- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen nasilsin? Herhangi bir karara varabildinizmi?Masallah Rabbim herkeze nasip etsin
Ben daha ilk gidecegim.. O yüzden umutluyum.. Demekten.. Baska birsey diyemiyecegimKızlar merhaba önümüz deki ay Firdevs hanımda donasyon yaprırtcaz olumlu ve olumsuz görüşlerinizi paylaşırmısınız negatif sonuç alan oldu mu hiç
İnşallah cnm bu ay mı gideceksin donasyon mu sen deBen daha ilk gidecegim.. O yüzden umutluyum.. Demekten.. Baska birsey diyemiyecegiminsallah bebislerimi alip evime dönecegim..
Malesef bir türlü merkez kararı veremedimCanim sen nasilsin? Herhangi bir karara varabildinizmi?
Hakkınız da hayırlısı olsun bizlere gidince umarım herşey güzel geçer bizler güzel haberler ve nasıl gidişatını anlatırsanız sehivinirizKızlar merhaba önümüz deki ay Firdevs hanımda donasyon yaprırtcaz olumlu ve olumsuz görüşlerinizi paylaşırmısınız negatif sonuç alan oldu mu hiç
Tabiki kızlar muhakkak haber veririm umarım bi aksilik çıkmaz ve ben de bebeklerime kavuşurumHakkınız da hayırlısı olsun bizlere gidince umarım herşey güzel geçer bizler güzel haberler ve nasıl gidişatını anlatırsanız sehiviniriz
Sizden güzel haberler alırız inşallah Rabbim kucaklarım boa koymasinBen daha ilk gidecegim.. O yüzden umutluyum.. Demekten.. Baska birsey diyemiyecegiminsallah bebislerimi alip evime dönecegim..
İnşallah Rabbim çabaları boş saymasin tek umudumuz gidenlerden ve gidecek olanlarda güzel şeyler duymakTabiki kızlar muhakkak haber veririm umarım bi aksilik çıkmaz ve ben de bebeklerime kavuşurum
Ben hiç şikayet okumadım siz okudunuz muİnşallah Rabbim çabaları boş saymasin tek umudumuz gidenlerden ve gidecek olanlarda güzel şeyler duymak
Bu arada sizin işlem donasyonmuİnşallah Rabbim çabaları boş saymasin tek umudumuz gidenlerden ve gidecek olanlarda güzel şeyler duymak
Evet canim, haftaya insallah ordayiz..evet bizim de donasyon..İnşallah cnm bu ay mı gideceksin donasyon mu sen de
Sevindim inşallah herşey yolunda giderEvet canim, haftaya insallah ordayiz..evet bizim de donasyon..
Vakti zamani geldimi o karar herhangi birsekilde veriliyor canim.. Sen slkma sakin tatli canini.. Insallah sizlere umut oluruz..Malesef bir türlü merkez kararı veremedim
Amin insallah.. Sagol canim güzel dilegin icin..Sevindim inşallah herşey yolunda gider
Haklısın canım Rabbim hakkımızda hayırlısı neresiyle orası olsun korku oluyor nasıl olucak neyapalim diyeVakti zamani geldimi o karar herhangi birsekilde veriliyor canim.. Sen slkma sakin tatli canini.. Insallah sizlere umut oluruz..
Rabbim bizi de böyle siniyor.. Sükür ümidimiz var.. Ümitsiz bir dert vermesin kurban oldugum..Birh
Haklısın canım Rabbim hakkımızda hayırlısı neresiyle orası olsun korku oluyor nasıl olucak neyapalim diye
Canım özelden numara versem sürekli irtibatta olsak senin için sakıncası varmıBirh
Haklısın canım Rabbim hakkımızda hayırlısı neresiyle orası olsun korku oluyor nasıl olucak neyapalim diye