Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba,
transferim salı günü gerçekleşecek inşallah. Geldiğimiz gün eşimin işlemi oldu benim muayenem yapıldı ve sonrasında tatil moduna girdik. Salı gününe kadar ilaçlarımı içmek dışında yapacağım birşey yok. Burası biraz sıkıcı, denize girmekten başka yapılacak şey yok. Ama daha önce de yazmıştım, kafam o kadar rahat ki sanki donasyon için değil tatil için gelmişiz gibi hissediyorum.
hadi bakalım 12 gün sonra seninde güzel haberlerini alalım

Merhaba arkadaşlar temmuz ayında sperm donosyonu için gidicez firdevs hanıma fiyat aldık sperm ve tüp bebek 3,700 euro paket gidersek 4.500 euro ve biz paket gitmeyi düşünüyoruz ama bu aralar euro yükseldi gi için biraz bizi zorlayacak fiyatları sabit mi oluyor indirim de yapıyolarmı Biliyormusunuz ?

Fiyatlar sabit indirim yapmıyorlar canım .
Merhaba arkadaşlar temmuz ayında sperm donosyonu için gidicez firdevs hanıma fiyat aldık sperm ve tüp bebek 3,700 euro paket gidersek 4.500 euro ve biz paket gitmeyi düşünüyoruz ama bu aralar euro yükseldi gi için biraz bizi zorlayacak fiyatları sabit mi oluyor indirim de yapıyolarmı Biliyormusunuz ?

Transferimiz gerçekleşti Allaha şükür otelimize geldik .Firdevs hanım ,asistanları irem hanım ve selda hanım hemşire semra ve pınar mükemmel ötesiler.Fevkaledenin fevkinde iyiler.Kendinizi pamuk prenses gibi hissedeceksiniz. :) Şimdi biraz halsizlik var dönüşte uzun uzun yazarım. Otelimiz lefkosa merkezde çok şirin city royal iki kişi oda kahvaltı 250 tl akşam yemeğini dışarıda yiğeceğiz otel merkezde .5 yıldızlı otellere boş yere para vermenn anlamı yok sonuçta bir gece konaklamaya ihtiyaç duydğmz bir yer gerekli burasıda 4 yıldız gayet sessiz sıkıntı yok .Hastaneden burası 10 dakika kadar .otelin odaları yeni değişmiş bir kaç resmini ekliyim görüşmek üzere ;)

fiyatlar sabıt canım bızımde sperm donasyonuydu,paket daha iyi oluyor.ama bız parayı önceden euroya donusturmustuk

kızlar narsuyu ile ilgili birşey sormuştum malum nar mevsimi değil %10o doğal olanlardan içen var mı dimes var tamek kullanan oldu mu

kızlar narsuyu ile ilgili birşey sormuştum malum nar mevsimi değil %10o doğal olanlardan içen var mı dimes var tamek kullanan oldu mu
Canım ben içiyorum. Onlardanda aldım. Real markette cam Şişe olan markalarda buldum. Hepsinden aldım. Birkaç gündür içiyorum.

Canım ben içiyorum. Onlardanda aldım. Real markette cam Şişe olan markalarda buldum. Hepsinden aldım. Birkaç gündür içiyorum.
Taze nardan sıkılmış olacak.
Boşuna hazır şişe,kutu,karton almayın hiç bir işe yaramaz onlar.

Transferimiz gerçekleşti Allaha şükür otelimize geldik .Firdevs hanım ,asistanları irem hanım ve selda hanım hemşire semra ve pınar mükemmel ötesiler.Fevkaledenin fevkinde iyiler.Kendinizi pamuk prenses gibi hissedeceksiniz. :) Şimdi biraz halsizlik var dönüşte uzun uzun yazarım. Otelimiz lefkosa merkezde çok şirin city royal iki kişi oda kahvaltı 250 tl akşam yemeğini dışarıda yiğeceğiz otel merkezde .5 yıldızlı otellere boş yere para vermenn anlamı yok sonuçta bir gece konaklamaya ihtiyaç duydğmz bir yer gerekli burasıda 4 yıldız gayet sessiz sıkıntı yok .Hastaneden burası 10 dakika kadar .otelin odaları yeni değişmiş bir kaç resmini ekliyim görüşmek üzere :KK66:
Güzel haberlerle gel smile life,ben inanıyorum sana.Pozitifsin,hamile döneceksin inşallah hayırlısıyla.

Kizlar tedavisi olan yada olacak arkadaş lar güzel haberlerle gelin.allah yardimcimiz olsun yüzle rimiz gülsün artık.
Nar suyu yeribe orjinal nar eksisini sulandirip içiyorum o olur mu merak ettim.

Transferimiz gerçekleşti Allaha şükür otelimize geldik .Firdevs hanım ,asistanları irem hanım ve selda hanım hemşire semra ve pınar mükemmel ötesiler.Fevkaledenin fevkinde iyiler.Kendinizi pamuk prenses gibi hissedeceksiniz. :) Şimdi biraz halsizlik var dönüşte uzun uzun yazarım. Otelimiz lefkosa merkezde çok şirin city royal iki kişi oda kahvaltı 250 tl akşam yemeğini dışarıda yiğeceğiz otel merkezde .5 yıldızlı otellere boş yere para vermenn anlamı yok sonuçta bir gece konaklamaya ihtiyaç duydğmz bir yer gerekli burasıda 4 yıldız gayet sessiz sıkıntı yok .Hastaneden burası 10 dakika kadar .otelin odaları yeni değişmiş bir kaç resmini ekliyim görüşmek üzere :KK66:
Hayır li olsun arkadaşım. Kac tane embriyo transfer edildi merak ettim
Kalan hic yok mu ?

Kizlar tedavisi olan yada olacak arkadaş lar güzel haberlerle gelin.allah yardimcimiz olsun yüzle rimiz gülsün artık.
Nar suyu yeribe orjinal nar eksisini sulandirip içiyorum o olur mu merak ettim.
olmaz bence yapma canım onu sen içinde katkı maddesi vardr mutlaka sıkmalık diye %100 cam şişede var ben ondan içtim bilmiyorm faydası oldu mu zaten estrofem kalınlık için sende kalınlaşma sorunu var mı peki ?

Back
X