Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Oldm cnmm estrfome basladım gnde 2 tane pazar gnü 3 e cıkarıcam pazartesi dktor kontrolm war işte bakalm bende gidicem ama rahim duvarm kalınlasırsaa insallah

AMİN AMiN zor olmazmı yaa ugraşlar cabalar inan psikolojinin p si kalmadı bendee düşünmektennn kafamdan atıyım diyorm gittigi aklmdan 10 dk:) sen nasl oldn cnmm bi belirti warmı aslnda idrar yapsan bi ihtimal gösterir bnm 8. Gn kan testnde ckmstı negatif oldgu hatta idrarda cktı ilk firdevs hanma yazmstm 12.gnü bekle demsti ckmıcak demstm we dedigmde cktı

Ben ignelerle başım dertte çok fena acıyo aslında yapayım diyorum ama negatif çıkarsa da çok üzülürüm kafaya takarım o yüzden en garantisi kan tahlili onu bekliyorum az kaldı zaten 4 günüm var sende ne gibi belirtiler vardı

Şimdi herkesde farklı oluyo belirtiler benim ara ara adet agrısı oluyo bacaklarımda agrı oluyo ara ara bel agrısı gögüslerim şiş ve biraz hassas vucuduma ateş basıyor çoğu zaman şimdilik hatırladığım bu kadar çoğu kişi böle belirtiler oluyo hamile kalıyo çoğu kişi hiçbi agrı bişey olmuyo yine hamile test tarihi yaklaştıkça heyecan artıyor içimi bi korku sardı ya olmazsa diye dua ediyorum allaha herşeyin hayırlısı kısmetimiz varsa olur yoksa ne yapalım denemeye devam

Cnm benm normaldeee adet olucagm zaman ateş basar vücudumu we yüzmde sivilce cıkar 1 tane direk ateşten anladım zaten ben birde belim agrıodu kasıklarıma ara ara agrı girmsti ama dedigm gibi ben direkkk ateş basması we sivilceden anladım :( insallah sen güzel sonuç alırsnnn

Kizlar meraba uzun süre girenedim nete. Kanbardan haberiniz var mi? Bebisleri dogmustur herhalde. Benim ikizler büyüyor, cok yoruyorlar beni

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında yenide sayılmaz 4 senedir sperm donasyonu fikri kafamı kurcalamakta ve sonunda eşimle kararımızı verdik birsürü merkezle konuştuk bazıları cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar firdevs hanımda karar kıldık cunku basarı oranları cok yuksek ve %90 civarı dediler yaşımdan dolayı(25) allah izin verirse kısa zamanda kredi cekip gidecegiz sizinde desteginizle bu yolda olan herkese kolaylıklar diliyorum desteginizi bekliyorum

kanbar ses ver seni yakınen takip ediyorduk inş sen ve bebişlerin iyidir..

Neron1990, aslında ben de istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum, sen bi git bakalım. Takip edeceğim seni

25 yaşındayım eşimin fotoğraflarını gönderdim henüz donor bulunmadı adetin 2.günü yanı bu ayın 5-6 si gibi tedaviye baslayacaz yaklaşık 10 gün sonrada bi problem çıkmazsa kibrisa gideceğim

Evet sperm donasyonu küçükken inmemis testis probleminden kaynaklı testisi alınmış azoospermi eşim

Amin teşekkürler donor bulundu bu arada :) gitmek isteyenler hazırlık aşamasında olanlar gidip hamile kalanlar bekliyoruz tecrubelerinizi sizin sayenizde karar verdim ben senelerce okudum yazdiklarinizi tek tek

Back
X