Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam TeşekkürlerBüyük anadolu girne oteliydi sanrm yanls hatırlamıosam
Merhaba yine ben bişey daha sormak istiyorum siz ödemeyi nasıl yaptınız tl olarak mı euro olarakmı orda euro kuru ne kadar oldugunu bilmediğimiz için teretdütde kaldıkBüyük anadolu girne oteliydi sanrm yanls hatırlamıosam
Evet inş çabaların boşa gitmezOtel icin tl yolladk bayram arefesi oldgu icn yer kalmaz die ama dierinide 2700 euro olrak elden werdik walla insann içine oturuo tutmaynca özellikle
Evet inş çabalarımız boşa gitmezOtel icin tl yolladk bayram arefesi oldgu icn yer kalmaz die ama dierinide 2700 euro olrak elden werdik walla insann içine oturuo tutmaynca özellikle
Evet cumartesi de transfer varCnm kıbrısa gittnmi ?
Merhaba hayırlı olsun inş saglıklı bi şekilde bebişlerini kucağına alırsın bende firdevs hanımın hastasıyım transferim oldu şu an 6. Günü m deyim ve heyecanla test gününü bekliyorum bu süreçte sen de ne gibi belirtiler vardı biraz anlatırmısın ben şu an adet olucakmışım gibi agri lar oluyo ara ara bel agrım yok ve sivilce çıktı yüzümde öyle şeyler sende de oldu mu?Merhaba arkadaşlar,ben de buraya üyeyim ama cok uzun zamandır giremiyordum..ben de firdevs hanımın hastasıydım ve önce Rabbim sonra onun sayesinde hamile kaldım,bu süreçler cok zor biliyorum ve inşallah diyorum Rabbim herkesin umudunu boş çıkarmasın,gönlünün muradını versin..
Yok öle fazla düşünmüyorum zaten ben adet olurken bu kadar fazla böle şeyler hissetmem ama tabi şimdi bir sürü ilaç falan da kullanıyoruz yinede biraz merak etmiyo degilim sonucu inş bebişlerim bana tutunurlar allah büyükCnm kendni öle adet olucakmısm gibi strese sokma sakınn düşünmemeye calıs büykler icn boyama kitapları war onlardan al ben strese soktm olumsuz oldu sonucum hic unut test gününü falan![]()