Amin insallah cok sagol canim.. Ben bu topigi mayis ayinda bastan okumaya baslamistim.. Ay acaba bende gidermeyim.. Gidersem sevinenlerdenmi üzülenlerdenmi olacagim.. Gidermiyim gitmezmiyim derken.. Rabbim nasip haziranda etti gittik görüstük.. Eylüle daha 3 ay var.. Zaman gecermi gecmezmi.. Yok Rahim duvarim yeteti kalinliga ulasirmi.. Yok yeterince embriyo blastosist asamasina ulasirmi.. Derken.. Transfer gerceklesti ve büyük bekleyis basladi ve hala devam ediyor.. Rabbim tüm isteyenlere yol göstersin, imkan tanisin.. Cünkü hem maddi hem manevi cok büyük bir yük.. Ama dün Telefon edip kan tahlilin sonucunu aldigimda.. Inan herseye deger.. Artik bebisimi kucagina alirsin nasil bir huzur yasarim bilemiyorum.. Isteyen herkese rabbim versin.. Benim icin bu yolda en büyük destegim esim ve iremdi.. Sonra benim gibi ayni durumda olan bir kac arkadaslar tanistim.. Kardesten öte samimiyet kurdum.. Cünkü donasyon gibi hassas bir konuyu yakinindaki kimseye acikliyamiyorsun.. Anlicagin demircim, sirf maddi manevi bir veris degil.. Kat kat geri aldim.. Cok degerli, kaybetmek istemedigim arkadasliklar kurdum..