- 11 Ocak 2016
- 144
- 67
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sperm donasyonu yaptırmak istiyoruz sizinkide yumurtami sperm mi vede Firdevs hanım da sperm donasyon ücreti nekdr konaklama yol masrafları fiyata dahil miMerhabalar umarım herkes iyidir bebisler 3aylik oldular ablalarina cook selamları war beni tanimayanlara kısaca özet geçeyim Firdevs hanimda sperm donasyonu yaptırdık ve asla pişman olmadım doktor secimimden çok iyi karşılandık herşey istenildiği gibi çok iyiydi ve çok rahat geçti çok şükür dünyalar tatlısı iki meleğim oldu biri kız diğeri erkek hep dualar ediyorum sizlere için bu duyguları yaşamak bütün kadınların hakkı umarım Rabbim herkese nasip eder dualarım sizinle
Merhaba Euro olarak hatırlayamıyorum fakat 10bin gibi bir şeydi paket almadık fakat yol masrafini karşıladılar konaklamayı da transfer sonrası 1gece hastanede yaptık ucretsizMerhaba sperm donasyonu yaptırmak istiyoruz sizinkide yumurtami sperm mi vede Firdevs hanım da sperm donasyon ücreti nekdr konaklama yol masrafları fiyata dahil mi
Merhaba Euro olarak hatırlayamıyorum fakat 10bin gibi bir şeydi paket almadık fakat yol masrafini karşıladılar konaklamayı da transfer sonrası 1gece hastanede yaptık ucretsiz[/QUOTyani uçak parası havalimanindan ücretsiz sizi gotrp getrdler hastane de de ücretsiz yattn oylemi peki memnun kaldiniz mi gerçekten başarılı olduğunu dusunyrmsnz yanlış yargılamak istmyrm ama Firdevs hanm icin tüp bebek yetkisi sertifikası bile yok deniliyor nekdr doğru sperm donsynumuydu sizinkide nezmn yaptrdnZ
Amin Allah yavrularmza kavustrsn insllh tez zamnmdaHerkese merhaba,
Dün eşim sperm verdi, donorden 12 yumurta toplanmış bugün haber geldi 10 tane embriyomuz oluşmuş.Çarşamba transfer için gideceğim. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlısıyla bebeklerimı alıp geleyim. Tüm hamile arkadaşlarıma ve bu yola girmek için düşünen arkadaşlarıma dua ediyorum. Rabbim kucaklarimızı boş bırakmasın ins.
Çok sevindim sizin adınıza masallah çokta yumurtanın olmuş Rabbim hayirlisyla güzel sonuçlarla gelin insallahHerkese merhaba,
Dün eşim sperm verdi, donorden 12 yumurta toplanmış bugün haber geldi 10 tane embriyomuz oluşmuş.Çarşamba transfer için gideceğim. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlısıyla bebeklerimı alıp geleyim. Tüm hamile arkadaşlarıma ve bu yola girmek için düşünen arkadaşlarıma dua ediyorum. Rabbim kucaklarimızı boş bırakmasın ins.
Gözünüz aydın ve allah yardımcınız olsun :) olumlu düşünün olumlu olsun..Herkese merhaba,
Uygulama öncesi ari sütü kullanUygulama öncesi vitamin ve coraspirin kullaniyrmusunz kimse yok mu kaçtır mesj atyrm kızlar nerdesinz
Ne için arı sütü ilk defa duydumUygulama öncesi ari sütü kullan
Yani Firdevs hanım veriyrmu corasprn kullanımı ve vitamin kullanımı uygulama öncesi önemli deniliyor bazı doktorlar veryrms Firdevs hanım veriyrmu merak ettmVitamin kullananlar var canım istersen basla tedaviye baslicaksan
Rahim duvarını kalınlastirip embriyonun tutunmasini sağlıyormus. Burda bir arkadaş bana önermisti.Ne için arı sütü ilk defa duydum
Veriyormus. Öyle duymuştum. Telefonda merak ettiklerinizi asistanlara sorunYani Firdevs hanım veriyrmu corasprn kullanımı ve vitamin kullanımı uygulama öncesi önemli deniliyor bazı doktorlar veryrms Firdevs hanım veriyrmu merak ettm
Çok soru sordum tekrar aratmak istemedim ama mesaj attım folikasit veriyoruz o daha sonra dedi folikasit nedir blmyrmVeriyormus. Öyle duymuştum. Telefonda merak ettiklerinizi asistanlara sorun