- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
Ben bu gün pozitif haberini aldım ve çok mutlu oldum aslında hikayemi bilen biliyor ama ben bilmeyenler için ve de birilerine umut olur muyum acaba diye tekrar paylaşacağım.ben geçen yıl Firdevs hocadan tüp bebek yaptırdım ve sonuç pozitif oldu coooook mutlu olmuştum sonra 17 haftalık iken bebeğimi kaybettim neden kaybettiğini bilmiyorum ama sonuçta kaybettim.cok çok acı çektim gece yarıları İrem hanımı aradım sağolsun hep teselli etti beni Firdevs hoca ile görüştüm hemen tekrar deneyelim dedim hayır dedi üç ay bekleyelim bu arada üç tane dondurulmuş vardı buradaki Dr uma ısrarla histereskopi yapalım dedim gerek yok dedi. Bende ocak ayında dondurulmuşlar için gittim olmadı negatif alınca yıkıldım çok zor kendime geldim ama Firdevs hocaya hep güvendim Firdevs hoca histereskopi yapalım dedi histereskopi oldum ve tedaviye başladık bugün pozitif sonucu alınca sizlerle paylaşmak istedim ben Firdevs hanıma hep güvendim hatta eşime Firdevs hocanın içinin güzelliği dışa vurmuş dedim teşekkürler hocam beni tabiki Allah'ın izni ile mucizeler kavusturacaksiniz arkadaşlar Firdevs hocaya giderken çok rahat olun o gerçekten bizi bir an önce anne yapmak için uğraşıyor İrem hanım gülen yüzünüz için desteğiniz için teşekkürler billur hanım ilginiz için teşekkürler semra hemşire ilginize güler yüzünüze tesekkurler