Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Sevgili dostlar kızım ve oğlum 15 aylık oldu.Onlar benim ,eşimin en büyük mucizeleri...1 haftadır yürümeye başladılar.Artık onlarla konuştuğumda anlıyorlar,bana olan sevgileri,bir gülüşleri,minicik kollarıyla sarılmaları ve benimle eşimin onlara duyduğumuz aşkımız paha biçilemez...
Şimdiye kadar hayatımız ne kadar boşmuş diyoruz eşimle...Bu sevginin evlat sevgisinin yerini dünyada hiçbir şey dolduramaz dostlar.
Hergün büyüyorlar...hergün yeni bir sürprizleri oluyor bize ve biz sevinçten çıldırıyoruz.Kızım aynı ben,çok akıllı,çok zarif,oğlum aynı babası,kızkardeşine karşı çok koruyucu ve sevgi dolu..kız herne kadar peşinden ayrılmayıp sürekli sarılıp,bazen canından bezdirse de artık birbirlerinden ayrılamıyorlar ve birbirlerine şimdiden çok düşkünler...Müziğe karşı çok ilgililer...Sanırım Hamileliğim boyunca klasik müzik ve ney dinlediğimden...hamilelere tavsiye ederim siz ve karnınızdaki bebişlere huzur veriyor...
Son olarak da dostlar dünyadaki Tüm seslere bir an olsun kulağınızı tıkayın,ruhunuzu dinlendirip kalbinizi dinleyin ve anne olana kadar asla pes etmeyin ....Bu sizin hayatınız...İkinci bir hayatınız olmayacak...Anne olmadan bu hayattan ayrılmamak için çok güçlü ,çok inançlı ve de çok bilinçli bir şekilde anne olma yolunda ilerleyin...
Firdevs hanım,Can'ım İremim ve ekibine sonsuz güvenin ve kendinizi onlara bırakın...onlar bu dünyada hiçbir maddi karşılığı olmayan annelik duygusunu size yaşatmak için en az sizin kadar istekle bu yola baş koymuş melekler...
Allah hepinize anne olmayı nasip etsin.Amin.
Sevgiyle kalın,Allah'a emanet olun.

Arkadaşlar burda tartışmak için deil yardımlaşmak için yazışıyoruz kısmet olmamış çok uğraşanlar var nasip değilmiş inşallah en kısa zamanda olsun

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır gruptaki arkadaşlar durumlarını bildirir paylaşım yapmamış. Bende yapmamışım tabi:) benim hamileligin şükür iyi gidiyor.23 hafta olduk.bu arada normal hayatıma devam ediyorum.hergün ise gitmek için 1 saat araba yolculuğu yapıyorum 9 saat çalışıp 1 saat yolculukla eve dönüyorum. ama şükür herşey yolunda.karnım buyudu baya .toplamda 3 kilo aldım ama karnım ben burdayım diye bagiriyor:) bugün bunları yaşıyorsam firdevs hanım sayesinde..yukarda okudum da ilk defa biri bu kadar karalama yapmis . ama Burdaki herkes firdevs hanima duacı tabi bende.umudunuzu yitirmek çok kötü birşey, sizide anlıyorum ama böyle davranmak dizi haklı yapmaz.Allah sizinde yar ve yardımcınız olsun.bu arada diğer arkadaşlarım hamislerimiz sizler nasılsınız? nasıl gidiyor ? bebisler nasıllar. .lütfen yazın sizlerde..benim sağ göğüs altinda kaburgamda acayip bir ağrım oluyor uyuyamıyorum. geçmeyen bir ağrı. Dr normal dedi.acaba bunu taşıyan başkası varmi?

Hayırlı olsun cnm benim de 11 haftaya 1 gün kaldı miğdem bulanıyo çok halsizim hiç yataktan kalkamıyorum ama harici bir sıkıntımız yok ikizlerim çok sağlıklı ve teyzoşlarına dua ediyor
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır gruptaki arkadaşlar durumlarını bildirir paylaşım yapmamış. Bende yapmamışım tabi:) benim hamileligin şükür iyi gidiyor.23 hafta olduk.bu arada normal hayatıma devam ediyorum.hergün ise gitmek için 1 saat araba yolculuğu yapıyorum 9 saat çalışıp 1 saat yolculukla eve dönüyorum. ama şükür herşey yolunda.karnım buyudu baya .toplamda 3 kilo aldım ama karnım ben burdayım diye bagiriyor:) bugün bunları yaşıyorsam firdevs hanım sayesinde..yukarda okudum da ilk defa biri bu kadar karalama yapmis . ama Burdaki herkes firdevs hanima duacı tabi bende.umudunuzu yitirmek çok kötü birşey, sizide anlıyorum ama böyle davranmak dizi haklı yapmaz.Allah sizinde yar ve yardımcınız olsun.bu arada diğer arkadaşlarım hamislerimiz sizler nasılsınız? nasıl gidiyor ? bebisler nasıllar. .lütfen yazın sizlerde..benim sağ göğüs altinda kaburgamda acayip bir ağrım oluyor uyuyamıyorum. geçmeyen bir ağrı. Dr normal dedi.acaba bunu taşıyan başkası varmi

Bende 13 haftada ikizlerime hamileyim.. Şükür hamileliğim çok iyi geçiyor.. Bende calışıyorum.. Firdevs hanıma ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum.. İlk önce Rabbimin sonrada mucize ekibin sayesinde mucizelerim içimde büyüyor.. Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.. Ve bekleyen herkese bizim yaşadığımız güzel duygularımızın aynisini yasatsın..

Merhaba herkese ben de uzun düsunmelerden sonra bu yola giriyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Hayırlısı olsun canjm güzel haberlerin gelir inşallah giden arkadaşlar güzel haberlerle geldi darısı sana olsun

Ben bu topiği kuran ve 15 aylık ikizlerini sevgiyle büyüten mucize ekibin annelerinden biriyim.
Firdevs hanım ve ekibinden bizim topikteki ilk 25 kişilik gruptan anne olmayan kimse kalmadı,mucizemmm kız doğurdu,Kardelen de şükür hamile,az kaldı onun da,hepsiyle görüşüyorum.Hayat bir sabır ve mücadeleden ibaret.Biz sabrettik anne olduk.Sizin için anne olacağınız doğru zamanıysa ancak yüce Rabbim bilir.Benim de eşimin de hep herşeyimiz süperdi ama olmadı ve bu yola girdik.Karalama yapmak en kolayı,sabretmek nasip değilmiş demekse zor ama en doğru olanı.
Burada böyle karalamalar yapmayın,bu topik yeri değil,o kadar eminseniz ki kesinlikle haksızsınız ,bizim topikte herkes anne oldu....hakkınızı mahkemelerde arayınız.
Burada insanların moralini bozup,doktorlara çamur atıp,gereksiz ve yersiz karalama yapamazsınız.Burası yeri değil.Allah nasip etmemiş,inşallah en kısa zamanda nasip eder ve siz de anne olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X