Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

İnşallah oluracak canım vazgeçmek yok sabretmek lazım benim kendi yumurtalarımla 2 kere türkiyede yapıldı şimdi dönasyon olacak bakalım kısmet
Bende firdevsin hastasıyım benimde negatif ıldu ne e2 bakıldı nede progestron Rahim iyi sperm iyi dendi ama sperm morfoloji üç sayı az hareket az nesi iyi anlamadım 5. Günede gitti blas dendi 2 donmuşumda benim var ama sperm kötü diye hiç transfer olasım yok bilmiyorum yani kafam çok karışık şuan deprasan kullanıyırum zaten

eşimin spermi 1 sene önce bakıldı iyiydi hatta süperdi normalgebelik bile olurdu yumurta olsaydı 1 sene önceki tahlile göre gitti sperm tahlil verelim gerek yok dedi irem aşşa yukarı aynıdır dedi kaç kere sordum gerek yok ben sizden gerekli tahlilleri istiyorum zaten dediçok pişmanım tahlil verdirmediğme kesinlikle gitmezdim sperm düzelmeden yada imsi yaptırırım genede istedim imsiyi irem onada gerek yok dedi icsi yapılcak negatif olunca sperm test sonucunu istedim ikinci şoku yaşadık çok kötü sperm ama irem hala iyi diyo sperme normal gebelik için olmaz ama tüp bebdk yeterli diyo

eşimin spermi 1 sene önce bakıldı iyiydi hatta süperdi normalgebelik bile olurdu yumurta olsaydı 1 sene önceki tahlile göre gitti sperm tahlil verelim gerek yok dedi irem aşşa yukarı aynıdır dedi kaç kere sordum gerek yok ben sizden gerekli tahlilleri istiyorum zaten dediçok pişmanım tahlil verdirmediğme kesinlikle gitmezdim sperm düzelmeden yada imsi yaptırırım genede istedim imsiyi irem onada gerek yok dedi icsi yapılcak negatif olunca sperm test sonucunu istedim ikinci şoku yaşadık çok kötü sperm ama irem hala iyi diyo sperme normal gebelik için olmaz ama tüp bebdk yeterli diyo
Ya canim bilmiyorum olmayinca kendimizi sucluyoruz acaba neyi eksik yaptik diye biz okadar heves ettikki anlatamam sana test sonucum ise tam bi yıkımdı

Ya canim bilmiyorum olmayinca kendimizi sucluyoruz acaba neyi eksik yaptik diye biz okadar heves ettikki anlatamam sana test sonucum ise tam bi yıkımdı
O duyguyu çok iyi bilirim dünyamız başımıza yıkıldı sinir krizleri geçirdim 2 donmuş emriyomuz var ama cesaretim yok 5. Gün blad diyo irem ama kalitelerini bile söylemediler sadece blas türkiyede emriyolog bilgi veriyor ama bize ne kalite oldunu bilgi verilmedi sadece blas

Bilmiyorum ama sadece bişiler eksik tamm ilgilerinden yana şikayetim yok hepsi çok ilgili ama bilgilendirme konusunda eksik ler sperm tahlili istenmemesi çok ihmalkar e2 ve progestan bakılmadı halil bey progestan bakıp öyle ilaç ayarlaması yapıyor ama irem benden istemedi

50 yaşında kadınlar danosyonla hamile kalıyo nerde eksik var neden olmadı hala anlamış değilim herşey iyi deniliyo ama negatif ne hayallerle gittik buldurduk buluşturduk varımıx yoğumuz gitti resmen hayatım söndü depresanla ayakta duruyorum çok umutlandık kesin hamile gözüyle bakıyodum hele eşim canım kocam ya okadar evlat özlemi çekiyoki hayaller kuruyoduk perişan oldu adam

50 yaşında kadınlar danosyonla hamile kalıyo nerde eksik var neden olmadı hala anlamış değilim herşey iyi deniliyo ama negatif ne hayallerle gittik buldurduk buluşturduk varımıx yoğumuz gitti resmen hayatım söndü depresanla ayakta duruyorum çok umutlandık kesin hamile gözüyle bakıyodum hele eşim canım kocam ya okadar evlat özlemi çekiyoki hayaller kuruyoduk perişan oldu adam
Ayyy canim yaaa :( inan bizde oyle eşim çırpınıyordu sirf bu süreçte ondan biseyler isteyim de o da yapsin diye canim şunu bunu istiyor dediğimde havalara uçuyordu ve halen ısrarla Aşkım hamilesin belki kanda çıkmamıştır diyor. Bilmiyorum canim ya benden e2 ve progesteron istenmişti ama . Olmadi burdaki doktorum da iyi demişti yumurta rezervin maşallah felan diye hatta. Anlicagin bu kadar umutlanma üstüne bu yıkım beni çok yıprattı artık afalladım ağlayamıyorum bile...

