizinle irtibata geçicem demişti siz konuşmadınız mı bence stres yapma önce ilaç bitsin bakalım inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde ben muhtemelen temmuzun 13 - 16 arası kıbrıstayım senin için bir tarih aralığı belli mi bana tarihi irem hanım verdi
Konuştuk elbettede ya gecikince ne olacak.arkadasta kist oldu kafa ma hep o takiliyor.unarim bi aksilik olmazda gider giderim.yazarim herseyi burdan.gidecek arkadaslara yardimci oluruz.olumlu sonuç alarak da hepimiz burdan sevinclerimizi paylasiriz.

Slm arkadaslar bizimde ucuzmus bebekler,ucuz olupta ikize indirgeyenler nasil yaptiniz,otekilerinde riski oluyormus.dusuk riski.

Slm arkadaslar bizimde ucuzmus bebekler,ucuz olupta ikize indirgeyenler nasil yaptiniz,otekilerinde riski oluyormus.dusuk riski.
Maşallah arkadasim.oMaşallahonce bir göründü sonra iki şimdi 3 oldu :) sayfada okumuştum yapriran vardı. Ama iyi bir dr bulmak lazım. Hangi ildesin sen?

Temmuzun ilk haftasi (bayramdan oncesi) denk gelen yumurta donasyonu yaptiracak kizlar donor bilgileriniz gonderildi mi sizin adetinizle donorun adetini.nasil eslestiriyorlar acaba

Back
X