Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kizlar tedavisi olan yada olacak arkadaş lar güzel haberlerle gelin.allah yardimcimiz olsun yüzle rimiz gülsün artık.
Nar suyu yeribe orjinal nar eksisini sulandirip içiyorum o olur mu merak ettim.
Katkı maddeli hiçbir şey olmaz canım,taze sıkılmış nar suyu olacak.

Malesef nar soruyorum saticilar delimisin bu mevsimde nar ne gezer diyio dalga geciyorlar
O zaman maalesef diyorum.Başka birşey içmeyin gereksiz yere,bunun yerini tutan birşey yok.

kıbrısa giden arkadaşlar orada avea çekiyor mu ve türk parası kullanabiliyor muyuz acaba

Evimizdeyiz şükürler olsun .Şimdi yorgunluk var yarın olan biteni yazarım kızlar .
hoş geldin canım sen şimdi güzelce dinlen daha sonra anlatacaklarını sabırsızlıkla bekliyoruz sorulacak bir sürü sorum var ama şu an sen ve bebişlerin önemli kesinlikle olumlu düşün bence oldu bu iş senide hamile olarak ekleyeceğiz yakında

Cnm telefonu bilmiyorum ama Turk parasi tabiki gecerli turkiyeye bagli cunku
sağ ol canım teşekkürler tabii ki bizim için telefonda çok önemli çünkü eşim de bende avea kullanıyoruz bu işin bir de çaktırmadan gidip gelme durumu var onu nasıl halledicez bilemedik

sağ ol canım teşekkürler tabii ki bizim için telefonda çok önemli çünkü eşim de bende avea kullanıyoruz bu işin bir de çaktırmadan gidip gelme durumu var onu nasıl halledicez bilemedik
çaktırmadan gitmenin en iyi yolu paketsiz gitmek .bizimki kolay oldu .hattını yurt dışına açtrrsan çeker ama müşteri hizmetlerine sormanı tavsiye ederim. Pahalı olabilir arama ücretleri.Bunun dışında kıbrısta hava alanında 20 tl lik hatlar satıldığını duymuştum.

olmaz bence yapma canım onu sen içinde katkı maddesi vardr mutlaka sıkmalık diye %100 cam şişede var ben ondan içtim bilmiyorm faydası oldu mu zaten estrofem kalınlık için sende kalınlaşma sorunu var mı peki ?
Hayır canim gelinimiz yapıyor nar suyunu.bahceleri var.dogalligina suphem yok ta degisime ugramisligi.sonuxta kaynatiliyor ya? ? Bende rahim kalinlasmasi diye bir sıkıntı yok ta yinede aksilik çıkmasın diye ;)

:KK55::KK55: kıbrıs yolcusu yola çıktı transfere bebişlerini almaya gidiyor Allahın izniyle haydi hayırlısı :) Dua edin kızlar ...
HAYIRLI OLSUN CANIM BENIM RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE BURDA PAYLAŞIMLARINA DEVAM ETMENİ DİLİYORUM :KK46:

MERHABA KIZLAR YUMURTA DONASYONU YAPTIRAN ARKADAŞALARIM SİZE BİR SORUM VAR DONÖRÜN KENDİSİNİ VE YA RESMİNİ GÖREN VARMI ARANIZDA BANA BİR BİLGİ VERİN LÜTFEN BEN KAÇ DEFA İSTEDİM RESİM YOLLAMADILAR BANA MERAK ETTİM ŞİMDİ :KK58::KK58:

kıbrısa giden arkadaşlar orada avea çekiyor mu ve türk parası kullanabiliyor muyuz acaba
Avea müşteri hizmetlerini arayıp hattını yurt dışı görüşme ve mesajlaşmaya açtırman yeterli.Ancak unutma ki çok pahalı oluyor.Sanırım 30 saniyesi 8/1o TL civarıydı.Ama bizim ki başka hat,Avea değil,sen de sor ne kadar diye y.dışı konuşma.
TL kullanılıyor tabii ki.

Back
X