Arkadaslar sonucum pozitif Allah hepinizin gönlüne göre versin
Pes etmeyin 3. D

Aynı şeyleri bende yaşadım bak sonunda oldu üzülme antidepresan kullanma pozitif düşün olacak de 3. Denemem de oldu Allah hepimizin gönlüne göre versin ...

Arkadaslar sonucum pozitif Allah hepinizin gönlüne göre versin
Pes etmeyin 3. D

Aynı şeyleri bende yaşadım bak sonunda oldu üzülme antidepresan kullanma pozitif düşün olacak de 3. Denemem de oldu Allah hepimizin gönlüne göre versin ...
Hadi hayırlısı çok sevindim allah kucağına almal nasip etsin bende gidicem çok yakında ama sanırım sen ekipten pek memnun değildin sonucumdan sonra anlatıcam diyordun bir anlatsan bizde bilsek

Erber34 çok sevindim hayırlı olsun ruh halimiz malum hem çok hassas hem çok değişken bu sabah ümitlendim yine senin yazını okuyunca bize sürecini anlatırsan çok memnun oluruz nelere dikkat etmeliyiz neleri atlamamalıyız tecrübelerini aktarırsan çok iyi olur bu arada senin embriyo donasyonu muydu?

Hadi hayırlısı çok sevindim allah kucağına almal nasip etsin bende gidicem çok yakında ama sanırım sen ekipten pek memnun değildin sonucumdan sonra anlatıcam diyordun bir anlatsan bizde bilsek
Pazarlama ekibinden sıkın
Erber34 çok sevindim hayırlı olsun ruh halimiz malum hem çok hassas hem çok değişken bu sabah ümitlendim yine senin yazını okuyunca bize sürecini anlatırsan çok memnun oluruz nelere dikkat etmeliyiz neleri atlamamalıyız tecrübelerini aktarırsan çok iyi olur bu arada senin embriyo donasyonu muydu?

Ben danışmanlarla ufak sorun yaşadım ama sonucum pozitif çıktı Allah'a şükür hepsinden Allah razı olsun ekip gerçekten mucize dr Firdevs hanım ve embriyolog başarısı diyorum ..
Ben 2 donasyon deneyimimi başka merkezde yaptım umutsuzdum açıkcası histeroskopi mi ve eşimin genetik testlerini yaptırdım .. daha bilinçli hareket ettik mutlaka histeroskopinizi yaptırın spermde hareket sıkıntısı varsa mutlaka IMSI yaptırın durum bu ...
bakalım süreç inşallah iyi gider
Dualarımda olacaksınız Allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın

Hayırlı uğurlu olsun ALLAHIM sağlıkla kucağına almak nasip etsin ama tedavi gördüğünüz yerleri anlatırken biraz daha dikkatli olun lütfen, sonra bizler için umut kırıcı oluyor.

Hayırlı uğurlu olsun ALLAHIM sağlıkla kucağına almak nasip etsin ama tedavi gördüğünüz yerleri anlatırken biraz daha dikkatli olun lütfen, sonra bizler için umut kırıcı oluyor.
Oraya gidin yaşayın sonra konuşun isterseniz önce yaşayın teşekkür ederim verdiğin öğütler için bende sağlıkçıyım neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum

Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım şçiniz rahat olsun elbette hizmet işi herkezin ufak tefek kusuru olabilir.Ama ben anlıyorum ki olumlu yanıt alan kötülemiyor olumsuz alınca kötüleniyor diye düşünüyorum.İçini rahat tutun güvenilir ve sorun yaşamayacagınız bir yer.

Hamile arkadaşlar ikiz bebiş bekleyenler sizler de anlatın nasıl gidiyor hamilelik ne durumdasınız güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var

Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım şçiniz rahat olsun elbette hizmet işi herkezin ufak tefek kusuru olabilir.Ama ben anlıyorum ki olumlu yanıt alan kötülemiyor olumsuz alınca kötüleniyor diye düşünüyorum.İçini rahat tutun güvenilir ve sorun yaşamayacagınız bir yer.
Teşekkür ederim nasip artık

Back
X